benzin v polsku
benzin v polsku
chodite niekto tankovat do polska ? oplati sa to ? mam tam sem tam cestu len som tak netankoval videl som len blbe znacky benziniek. je nejaka znackovejsie niekde pri jablonke ?
Re: benzin v polsku
ja chodievam kazdy tyzden a ide to hore tak ako u nas, oplati sa to ak to mas po ceste urcite. ja som dnes tankoval za 5,86 zlotych. nafta stoji 5,92. ak chodievas do jablonky cez trstenu tak ako je na hraniciach shellka tak asi o 500m dalej je polska pumpa, dost velka a vela ludi tam chodi cize to nebude daky brajgel 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vyhybaj sa pumpam typu "Bliska" a podobnych pofidernych okrem Shell, BP, Orlen, Lotos a dovolim si povedat, ze natankujes kvalitnejsie palivo nez v CR/SR.
Co sa tyka nafty, tak mam casto pocit, ze mi auto uplne inak lieta na Polsku ako na Slovensku alebo Cesku naftu.
Taktiez tuto zimu boli poliaci skvely ... Vsetky pumpy mali bez jedinej diskusie Arkticku naftu ... A ked klesli denne teploty pod -15°C, tak ak si tankoval nad 30l ,tak si dostal zadara aditivum.
V Polsku som bol akurat ten tyzden co bolo v Prahe -20°C a u nas doma bolo v noci -31°C ... Ked som vstal o 9:00 bolo -28°C a az na asi polminutove zhavenie a otacky vo vyske 1400ot po dobu asi 40s auto slo jak hodinky.
V Prahe pozamrzala tretina naftovych aut.
Takze paliva by som sa v Polsku fakt nebal.
Co sa tyka nafty, tak mam casto pocit, ze mi auto uplne inak lieta na Polsku ako na Slovensku alebo Cesku naftu.
Taktiez tuto zimu boli poliaci skvely ... Vsetky pumpy mali bez jedinej diskusie Arkticku naftu ... A ked klesli denne teploty pod -15°C, tak ak si tankoval nad 30l ,tak si dostal zadara aditivum.
V Polsku som bol akurat ten tyzden co bolo v Prahe -20°C a u nas doma bolo v noci -31°C ... Ked som vstal o 9:00 bolo -28°C a az na asi polminutove zhavenie a otacky vo vyske 1400ot po dobu asi 40s auto slo jak hodinky.
V Prahe pozamrzala tretina naftovych aut.
Takze paliva by som sa v Polsku fakt nebal.
diky
jj vedel som ze sa mam nejaky znackam vyhnut len som nevedel ktorym. mulatt myslis tu benzinku na pravo ked idem s trstenej hned za hranicami ci na lavo tak bokom trosku. lebo sa mi zdalo ze som tam videl na oboch stranach cosi
a inac nevies aka to je znacka benzinky ? a co sa tyka platenia karty je to v pohode ? nie ze mi zarataju neviem aky kurz 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak v Polsku platis zahranicnou kartou tak sa ta akurat spytaju v akej mene chces platit. Ak povies v Złotych tak ti prepocita kurz tvoja banka. Ak v Eurach, pouziju oni svoj kurz.
Su to minimalne rozdiely ... Teraz je kurz 4,108PLN ~ 1EUR
Orlenom, BP ani Lotosom nic neskazis. Par znamych tankuje aj na Bliskiej ... Ale ja som ju nikdy neskusal, tak neviem posudit.
Su to minimalne rozdiely ... Teraz je kurz 4,108PLN ~ 1EUR
Orlenom, BP ani Lotosom nic neskazis. Par znamych tankuje aj na Bliskiej ... Ale ja som ju nikdy neskusal, tak neviem posudit.
cuco: na ked ides z trstenej tak tam kde je shellka, na tej strane, cize nalavo
vola sa to tusim arge alebo tak nejak a benzin tam je v pohode..tak ako pise shark kartou platis v pohode akurat povedz vzdy ze chces platit zlotymi. vychadza to lepsie