The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa Sarger »

Ten posledný diel bol konečne fajn... btw dá sa ten komix čítať aj niekde na nete?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Super , niektoré "drobné" detaily zamrzeli ale inak to bolo napínavé a plné akcie :) Nepotrebné postavy išli dole čo je tiež super :)
Spoiler
Objavenie sa Michonne s dvoma walkermi na reťaziach bolo pre mňa maximálne Mindblowing :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

No tak zaver sezony sa celkom podaril, skoda ze sa teraz trochu nacakame ale uz asi tusime co nas caka ;)

Tusim zacnem citat ten komix dovtedy...
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

tak jednoznacne najlepsia cast serie, tesim sa na dalsiu :)

ten komix je niekde free alebo si ho mam najst sam ? :D
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

ti ktori ste chceli komix, tak mate odo mna SS
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

koniec velmi dobry, keby takto odsypal kazdy diel, tak tu mame jeden z najlepsich serialov aky tu bol. btw neviem ci som niekedy neznasal nejake filmove/ serialove postavy viac ako je tomu u rickovej zeny a toho blbeho decka :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Moc dobrý diel, tak som teda zvedavý na ďalšiu sériu....

Vysvetlil by mi niekto, kto je tá ženská s mečom, ktorá sa zjavne vyžíva v BDSM???? komix som totiž nečítal..... Prečo má vlastne tých dvoch na vodítku ako psov????
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

drží to od nej pozornosť ostatných walkerov a keďže ich pripravila o končatiny a čeluste, nemôžu jej ublížiť
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Výborná časť a neviem sa dočkať toho väzenia. Také niečo som čakal že nájdu. Je to logicky najbezpečnejšie miesto. Rick sa nám poriadne zmenil a jeho žena a syn plačú nad tým, ktorý chcel zabiť jej manžela, jeho otca. Je to normálne? Kedy bude odvysielaná 3. séria?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

keby sa toto stalo v 3-4 diely 2. serie nepoviem nic... ale takto :roll: to bola cast len jedna z lepsich... resp. cast ktora dvihla krivku zabavy z (pod)priemernej hranice kam sa tento serial dostal druhou seriou...

skoda kratkosti 1 serie... a skoda cca 8 casti druhej serie... z povinnosti to dopozeram... ale pomaly to presuvam na ext. disk...

uvidime co prinesie 3.
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

the walking dead - jedno velke sklamanie po zhliadnuti poslednej casti... tvorcovia si asi uvedomili ze treba nejako ukoncit seriu tak nahodili vrtulnik a zrazu walkeri zautocili na farmu obyvatelov vyhnali... uz tento serial neberiem ako hororovy ale ako komedie lebo som sa viac nasmial ako na poslednych castiach HIMYM alebo TBBT ... jednoducho vsetci davaju za jazdy headshoty bez problemov a posledny obrazok nejakeho vazenia ci nejakej pevnosti asi len ukazuje ze v dalsiej serii sa budu rozpravat pre zmenu vo vazeni a na konci to asi cele vyhori a pojdu zase niekde inde...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Vo vazeni ich uz urcite bude cakat nejaky ten Majkl Scofield :D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no to zas bude potom dalsia milostna zapletka rick - lori/sarah - michael scofield :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Old Dirty Bastard napísal:drží to od nej pozornosť ostatných walkerov a keďže ich pripravila o končatiny a čeluste, nemôžu jej ublížiť
preco sa po nej ale aj tak nevrhaju?to ze jej nemozu ubllizit neznamena, ze sa o ot nemaju snazit :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

btw ak ste este "necitali" ten komix, tak rozhodne doporucujem, je to 100x lepsie jak tv serial. ja som komixy nikdy moc necital, ale toto ma naozaj dostalo.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ColdRain napísal: preco sa po nej ale aj tak nevrhaju?to ze jej nemozu ubllizit neznamena, ze sa o ot nemaju snazit :D
uz si ich zrejme vycvicila k poslusnosti :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja som tiez druhu seriu dopozeral len z povinnosti. Prva sa mi dost pacila, tato dvojka sa dala zhrnut do takych 4-5 dielov. Kazdy diel okrem poslednych dvoch som si pretacal, tak som mal z jedneho asi 15 minut, lebo tie rozhovory sa nedali pocuvat.

