Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
ja si plne uvedomujem, ze "produkcia" fyzicky a mentalne zdravych obcanov je pre stat a nasu spolocnost dolezita...uz som ti raz a velmi jasne napisal, ze za rozpad heterosexualnych partnerstiev si mozu len a iba heterosexuali, nikto iny...preto je dost alibisticke a podla mna aj znacne idiotske hadzat vinu za to na mensinu, ktora podla teba nedosahuje ani 4% v spolocnosti, rovnako je aj dost idiotske tvrdit, ze takato mala skupina ludi, "na ktoru ty a aj vsetci ostatni kaslete", by dokaza tak ucinne manipulovat so spravanim viac ako 96% ludi...
tak isto aj etika a moralka su dolezite, kedy som tvrdil, ze nie??? ani si v minulosti nezil a idealizujes si ju...sa pozri na europsku historiu objektivnejsie, minimalne 3000 rokov neustalych vojen, vrazd, prenasledovania a mucenia vacsinou absolutne nevinnych ludi...a to vsetko len kvoli tomu tebou spominanemu "ja", peniazom, majetku a moci, ktore ja vraj dnes na vzostupe...
naopak, dnes prave zijes v dobe, kedy je v Europe zakazany trest smrti, kedy sa o znevyhodnenych spoluobcanov starame a pokladame to za samozrejme (hovorim o tych objektivne znevyhodnenych), tak isto nam tu nepobehuju zobrave siroty po uliciach a dokoca sa posuvame do doby, ked si niektori z nas uvedomuju, ze je velmi dolezite chranit aj svoje okolie, prirodu a ine zivocichy a rastliny alebo kulturne pamiatky, zijeme v dobe kedy vacsina spolocnosti udsudzuje aj trapenie zvierat a dokonca ked vidis trapit sa nejake zvieratko, tak je humanne ho utratit sposobom, tak aby uz netrpelo, pritom v minulosti sa to bezne riesilo tak, ze ked sa narodili nechcene maciatka, tak ich dali do vreca a hodili do potoka...a ty tvrdis, ze etika, moralka a spolocnost je teraz v rozklade???
podla mna je to prave presne naopak...zijes v tej najludskejsej spolocnosti aka kedy v Europe existovala...mozes byt maximalne spokojny a dakovat sucasnemu stavu v Europe, ze svoj volny cas mozes travit obvinovanim homosexualov (pripadne liberalov alebo Židov) z rozkladu spolocnosti a heterosexualnych rodin, pripadne za ine problemy celej prilahlej galaxie a vesmiru...pokial chces okusit tu tebou ospevovanu etiku a moralku starej Europy, tak nech sa paci, mozes ist byvat niekde do Afganistanu, Saudskej Arabie alebo Nigerie, tam je ta moralka a celkovy stav spolocnosti a "ludskosti" asi na urovni Europy par sto rokov dozadu...
tak isto aj etika a moralka su dolezite, kedy som tvrdil, ze nie??? ani si v minulosti nezil a idealizujes si ju...sa pozri na europsku historiu objektivnejsie, minimalne 3000 rokov neustalych vojen, vrazd, prenasledovania a mucenia vacsinou absolutne nevinnych ludi...a to vsetko len kvoli tomu tebou spominanemu "ja", peniazom, majetku a moci, ktore ja vraj dnes na vzostupe...
naopak, dnes prave zijes v dobe, kedy je v Europe zakazany trest smrti, kedy sa o znevyhodnenych spoluobcanov starame a pokladame to za samozrejme (hovorim o tych objektivne znevyhodnenych), tak isto nam tu nepobehuju zobrave siroty po uliciach a dokoca sa posuvame do doby, ked si niektori z nas uvedomuju, ze je velmi dolezite chranit aj svoje okolie, prirodu a ine zivocichy a rastliny alebo kulturne pamiatky, zijeme v dobe kedy vacsina spolocnosti udsudzuje aj trapenie zvierat a dokonca ked vidis trapit sa nejake zvieratko, tak je humanne ho utratit sposobom, tak aby uz netrpelo, pritom v minulosti sa to bezne riesilo tak, ze ked sa narodili nechcene maciatka, tak ich dali do vreca a hodili do potoka...a ty tvrdis, ze etika, moralka a spolocnost je teraz v rozklade???
