Repraky-Hudba v aute

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

Repraky-Hudba v aute

Príspevok od používateľa NIFO »

Zdravim ak takato tema existuje tak sa ospravedlnujem za zbytocny spam alebo ako to nazvat.Ale potrebujem konkretnu vec ze ako sa dá odstranit skrekotanie reprakov pri vysokej hlasitosti radio mam 4x50 W a repraky v dverach 210 W a vyskace, no zaujimalo by ma ci je nejaky filter ktory odstrani skrekotanie alebo ci musim napojit na zosilnovac poradte mi v tejto veci ak niekto vie a neposielajte ma na ine temi pretoze nemam casu cakat mesiace kim mi nato niekto odpise ...

Dakujem.
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Repraky-Hudba v aute

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

je tu tristodvadsatosem tem o audiu v aute, hladaj... ak nenajdes odpoved, spytaj sa v prislusnej teme...
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

RATZINGER666 napísal:je tu tristodvadsatosem tem o audiu v aute, hladaj... ak nenajdes odpoved, spytaj sa v prislusnej teme...
Precital si si cely moj prispevok ? pisem tam ze namam casu cakat kim tam niekto odpise viem ze take temu su tu plno...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

myslis, ze ked zalozis novu temu, pride si ju pozriet viac ludi, ako keby si napisal do nejakej starsej??

okrem toho podla tych Tvojich prispevkov z minula pochybujem, ze Ti tu este vobec niekto s nicim pomoze...
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

RATZINGER666 napísal:myslis, ze ked zalozis novu temu, pride si ju pozriet viac ludi, ako keby si napisal do nejakej starsej??

okrem toho podla tych Tvojich prispevkov z minula pochybujem, ze Ti tu este vobec niekto s nicim pomoze...

Nerob usta zato ze si admin ci co za gutu vlastne na tom fore si !
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

NIFO, písal som už v nejednej téme. Čísla predávajú! Tvoje radio nemá ani zďaleka 50W na kanál, hoci sa do kocky poskladáš...Repráky máš na výhybku napojené? Nejdú ti do stredobasov aj výšky? To že to chrapčí je výsledkom skreslenia!
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

jimmy_xp napísal:NIFO, písal som už v nejednej téme. Čísla predávajú! Tvoje radio nemá ani zďaleka 50W na kanál, hoci sa do kocky poskladáš...Repráky máš na výhybku napojené? Nejdú ti do stredobasov aj výšky? To že to chrapčí je výsledkom skreslenia!
mam na vyhibku napojene a nie vysky a basi su zvlast napojene vo vyhybke ...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

NIFO napísal:
Precital si si cely moj prispevok ? pisem tam ze namam casu cakat kim tam niekto odpise viem ze take temu su tu plno...
Ratz má pravdu, pretože keď odpíšeš do nejakej z existujúcich tém, tak ju to posunie hore a každý uvidí, že tam je nový príspevok. Zakladať ďaľšiu tému je preto úplne zbytočné.

Ja osobne by som ťa s tvojim prístupom akurát tak poslal do prdele.
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

whisper napísal: Ratz má pravdu, pretože keď odpíšeš do nejakej z existujúcich tém, tak ju to posunie hore a každý uvidí, že tam je nový príspevok. Zakladať ďaľšiu tému je preto úplne zbytočné.

Ja osobne by som ťa s tvojim prístupom akurát tak poslal do prdele.

Ja po vas adminoch nic nechcem lebo ste aj tak sprosty a len zo seba robite velkych cavou a ludom tu na fore nic neporadite / nepomozete taze akurad ty mozess ist do prdele !
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ziadni admini Ti tu nepisu... ale za to aj ako bezni uzivatelia ocenime, ak sa bude niekto spravat aspon trochu slusne, a nasledne aj pomozeme... ak Ti pride zakladanie duplicitnych uctov a nasledne tahanie nas z nos a urazanie ako zabava, prosim... ale potom od nas nic necakaj...
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

NIFO, zjavne nevies ako jednat s ludmi.
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

RATZINGER666 napísal:ziadni admini Ti tu nepisu... ale za to aj ako bezni uzivatelia ocenime, ak sa bude niekto spravat aspon trochu slusne, a nasledne aj pomozeme... ak Ti pride zakladanie duplicitnych uctov a nasledne tahanie nas z nos a urazanie ako zabava, prosim... ale potom od nas nic necakaj...

Ja to tu dalej rozoberat nebudem aj tak ste mi nic nepomohly zo zaciatku ma tu posielate na ine temi takze vysledok tak ci tak ziadny ....

//autoeditácia príspevku (20 Mar 2012, 20:12)
A tento ucet som mal zalozeny ako prvi tak neviem co tu spominas viac uctov
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nespominam to kvoli tomuto pripadu, spomenul som to kvoli pripadom inym a ako dokaz toho, ako si asi tak vazis rady inych...
Napísať odpoveď