League of Legends
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
Tak tu ju máme... I want her so bad..
A ďalší patch dostane nerf tak jak každý champ.
-
Sarger
Guru wannabe
A čo si čakal, krémeše? To je politika riotu...
//btw nie je OP, je to len support
//btw nie je OP, je to len support
hej len čo urobi support v ganku:DLukasqoO napísal:Ja len tak, že keď si ju niekto kúpi tak nech si ju čo najviac užije
Edit: LuLu Jungle
-
lekoklatik
VIP
Ktorý support? Každý support narobí dosť. O lulu ani nehovorím.
Hrali ste niekto s Oriannou ? Neviem ako sa robí ten červený kruh ktorý vás trochu odhodí (nemyslím ulti). 
-
Sarger
Guru wannabe
Jediné čo ťa u oriany zahodí je ulti, druhý skill spomaľuje...
Aj mne sa zda, ale ked hrala proti mne oriana tak sa vytvoril rovnaky kruh ako zeleny len cerveny a odhodilo ma to. Tak preto sa pytam.
-
lekoklatik
VIP
Pokiaľ viem tak len Ulti odhadzuje.
Najlepšie je pozrieť champion spotlite -
Najlepšie je pozrieť champion spotlite -
Hej, hej... Ale bolo mi to fakt nejaké divné. Tak OK teda 
-
xH4wK
to W u lulu je skvele, rusim tym ultimate par herov co svoje R musia castit
a potom rage 
Tak a mám Lulu kúpenú a teda je to najzábavnejší support, nieje OP je funny, má dobrý základný skin, emócie proste paráda, myslím že ju nenerfnú, dá sa proti nej hrať, každý nový champ sa zdá OP pretože ho ľudia ešte nepoznajú a nevedia čo majú od neho čakať, prečo by mali Fioru nerfovať? veď jeden stun alebo CC alebo co a focus jak nic proste nič nevydrží a tá jej ult sa dá pekne zneužiť napr keď skočíte pod vežu ešte v early game, a keď sa fiora nefeedne v early tak v late to už len ťažko dobehne, myslím, že ta hra je vyrovnaná dosť, závisí len od toho kto sedí za tým počítačom, normálne ma už serú tie randomy a reči že niečo je OP pritom to tak nie je, chce to len správny tým a taktiku.. inak dnes ma zaujalo celkom toto video, má 15 sekúnd a je o tom ako sa dajú krásne skombinovať AoE ulti
Galio+amumu+Lulu+Nunu a taktiež poppy
-
Sarger
Guru wannabe
Pred chvíľou som ju zobral tak večer alebo zajtra ju vyskúšam. Ale 6300 IP za supporta...to tu ešte nebolo.
Btw to video si nahral ty či?
Kafko napísal:Tak a mám Lulu kúpenú a teda je to najzábavnejší support, nieje OP je funny, má dobrý základný skin, emócie proste paráda, myslím že ju nenerfnú, dá sa proti nej hrať, každý nový champ sa zdá OP pretože ho ľudia ešte nepoznajú a nevedia čo majú od neho čakať, prečo by mali Fioru nerfovať? veď jeden stun alebo CC alebo co a focus jak nic proste nič nevydrží a tá jej ult sa dá pekne zneužiť napr keď skočíte pod vežu ešte v early game, a keď sa fiora nefeedne v early tak v late to už len ťažko dobehne, myslím, že ta hra je vyrovnaná dosť, závisí len od toho kto sedí za tým počítačom, normálne ma už serú tie randomy a reči že niečo je OP pritom to tak nie je, chce to len správny tým a taktiku.. inak dnes ma zaujalo celkom toto video, má 15 sekúnd a je o tom ako sa dajú krásne skombinovať AoE ultiGalio+amumu+Lulu+Nunu a taktiež poppy
Sarger napísal:Pred chvíľou som ju zobral tak večer alebo zajtra ju vyskúšam. Ale 6300 IP za supporta...to tu ešte nebolo.
Btw: Lulu sa dá hrať aj AP MID
-
Sarger
Guru wannabe
Ok a? Ako keby si ty bol dokonalý s tvojimi uber otázkami...
Nie to video som nenahral ja, ale niečo podobné skúšame, v lolku je veľa možností 
-
xH4wK
hladam niekoho na duo queue, zacal som to hrat ranked v Piatok a zistil som, ze na ranked je viac retardov ako na normal ... fakticky.
Hocico hram dominujem early game a v 95% ostatne lines feedia alebo carry je totalne useless, sak toto neni normalne.
Po par hrach ked som vyhraval som sa dostal v prvy den na 1300 elo a teraz ? Furt to hadze nejakych prije*** grekov alebo poliakov ci rusov a sami fail vzdy prehra !! Sak to sa proste neda ... teraz som klesol na ~1050 elo a to je snad peklo, vzdy ja dostanem noobteam a proti nam su lepsi hraci proste, z tohoto elo sa jednoducho neda dostat ked clovek hra sam, proste neda... impossibru.
To teda riot fakt dobre vymyslel
Hocico hram dominujem early game a v 95% ostatne lines feedia alebo carry je totalne useless, sak toto neni normalne.
Po par hrach ked som vyhraval som sa dostal v prvy den na 1300 elo a teraz ? Furt to hadze nejakych prije*** grekov alebo poliakov ci rusov a sami fail vzdy prehra !! Sak to sa proste neda ... teraz som klesol na ~1050 elo a to je snad peklo, vzdy ja dostanem noobteam a proti nam su lepsi hraci proste, z tohoto elo sa jednoducho neda dostat ked clovek hra sam, proste neda... impossibru.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Na tomto ele si to musis vyhrat sam , nespoliehaj sa na tych debilov lebo ti ti nijako nepomozu .... vyber si nejakeho op champa, co najskor sa nafeedi ... a okamzite chod gankovat ostatne lajny aby ich vyhrali, alebo len farmi farmi a farmi .
Mne velmi pomohol AP morde na mide ... to som sa dostal z 1100 na 1250
Mne velmi pomohol AP morde na mide ... to som sa dostal z 1100 na 1250
-
aruN
Professional
po transfere na west je viditeľný rozdiel, počet poliakov a rusov sa rapídne zredukoval a hry sa, neuveríš, dajú väčšinou vyhraťxH4wK napísal:hladam niekoho na duo queue, zacal som to hrat ranked v Piatok a zistil som, ze na ranked je viac retardov ako na normal ... fakticky.