podla mna je to prave presne naopak...zijes v tej najludskejsej spolocnosti aka kedy v Europe existovala...mozes byt maximalne spokojny a dakovat sucasnemu stavu v Europe, ze svoj volny cas mozes travit obvinovanim homosexualov (pripadne liberalov alebo Židov) z rozkladu spolocnosti a heterosexualnych rodin, pripadne za ine problemy celej prilahlej galaxie a vesmiru...pokial chces okusit tu tebou ospevovanu etiku a moralku starej Europy, tak nech sa paci, mozes ist byvat niekde do Afganistanu, Saudskej Arabie alebo Nigerie, tam je ta moralka a celkovy stav spolocnosti a "ludskosti" asi na urovni Europy par sto rokov dozadu...
kali: Ok, ja súhlasím s dôležitosťou rodiny. Ale ako som spomenul - keď tak podporiť rodiny, nie ochraňovať. Ak ochraňovať, tak pred kým ? Pred nimi samými ?
K tomu zbytku: nič také ako tradičná rodina nie je, rodina tu bol vždy, ale jej formy a chápanie sa líšia a líšiť budú. Dnes tu máme nové vplyvy, resp. iné uvažovanie ako pred 100 rokmi, to iste, ale to je proste vývoj - či zlý alebo dobrý, to hodnotiť nebudem. Proste sa to mení a vyvíja neustále.
Za tým, že homosexuáli dostanú rovnaké práva ako heterosexuáli, nevidím žiadnu propagáciu, prepáč.
K tomu zbytku: nič také ako tradičná rodina nie je, rodina tu bol vždy, ale jej formy a chápanie sa líšia a líšiť budú. Dnes tu máme nové vplyvy, resp. iné uvažovanie ako pred 100 rokmi, to iste, ale to je proste vývoj - či zlý alebo dobrý, to hodnotiť nebudem. Proste sa to mení a vyvíja neustále.
Za tým, že homosexuáli dostanú rovnaké práva ako heterosexuáli, nevidím žiadnu propagáciu, prepáč.
Ano aj pred nimi samymi, v tom poste som to vysvetlil, konkretne toto: "Na rodinu su viazane aj tradicie ktore znacia svet hodnot a celkovej kulturnej struktury naroda ktore sa dalej predavaju z generacie na generaciu a tvoria zaklad jeho kolektivnej pameti a preto tradicie sa daju povazovat za nieco ako ochranny obal rodiny. Z toho dovodu propagaciu homosexuality (nie konkretne homosexualov) rovnako ako aj ine heterosexualne zvratenosti oznacit za jav ktory nahradzuju tradicie a tym padom ohrozuje rodinu."hughito napísal:Ok, ja súhlasím s dôležitosťou rodiny. Ale ako som spomenul - keď tak podporiť rodiny, nie ochraňovať. Ak ochraňovať, tak pred kým ? Pred nimi samými ?
Vyvoj zavisi od rozhodovania konkretnej spolocnosti a jednotlivcov ktori ju tvoria tie su zase ovplyvnene myslienkovymi prudmi ktore dana spolocnost vyprodukuje na zaklade jej dusevneho a mentalneho potencialu a tieto aspekty urcuje stav prvopociatku alebo prveho bodu spolocnosti a to rodina. Ak som teda dokazal dolezitost rodiny pre prosperujucu a fungujucu spolocnost, tak potom je nepopieratelna dolezitost jej ochrany ktoru vykonavaju tradicie (nie tradicionalizmus o ktorom teraz hovoris) zalozene na jej moralke a etike.hughito napísal:K tomu zbytku: nič také ako tradičná rodina nie je, rodina tu bol vždy, ale jej formy a chápanie sa líšia a líšiť budú. Dnes tu máme nové vplyvy, resp. iné uvažovanie ako pred 100 rokmi, to iste, ale to je proste vývoj - či zlý alebo dobrý, to hodnotiť nebudem. Proste sa to mení a vyvíja neustále.
