Dnes sa rieši viac kampaň hry ako hra samotná.lekoklatik napísal:oh, I can see now ^^
Mass Effect 3
-
lekoklatik
VIP
Re: Mass Effect 3 (6.3.2012)
jn.
Momentálne hrám, čiže tému nečítam, vyhýbam sa akémukoľvek spoileru. Koľko vám trvalo, kým ste to prešli? Ja sa snažím robiť všetko, prešiel som 4 prioritné misie, a 3 vedľajšie, a už mám 10 hodín, otvorených asi 15 misií a určite nie som ani v polovici.
Hádam to pod 50 hodín nebude.
Hensym: u mna to bolo 32 hodin, cize menej ako ME2, no nepovedal by som, ze by to bola kratka hra.
26 hod a to som robil komplet vsetky Q, scan misie, N7 atd atd. Nepreskakoval som rozhovory. ME2 mi trvalo cca 22h (ale ten som uz presiel vela krat)
frajerik: moje cislo je trosku ine - 126 hodin
. Hrane na Hardcore a vratane vsetkych DLC.
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne to trvalo skoro 27 hodin, takmer vsetky questy som porobil
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
http://social.bioware.com/forum/Mass-Ef ... 946-1.html
Vyvojar ME3 reaguje na komunitu a na zle ohlasy
Vyvojar ME3 reaguje na komunitu a na zle ohlasy
Nadeo: vsak tam dokopy nic nepovedal.
Prosím vás, je v tejto hre niečo ako vylepšovanie lode (Normandy) ? Pretože okrem zbraní a zbroje som to na celej Normandii nenašiel.
Taktiež čo sa týka skenovania, už sa neskenujú klasické suroviny? Pretože som zatiaľ našiel iba palivo, a podobne.
Taktiež čo sa týka skenovania, už sa neskenujú klasické suroviny? Pretože som zatiaľ našiel iba palivo, a podobne.
-
JeffHardyy
Light Professional
skenujú sa len vojenské zdroje a prípadne predmety na vedlajšie questy..normandia sa nevylepšuje,teda aspon ja som nič take nenašielHensym napísal:Prosím vás, je v tejto hre niečo ako vylepšovanie lode (Normandy) ? Pretože okrem zbraní a zbroje som to na celej Normandii nenašiel.
neviem, že či to tak má byť, ale to naozaj orezali dialógy? lebo mám pocit, že v ME1 bola bohatšia ponuka počas rozhovorov. navyše ten dabing mi pripadá taký neprirodzený
Dialogy sa nesu v duchu ME2. Trojku s jednotkou porovnavat nemozno. Jednotka bola akcne RPG, trojka je FPS s prvkami RPG.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
-
lekoklatik
VIP
First Person Shooter, keby si náhodou nerozumel.
Toto je snad Third Person Shooter, nie?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ak to bolo mierené mne tak začínam pochybovať o tvojej inteligencii.lekoklatik napísal:First Person Shooter, keby si náhodou nerozumel.
Ach, sorry, neuvedomil som si. FPS byva tak zauzivany pojem pre strielacky, ze som nerozlisoval medzi pohladom a 3 osoby 
A narazky na inteligenciu si schovajte do vrecka, je to prizemne a vacsinou sa nimi ohanaju ludia, ktori sa maju najmenej co k nej vyjadrovat
A narazky na inteligenciu si schovajte do vrecka, je to prizemne a vacsinou sa nimi ohanaju ludia, ktori sa maju najmenej co k nej vyjadrovat
v tom prípade to pekne pokašľali. nechápem, že prečo vývojári musia zo všetkého robiť FPS alebo TPS. takto popabrať kvalitnú hru. u mňa hodnotenie 8/10 a to nielen za DIALÓGY, ale aj za iné veciKoCi napísal:Dialogy sa nesu v duchu ME2. Trojku s jednotkou porovnavat nemozno. Jednotka bola akcne RPG, trojka je FPS s prvkami RPG.