Zdravim mam otazku chceli by sme si s frajerkou kupit napoli skutra samozrejme mame obaja vodicaky na auto tak automaticky aj na AM len neviem nikde najst ci sa da na tuto skupinu najst aj nejaky skuter ktory je pre dve osoby lebo do 50cm3 a max 45km/h sa mi nezda ze dvoch by to utiahlo do nejakeho mensieho kopceka tak ako to teda je treba vacsiu skupinu??ked ano tak to kaslem na to
nemyslim ze do mensieho kopceka by ten skuter 2 osoby neutiahol, mozno sa to nezda ale tie motory su dost zive, aj ked nejdu viac ako 45km/h, len ked tam budete sediet 2ja tak bude mat automaticky o nieco vyssiu spotrebu
ked nevazis 110kg a frajerka dalsich 65kg tak by to malo byt v pohode. kamarat sa vyvaza s frajerkou, byva v Raci a nestazoval sa, ze by mu to netahalo, pritom ma iba daky Keeway...
Zaxman napísal:čo je menši kopček ??
kolko vážite spolu to je hlavne.........
ale tak menši kopček ano......vačši kopček spomocou nôh
No dokopy mame tak do 110kg:) to sa da len ma zaujima ci sa da do tej skupiny AM zohnat nejaky normalny skuter lebo vselide mozne citam ze treba uz skupinu A1
no zohnaš skutrik práveže 50-tok je viac na výber ako 125 ------tu len ide oto aku maš cenovu kategoriu totiž skutrik čína sa dosť kazí to už je totiž niečo ine ako motorka.........a či chceš nový alebo nie .........ciže chcelo by to nejaku cenu okolo ktorej možme niečo pozreť ........(niečo poriadne)
Jazdil som obcas na Peugeot Speedfight 2. Nato ze to bola 50cc to islo celkom svizne. Na martinskom obchvate sa s tym dalo ist kludne okolo 80km/h a to vazim okolo 110kg. Takze sa poobzeraj po niecom takom podobnom.
na nejakej Yamahe 50tke sme dvaja mazali hore kopcom na sidlisko ... cize mala nalozene asi tak 180 - 190 kg a isla pekne (60 drzala) ((sice skoro vyletel piest vyfukom, jak tam cvičil, ale dobre )) ... neverim ale ze by nas podobne vytiahla nejaka cina ... takze zalezi kus od kusu ...
do 20k ale čo ?? do 20 kupiš aj novu činu sice nie tak kvalitnu ale zas 2 roky záruka alebo jazdeného japonca bez záruky a nvš kdo nanom jazdil či nanom nespadol alebo či neni dodrbaný je to bud alebo no vyber si ty
Ja mám 60kg a bratranec 71kg a jazdily sme na nejakom Taureg 50cc.A išly sme 80km/h. Priame vstrekovanie myslím.Niesom si istý ale taký výkon to malo že to asi bolo vstrekovanie. A do kopca pohoda ten motor nikdy nemal nejaké vážnejšie problémy..
Trošku oživím tuto temu. Onedlho si idem robit vodičák a chcel by som si kupit aj skúter. Len teraz neviem ako to je že či si možem kupit skuter do 50ccm alebo 125ccm
pozri si cenník tvojej autoškoly, tušim ten vodičák stoji 200€ ale možno ak si budeš robiť aj na auto aj na motorku hned naraz tak ti daju nejaku zlavu,ale nemusia
Čaute ja sa chcem opýtať že proste budem mať za rok 15 rokov a chcem si urobiť na motorku 50ccm ale mne nejde dohlavy to že ked chcem mať tu 50ccm napríklad apríliu motorku 50ccm že tam je predpísane že max rychlosť 45km/h no a ked mi ta motorka ide viacej tak čo akože ???????????