A tu tieto pojmy treba vidiet ako vzajomne prepojene a spolusuvisiace a nie sa na to divat tak kratkozrako ako ephramko, ktoreho priklady sa mozno navonok zdaju byt ako silno eticke alebo moralne ale aj napriek tomu ich skor oznacit ako za zneuzite liberalizmom kde absentuje prave ochranny obal tradicna kde hlbsi vyznam tohoto pojmu nahradzuje tradicionalizmus co je iba inleletkualizovana tradicia. Liberlizmus v tomto pripade je zhubny lebo myslienka ako taka kladie do popredia bud svoje vlastne "Ja" alebo konkretnych jednotlivcov a ich potreby ktore zdlhodobeho hladiska su na ukor kvality spolocnosti a v tom pripade ho mozno oznacit za nezodpovedny.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Odkedy ma davnejsie jeden balil aj po tom co som mu vysvetlil, ze ja rite nemam rad, som si ich zaskatulkoval ako dotieravych, preafektovanych *** (nech si kazdy doplni podla uvazenia) a odvtedy mi vadia vsade kde ich vidim (ak ich nevidim, tak ich neriesim, nech si za zatvorenymi dverami spalne robia co chcu). Vadia mi ich protesty a ich okate pretrcanie sa na verejnosti. Vadi mi myslienka, ze by sa mali zlegalizovat partnerstva a je mi na grc pri pomysleni na adopciu deti. Mozno som konzervativny xenofob, ale aspon institut rodiny zanechajme tak, ako nam ho dala priroda, ked uz potrebujeme byt silou mocou konzervativni.
keby bola priroda niekde pochovana, tak sa teraz aj tisickrat obrati v hrobe...TommyHot napísal:Mozno som konzervativny xenofob, ale aspon institut rodiny zanechajme tak, ako nam ho dala priroda
Ako sry, ale na to, ze vas je 4% tak o vas pocuvam odvsadial. Bojuju za vas mimovladky, kazdy ma plnu hubu vasich prav. Mna to uz nebavi pocuvat.
Kto bojuje za prava mladeho zdraveho zamestnaneho muza?
Kto bojuje za prava mladeho zdraveho zamestnaneho muza?
Pokiaľ si biely, heterosexuálne zameraný, pracujúci slušný človek, za Teba žiadna mimovládka bojovať nebude.....
Pretože Ty a tebe podobní ste tí, z ktorých peňazí sú platení tí "znevýhodnení", takže máš držať hubu, krok a hlavne PLATIŤ aj naďalej. Howgh....
Pretože Ty a tebe podobní ste tí, z ktorých peňazí sú platení tí "znevýhodnení", takže máš držať hubu, krok a hlavne PLATIŤ aj naďalej. Howgh....
Vlastne ten biely, heterosexuálny a slušný človek je úplný chudák, má sa horšie ako sexuálne, náboženské či etnické menšiny. Nikto mu nič nedá, spoločnosť naňho kašle a ešte aj musí platiť na všetkých ostatných zo svojich daní.
Že vás to baví tu písať takéto rozprávky.
Stačí jednoduchá otázka: keď všetkým tým "iným" tak pomáhajú a všetci za nich bojujú a za vás nie, vymenili by ste si to s nimi ? Chceli by ste sa stať tou menšinou, či už homosexuálom alebo napr. cigánom v osade, atď ?
Pinhead: Áno/Nie ?
noone: Áno/Nie ?
Ak napíšete, že si nie, tak si dajte facku a keď tak studený uterák na čelo.
Že vás to baví tu písať takéto rozprávky.
Stačí jednoduchá otázka: keď všetkým tým "iným" tak pomáhajú a všetci za nich bojujú a za vás nie, vymenili by ste si to s nimi ? Chceli by ste sa stať tou menšinou, či už homosexuálom alebo napr. cigánom v osade, atď ?
Pinhead: Áno/Nie ?
noone: Áno/Nie ?
Ak napíšete, že si nie, tak si dajte facku a keď tak studený uterák na čelo.
Spravne slova su skor, nedostava sa mu uznanie, respektu a obdivu, a tym padom si neni schopny uveodmit svoju hodnotu a dolezitost pre tuto spolocnost, nema hrodst, zmysel pre povinnost a obetavost. Koniec koncov tento pristup je pricinou zla a problemov na tomto svete.hughito napísal:Vlastne ten biely, heterosexuálny a slušný človek je úplný chudák, má sa horšie ako sexuálne, náboženské či etnické menšiny. Nikto mu nič nedá, spoločnosť naňho kašle a ešte aj musí platiť na všetkých ostatných zo svojich daní.