Ale celkovo nejako nemozem pochopit, preco by mal byt pre ludstvo problem zbavit sa nejakych zombikov. V jednom dieli ukazovali, ako armada napusta do miest napalm = teda logicky zostalo este dost trenovanych vojakov nazive. A mne nejak nejde do hlavy, ze napr. Cortez dobyl s par stovkami ludi risu Aztekov a to boli inteligentni protivnici (relativne), anglicania niekedy koncom 19. storocia skusali nove zbrane - gulomety v afrike a v jednej bitke padlo 5000 cernochov a anglicanov asi 20 a zas ti cernosi boli relativne inteligentni. S terajsou technikou by podla mna pre 100 +- vycvicenych vojakov nemalo byt problem vycistit cele jedno mesto od neinteligentnych zombikov. Mozno by sa zapotili, ale dali by to, nejake rotacne gulomety a ideme. Ak teda zombici premohli aj armadu, mohli by ukazat aj sceny z toho. Fakt som na ne zvedavy :roll:
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Nejake ozivle mrtvoly su urcite lahsi ciel ako Transformers (ze qwerty? :) )
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Frco,
tak o niečom musí byť ten seriál ;)....

A ako survivalista mám za to, že jedna stará vojenská poučka hovorí, že pokiaľ majú obrancovia dostatok automatických zbraní, tak sa dá zastaviť každý pechotný útok na úseku posledných 200 m pre vlastným postavením....
Po celom svete kolujú stámilióny zbraní a miliardy nábojov, takže žiadna globálna zombie apokalypsa by sa nekonala.... ak tak porozmýšľam, tak len z hľadiska nášho strelecko/survivalového klubu, tak máme dostatok mančaftu, zbraní, streliva a výbavy na to, aby bolo možné vyčistiť celé moje rodné mesto.... A to sme jeden klub.... Takých je kopu.... a to sa stále bavím len o civiloch, nie o štátnych orgánoch a ich (podstatne väčších) zásobách a možnostiach....
A ďalšia vec.... takí tí zombíci by tých problémov mali podstatne viac ako len ozbrojencov....
Tu je jeden dobrý článok....
http://www.cracked.com/article_18683_7- ... ickly.html

Pekne to bolo ukázané vo filme Noc oživených mŕtvol (1990), kde zo začiatku bolo zombíkov plno, ale už behom noci a rána nasledujúceho dňa sa zvyšní ľudia skoordinovali a spravili poriadok....
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

@Frco @Pinhead

Bullshit pani. To by sa mohlo stat iba za predpokladu ze existuju organizovane spolocenstva (armada) ludi pod jednotnym velenim. Ok Walking Dead to dosral tym ze ukazovali ako ludia bojovali proti zombie...takze tato logika odpadava...Moje predpoklady su take ze 90% bolo nakazenych a umreli a znovu povstali...tych zvysnych 10% je nerovnomerne posiatych po planete. Bez velenia, moralky a prostriedkov. Myslim si ze ked vsetko ide do sraciek a prezije zopar jedincov z armady..polovica z nich sa bude drzat rozkazov a pokusi sa o obnovenie poriadkov ...no a ta druha sa pokusi nastolit new world order.

Samozrejme ak by sa nakaza sirila len krvny prenosom ako aids tak sme safe...tu vsak ide o to ze vela ludi zomrelo uz na samotnu nakazu a vstalo a len par percent bolo resistentnych...resp. nezomreli. Aj ked aj tu su urcite logicke chyby (tanky a zakopy vsade, napalm, podobne strediska ako kde bol dr. Jenner)...

Teraz k tomu clanku

1) to je bullshit...pochybujem ze by sa predatori priblizovali k mrtvemu chodiacemu masu + nakaza + nikto nepomyslel na to ze aj zvierata sa mozu premenit na zombie (predpokladajme ze ten virus moze zmutovat...aka resident evil ?)
2) ok s tymto suhlasim
3) presne toto sa stalo aj v WLKD...ale zombie mozu byt len proste zakonzervovani na urcitu dobu :)
4) blbost...hlavnym zdrojom nakazy bol virus...immuny clovek mohol byt nakazeny len priamo..kusnutim , prenosom krvy atd...
5) s tymto by sa teoreticky dalo suhlasit...niekde sa treba zasit a pockat kym sa vsetky zombie opotrebuju
6) dobry priklad...nie vsak pre cloveka co uviazol v meste...safe budu ludia na vidieku (ako bol naprikald Hershel)...vysokohorske oblasti a podobne
avsak predpokladajme ze tam nemate neobmedzene zasoby...museli by ste byt fakt ako bear grylls aby ste prezili, pit len s vyvierajucich pramenov atd.
7) hlupy priklad...predpokladajme ze najprv padli za obete jedinci s najslabsim imunitnym systemom...tak sa zacala sirit nakaza pomocou fyzickych utokov ...vznikali prve zombie po napadnuti. Preto tie tanky, napalm a rosado okolo. ALE ! Predpokladajme ze to bol len zaciatok. Virus postupne zabijal vsetko na okolo...v ramci armad, vlad, velenia. Preto tu najdeme opustene tanky a vo vnutri mrtvych vojakov. Jednoducho nezostala koncentrovana ludska sila schopna urobit razny krok. Mame tu len roztrusene skupinky jedincov po celom svete ktore sa snazia zgrupovat a prezit. Pripadne z toho vytazit co najviac.
Napísať odpoveď