Praca - assistent managera
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Praca - assistent managera
na napisal som na jednu ponuku uvidime, pise ze asistent managera pre realitneho maklera
-
Mek
Addict
To smrdi ako jedna pofiderna firmicka zo Svatovojtesskej v BA. Ruky prec...
-
PhYs0c
King
k tomuto som sa dopatral:
Názov: AUTO TEAM 4x4, s.r.o. / Suzuki
Adresa: STUPAVSKÁ 2961, 901 01 MALACKY
Činnosť: FINANČNÉ SLUŽBY
//aha v emaile:
Obchodno-realitná spoločnosť
Svätovojtešská 19
Bratislava
831 02
ach do kelu
co to je za firmu ?
Názov: AUTO TEAM 4x4, s.r.o. / Suzuki
Adresa: STUPAVSKÁ 2961, 901 01 MALACKY
Činnosť: FINANČNÉ SLUŽBY
//aha v emaile:
Obchodno-realitná spoločnosť
Svätovojtešská 19
Bratislava
831 02
ach do kelu
-
Mek
Addict
To je presne ono, tak teda napisem viac. Pozvu si ta na akoze pohovor na tu adresu, kde ti budu tlacit do hlavy, ako skvele u nich zarobis a budu sa ta pytat, co by si si rad kupil a do coho by si chcel investovat. Avsak ak chces u nich pracovat, musis im zaplatit 900 eur a potom tvojou naplnou prace bude vesat inzeraty na net a zhanat ludi, co by tam prisli na pohovor "pod teba" - presne tak, ako sa ty teraz hlasis na tento inzerat. Vsetko su to odrby, aj napln prace je vymyslena, vzdy ide len o toto jedno - dostat cloveka na ten "pohovor".
Cele to stretnutie ma viest len k jednej veci - a to, aby si si uvedomil, ze ak chces nieco ziskat, musis najprv investovat a tie prachy im dat. Co je samozrejme nezmysel, vsak ked niekto chce pracovat, tak ma peniaze dostat a nie davat.
Viem to preto, ze som na tom pohovore bol a tvaril som sa ako blbecek, ktory im na to naleti. V skutocnosti som len pomahal kamaratke, ktora musela naplnit isty limit, aby bolo vidno, ze je akoze aktivna a aby potom mohla prist a povedat dajte mi prachy nazad, uz nechcem tuto vec vykonavat.
Snad som pomohol - ako vravim, ruky prec, a ak poznate aj niekto iny niekoho, kto by na to naletel, tak ho varujte
Cele to stretnutie ma viest len k jednej veci - a to, aby si si uvedomil, ze ak chces nieco ziskat, musis najprv investovat a tie prachy im dat. Co je samozrejme nezmysel, vsak ked niekto chce pracovat, tak ma peniaze dostat a nie davat.
Viem to preto, ze som na tom pohovore bol a tvaril som sa ako blbecek, ktory im na to naleti. V skutocnosti som len pomahal kamaratke, ktora musela naplnit isty limit, aby bolo vidno, ze je akoze aktivna a aby potom mohla prist a povedat dajte mi prachy nazad, uz nechcem tuto vec vykonavat.
Snad som pomohol - ako vravim, ruky prec, a ak poznate aj niekto iny niekoho, kto by na to naletel, tak ho varujte
-
PhYs0c
King
diky moc
uz si myslim ze aj viem ako clovek zaraba, zozenies cloveka ktory tiez da 900€ a z toho budes dostavat urcitu proviziu, dajme tomu 100€ ked zozenies 9 prachy sa ti vratili a kazdym dalsim uz zarabas
pi*i tam, pyramida offline 
Keď sa pozrieš do obchodného registra na túto firmu, tak si klikni na jedného z majiteľov. Vyhodí celkom pekný zoznam akcioviek a s.r.o.-čiek v ktorých figuruje/figuroval. Niekedy aj toto dosť napovie.
Ale mohol ist aspon na pohovor, aby to mohol potvrdit... 