A na tvoju otazku odpovedam nie a to nie preto ze by snad pri mojom rozhodovani malo hrat nejaku dolezitu rolu momentalne subjektivne rozpolozenie a vnimanie kvality zivota ale uplne z inych hlbsich dovodov.
písal som tu pár dosť strán dozadu..ale ephramko, baví ťa obhajovať svoju nenormálnosť?
je mi jedno,že dostanem K-
// dík za K+..sem tam tu zájdem..ale písal som ešte asi pred rokom na 120. alebo 140 stranu asi..už presne nepamätám..aj keď túto tému prejdem len tak zbežne,nič sa nezmenilo
je mi jedno,že dostanem K-
// dík za K+..sem tam tu zájdem..ale písal som ešte asi pred rokom na 120. alebo 140 stranu asi..už presne nepamätám..aj keď túto tému prejdem len tak zbežne,nič sa nezmenilo
ufff...nenormalnost? to, ze som iny ako ty, podla teba znamena, ze som nenormalny? ...keby si porovnaval seba a mna v tisickach dalsich iny veci, tak by si sa maximalne zmohol na kategoriu lepsi/horsi...ale akonahle sa jedna o sexualnu orientaciu, tak uz zrazu niekto je nenormalny...ja neviem, ty sa citis nejak menejcenne? baby ta pokladaju za zakomplexovaneho trapka, tak si aspon chodis pomastit svoje male ego tym, ze z anonymneho profilu na nete napises nejakemu gayovi, ze je nenormalny a budes sa pritom tvarit aky si strasne super cool, len pretoze ty a ja sme sa narodili ako rozdielne ludske bytosti ? ...to ti gratulujem k takemuto postoju zivota, to je uz len krocik od toho, co predvadzaju tvoji kolegovia nad tebou...s tym aki su oni nedoceneni, ako keby som ja nemusel pracovat a platit ucty a chudak pinhead mi platil najomne a stravu a zivot (sakra, to ja mam akoze nejake danove ulahy pre gayov??!!)...a potom tu je ten uboziak, ktory vravi, ze mu lezie na nervy, ked sa niekto zastava homosexualov a ze kto sa zastane jeho...no do prdele, ved vsetko v tomto state je orientovane vacsinovo a mnohych pripadov vylucne vacsinovo bez co i len stipky tolerancie k inakosti...ale to si ani neuvedomujes, pretoze patris k tej vacsine...dk.samper napísal:písal som tu pár dosť strán dozadu..ale ephramko, baví ťa obhajovať svoju nenormálnosť?
kiez by si aspon na jeden den mohol byt homosexual, potom by si mozno v tej svojej hlave pochopil, kolkymi vecami sa musim kazdy den zaoberat a riesit iba kvoli tomu, ze nie som heterosexual...co ty pokladas za uplne normalne a prirodzene a ani sa nad tym nezamyslas, ja si musim najprv 10krat v hlave rozmysliet, ci to urobim alebo nie, ako bude reagovat okolie, ci mi to prinesie viac pozitiv a negativ atd. atd. a to je nesmierne vycerpavajuce a ubijajuce...niekedy si doslova pripadam, ako keby som bol nejaky tajny agent...
hughito vam to napisal velmi dobre, ked si myslite, ze je to take uzasne byt homosexualom a ze sa o nas vela hovori a ze sme zvyhodnovani a zije sa nam lepsie...tak co ti v tom brani? bud aj ty teply, ked je to take super...ved v minulosti bolo vela homosexualov, ktori sa ozenili a hrali to na heterakov...tak preco by ste aj vy nemohli byt homosexuali, najma ked je to take super ako hovorite...konecne si vas bude niekto vazit, aj mimovladky sa o vas budu zaujimat...
kali: A to je chyba koho ? Tých mimovládiek alebo organizácii alebo dokonca tých príslušníkov minorít ?
bohužiaľ milý tajný agent ephramko,ephramko napísal: a chudak pinhead mi platil najomne a stravu a zivot
na to aby si bol kur*a, ktorú by som si vydržiaval (ja viem, je to pekná predstava života pre isté typy ľudí), máš zlé pohlavie a názor na život
a hughito,
ja som spokojný, aký som, a nemám záujem nič meniť.... ale skôr ide o to, že aj moje peniaze idú skrze dane na rôznych asociálov a takisto aj na podporu životného štýlu s ktorým nesúhlasím
viď príklad
http://www.sme.sk/c/6142519/gejovia-a-l ... ntrum.html
Nech si to podporuje ten, kto to chce.....
