Telekom
Telekom
nechal som si zapojit opticky internet od telekomu, Po 2 mesiacoch mi stale nejde, technici boli u mna uz 5. Raz to spravili a po par minutach to znova spadlo. Hlavne ze mi uz stihli prist 2 faktury.
Na co mam vlastne narok v takomto pripade? mozem odstupit od zmluvy a ziadat nejaku nahradu skody? Ak mate skusenosti pripadne poznate zakony mohli by ste mi poradit? Vdaka
Na co mam vlastne narok v takomto pripade? mozem odstupit od zmluvy a ziadat nejaku nahradu skody? Ak mate skusenosti pripadne poznate zakony mohli by ste mi poradit? Vdaka
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Telekom
byt tebou tak nezaplatim a nech si robia co chcu.za nieco co nevyuzivas platit?
prve 3 mesiace mam internet zadarmo, potom platim 18eur mesacne. Faktura mi prisla -4eura (co som celkom nepochopil). Teraz by som podla mna mal mat narok na predlzenie tohto obdobia o 2 mesiace, co myslis?
-
TommyHot
Addict
Ty asi o realnom zivote este vela nevies, vsak?typek61 napísal:byt tebou tak nezaplatim a nech si robia co chcu.za nieco co nevyuzivas platit?
Mino neviem ake mas podmienky v zmluve, takze tazko hodnotit ake kroky mozes podniknut. Ak vies preukazat, ze internet ti pocas dvoch mesiacov nesiel, tak im napis staznost a uvidis aka bude odpoved. Urcite maju nejake reklamacne centrum, alebo co. Ak ti to uznaju, tak ti poslu dobropis. Teoreticky sa bude dat aj odstupit od zmluvy pretoze sa urcite zaviazali poskytovat ti sluzby, ktore sa k tebe nedostali, ale este raz, vsetko zavisi od zmluvy, ktoru ste podpisali.
// edit
-4 eura je dobropis, takze bud ti to vratia, alebo ti to zarataju do nasledujucej faktury...
-
typek61
Darca
ale poznam.stretol som sa ze jeden chlapik mal pausal najprv 20-30 euro.
potom si zobral dalsi v inom meste.neskor este jeden a prisla faktura spolu 50 euro.
neskor asi o mesiac-2 mesiace prisla faktura za neuhradenie faktury vyse 500 euro ci tak.
chlapik nezaplatil a je*al na to
neskor prisla faktura zase,ale ze mu odpustaju nepamatam si kolko.aj tak nezaplatil.
odvtedy ziadna faktura ani nic ine neprislo
takze?
jednalo sa o konkurencneho operatora.
-
tm_a.s.
Light Professional
typek61: A potom sa zobudil a zistil, že má ruku v gatiach ..
Telekom ti naúčtuje mastnú pokutu a budú ťa hnať po súdoch aj kvôli 1e (ktoré po pokutách a sankciách bude už dávno vyššie).
Treba ísť za nimi, povedať im čo máš za problém (oni majú logy atd .. vedia si to preveriť), takisto musia mať zaznamenané, že už 5x boli u teba technici a stále ti to nejde (v priebehu 2mesiacov). Choď za nimi a racionálne sa s nimi dohodni, odkladanie platby ti nepomôže .. Čím skôr tým lepšie
Telekom ti naúčtuje mastnú pokutu a budú ťa hnať po súdoch aj kvôli 1e (ktoré po pokutách a sankciách bude už dávno vyššie).
Treba ísť za nimi, povedať im čo máš za problém (oni majú logy atd .. vedia si to preveriť), takisto musia mať zaznamenané, že už 5x boli u teba technici a stále ti to nejde (v priebehu 2mesiacov). Choď za nimi a racionálne sa s nimi dohodni, odkladanie platby ti nepomôže .. Čím skôr tým lepšie
-
typek61
Darca
pre mna za mna never 
-
TommyHot
Addict
Ak si si to aj nevymyslel, tak mu mozno odpustili faktury do toho momentu (aby ho nechali v tom, ze uz je za vodou), ale o 10 rokov ho tam zarucene budu cakat take pokuty, ze sa z toho na mieste zosere. Pre mna za mna never 
-
typek61
Darca
mozno hej ja to neriesim je to jeho vec 
Ok tak vdaka za odpovede. Najrozumnejsie riesenie bude ist priamo na pobocku a tam to vyriesit ako reklamaciu. Takze este raz vdaka
-
typek61
Darca
potom daj vediet ako si dopadol