-
PhYs0c
King
no to urcite, do blavy sa budem trepat z nitry, zbytocne peniaze a hlavne cas zabity, asi by som sa tam nezdrzal a jednu mu vrazil keby mi dal takuto ponuku a predtym ponukal nieco ine, neznasam ked ma niekto obera o cas
-
mato951
Star
Ahojte obnovým túto tému: Písal som ohľade tejto práce a pani my povedala že jej mám dnes volať tak som jej zavolal do telefonu bola príjemná a povedala aby som tam prišiel na stretnutie s manažerom že on my všetko povie o práci ako sa robí atd.... ale dal som si do googlu adresu a čo nevidím otvoril som odkaz na hojka a toto tu čítam hneď som jej aj napísal na mail že ak sa platí za tu robotu tak tam ani nedojdem kedže som z okolia Nr a mám to pomerne dosť daleko.....Uvidíme čo pani odpiše 
Pridávam sem ešte aj link na tú prácu: http://praca.bazos.sk/inzerat/16920320/ ... covnik.php
Pridávam sem ešte aj link na tú prácu: http://praca.bazos.sk/inzerat/16920320/ ... covnik.php
-
Mek
Addict
Ani nech ti nenapadne nad tym uvazovat pozitivne. Je to len dalsi z mnoha odrbov tejto firmicky. Aj ten inzerat nesie viacero prvkov podvodu...
A teraz každý, kto toto číta, by mohol kliknúť na ten inzerát a označiť ho ako zlý, porušuje pravidlá bazošu, ale hlavne morálky..nevyžaduje to ani žiadnu registráciu a pár ľuďom to možno ušetrí čas a nervy. Sama si pamätám, keď som si zháňala prácu, ako mi tieto pofidérne ponuky dokázali pokaziť deň..
-
mato951
Star
Takže rozhodol som sa že sa pojdem tam na to spýtať nedalo my to tak som tam teraz volal a pani my povedala že žiadne peniaze dopredu proste nič také.... uvidíme ako sa budú tam krutiť keď im poviem niečo také.
-
Soviet
Darca
Potom daj vediet. Ale isto to bude daka podobna kravina neboj
Skoda casu..
ak si firma da inzerat v ktorom ma napisane ze nastupny 1000brutto,
a nevyzaduje ziadne jazykove schopnosti ani prax, ani urcite vzdelanie,
a pracovna napln je jednoducha ako pre ziacika zakladnej skoly-
tak kazdeho normalne cloveka trkne ze je to cele oj*b.

tak kazdeho normalne cloveka trkne ze je to cele oj*b.
Ja myslim ze prave takych ludi co tomu uveria oni hladaju , takze idu nato urcite dobre .-)gogo956 napísal:ak si firma da inzerat v ktorom ma napisane ze nastupny 1000brutto,
tak kazdeho normalne cloveka trkne ze je to cele oj*b.![]()
-
mato951
Star
Tak dnes som zašiel na ten pohovor bol somnou aj otec a hovorím mu že či nemôže ísť so mnou dnu nech aj on počuje o čo sa jedná a na to bola jeho odpoveď nie on nebol objednaný alebo ako my to povedal
.....Prišiel som tak o nieakých 10 minút skôr tak ma tam nechal čakať v takej miestnosti za dve minutky došiel ďaľší mladši chalan o 7minút nás zavolal do jeho kancelárie kde sa nás vypytoval bars aké blbosti.....ukončili sme rozhovor tým že mu máme zavolať večer tak som mu tam pred chvilou volal a povedal že dakuje za stretnutie a tym to aj skončilo.
Už pri dverách ako my došiel otvoriť som z neho vycítil že je to taký sk*rvený o*ebávač kt. ti tlačí dohlavy ako budeš skvelo zarábať
Mimochodom je to Břetislav Kříčka č.t 0908408004 nechutný tlstý čech

Už pri dverách ako my došiel otvoriť som z neho vycítil že je to taký sk*rvený o*ebávač kt. ti tlačí dohlavy ako budeš skvelo zarábať
Mimochodom je to Břetislav Kříčka č.t 0908408004 nechutný tlstý čech
bejokajo.. ved ty si zacyklil internet!!
to je este nebezpecnejsie ako:
to je este nebezpecnejsie ako:
-
Mek
Addict
No a tu mate dnesny clanok na SME. Konecne sa to zacina trochu aj v mediach rozpitvavat. Samozrejme, vsetko je podla zakona. Na Slovensku je to tak...
Radsi nekomentuji.