Cize na to centrum podla teba homosexuali neprispeli?Pinhead napísal:
bohužiaľ milý tajný agent ephramko,
na to aby si bol kur*a, ktorú by som si vydržiaval (ja viem, je to pekná predstava života pre isté typy ľudí), máš zlé pohlavie a názor na život....
a hughito,
ja som spokojný, aký som, a nemám záujem nič meniť.... ale skôr ide o to, že aj moje peniaze idú skrze dane na rôznych asociálov a takisto aj na podporu životného štýlu s ktorým nesúhlasím....
viď príklad
http://www.sme.sk/c/6142519/gejovia-a-l ... ntrum.html
Nech si to podporuje ten, kto to chce.....
pinhead ty si beries do huby Qcentrum ? ...ani cent si nanho nedal ty uboziak, tak laskavo aspon mlc, ked o tom hovno vies...(rovnako vysoko intelektualne ako argumentujes ty, mozem aj ja povedat, ze LGBT komunita ti financovala tvoje studium a to, ze mas teraz bezplatne zdravotnictvo a ine sluzby statu, prostrednictvom nasich dani...ty jedna prizivnicka socka)
na to aby Qcentrum prezilo najblizsie 4 mesiace, sa skladali ludia z komunity a rozni anonymni darcovia...kedze hlavny sponzor, ktory mal platit najom na najblizsieho pol roka (aspon podla projektu) to zo dna na den odriekol bez akehokolvek vysvetlenia a zrazu hrozilo, ze na konci mesiaca Qcentrum zanikne, kedze nebude ani na najom...ale asponze sa najdu este ludia, ktori dokazu obetovat jednu veceru v restike, prispeli a tak sa to na dalsich par mesiacov vyzbieralo...
na to aby Qcentrum prezilo najblizsie 4 mesiace, sa skladali ludia z komunity a rozni anonymni darcovia...kedze hlavny sponzor, ktory mal platit najom na najblizsieho pol roka (aspon podla projektu) to zo dna na den odriekol bez akehokolvek vysvetlenia a zrazu hrozilo, ze na konci mesiaca Qcentrum zanikne, kedze nebude ani na najom...ale asponze sa najdu este ludia, ktori dokazu obetovat jednu veceru v restike, prispeli a tak sa to na dalsich par mesiacov vyzbieralo...
nie..iba čisto logický argument ti predložím ephramko 
ak je 99,999 % percent ľudí hetero,čo je normálne a bežné...potom čo je ten zvyšok?...nenormálni,alebo ak chceš výnimka...a výnimka=výnimočné=nenormálne
ak je 99,999 % percent ľudí hetero,čo je normálne a bežné...potom čo je ten zvyšok?...nenormálni,alebo ak chceš výnimka...a výnimka=výnimočné=nenormálne
1/ lenze homosexuali netvoria jednu desattisicinu populacie...je nas ovela viac...a to zabudas este na ludi, ktori nie su striktne vyhradeni k pritazlivosti k jednemu pohlaviu
2/ neviem ake mas "social skills" ale ty si neuvedomujes urcity naboj tych slov, ktore hovoris ? ako zareaguje clovek, ktoremu povies, ze je vynimocny...a ako zareaguje clovek, ktoremu povies, ze je nenormalny ?
2/ neviem ake mas "social skills" ale ty si neuvedomujes urcity naboj tych slov, ktore hovoris ? ako zareaguje clovek, ktoremu povies, ze je vynimocny...a ako zareaguje clovek, ktoremu povies, ze je nenormalny ?
1/ myslím,že na tom koľko tvoríte nezáleží,čísla boli len ilustračné
2/ áno,uvedomujem si náboj tých slov,ale v jadre majú rovnaký význam
2/ áno,uvedomujem si náboj tých slov,ale v jadre majú rovnaký význam
A co si myslis ty?hughito napísal:kali: A to je chyba koho ? Tých mimovládiek alebo organizácii alebo dokonca tých príslušníkov minorít ?