Reset telefonu Nokia E51
Reset telefonu Nokia E51
Nazdar
Chcem sa spytat ci ked dam resetnut telefon pomocou 7370 sa obnovia uplne vsetky nastavenia.
Lebo volakedy davno som podla dakeho navodu na lamkach zmazaval daco v systemovych zlozkach aby som nemusel certifikovat aplikacie. No a chcem vedet ci sa obnovi aj to.
A dalej ci je mozno potom uplatnovat reklamaciu ked to takto resetnem.
Dakujem
Chcem sa spytat ci ked dam resetnut telefon pomocou 7370 sa obnovia uplne vsetky nastavenia.
Lebo volakedy davno som podla dakeho navodu na lamkach zmazaval daco v systemovych zlozkach aby som nemusel certifikovat aplikacie. No a chcem vedet ci sa obnovi aj to.
A dalej ci je mozno potom uplatnovat reklamaciu ked to takto resetnem.
Dakujem
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sprav trojhmat, stlač *, tlačidlo 3 a zelené tlačidlo (to s ktorým prijímaš hovory) tieto tri tlačidla drž a popritom zapni telefón. Ak spravíš ten trojhmat tak sa ti telefón kompletne resetuje a bude vyzerať ako z výroby. Ak si to mal v telefón nejako upravené aby si nemusel certifikovať aplikácie tak ti zmaže aj to, čiže si to budeš musieť spraviť znova aby si mohol inštalovať aplikácie bez certifikácie. Reklamáciu si môžeš uplatniť samozrejme aj po reštarte.
Hladal som temu Nokia mapy na E 51, ale nejak sa mi nepodarilo nájsť, tak svoj problém napíšem tu.
V mojej E51 mi nechce otovrit aplikáciu Nokia mapy. Kliknem na aplikaciu a sprava sa ako keby sa nic nestalo, skusal som aj cez volby - otvorit a taktiez nic. CHcel som ju teda vymazat a vypisuje odstranovanie neuspesne. Neviete poradit ako sa zbavit tejto aplikacie, aby som si mohol nainstalovat novsiu verziu. Skusal som aj preinstalovat za novsiu, zacalo mi to instalovat a pred koncom vypisalo chybu, že instalacia neuspesna.
V mojej E51 mi nechce otovrit aplikáciu Nokia mapy. Kliknem na aplikaciu a sprava sa ako keby sa nic nestalo, skusal som aj cez volby - otvorit a taktiez nic. CHcel som ju teda vymazat a vypisuje odstranovanie neuspesne. Neviete poradit ako sa zbavit tejto aplikacie, aby som si mohol nainstalovat novsiu verziu. Skusal som aj preinstalovat za novsiu, zacalo mi to instalovat a pred koncom vypisalo chybu, že instalacia neuspesna.
Re: Reset telefonu Nokia E51
Ahojte, skusil som na mojej nokii E51 trojhmat (*+3+zeleny telefon) Robil som to koli otmu lebo mam nastaveny blokovaci kod a ked zapinam mobil tak ho odo mna pyta. Ja ked zadam ten spravny tak mi ho neche vziat. Nevedeli by ste mi prosim poradit ako mma tento kod vynulovat? Trojhmat nezabral a stale ho pyta
-
hojko
Site Admin
minik460: Trojhmatom blokovaci kod telefonu neodstranis a keby si zadaval spravny, tak ti ho predsa vezme (standardne 12345). Jedine co ti ostava je flash cez JAF: http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=53&t=7964
tak neviem no... niekde som aj cital ze ked zadavam blokovaci kod a zadam ho asi 5 krat nespravne tak potom mozem zadavat aj spravny a aj tak mi ho nevezme
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2012, 17:48)
hojko... cez ten link co si mi poslal tak mi to nejde. Myslis ze cez phoenix mi to pojde?
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2012, 17:48)
hojko... cez ten link co si mi poslal tak mi to nejde. Myslis ze cez phoenix mi to pojde?
zkadial si? Mohol by som ti to spravit aj ja --> ss
ja byvam na vychode
-
hojko
Site Admin
Odkaz, ktory som poslal o par prispevkov vyssie plnohodnotne funguje.
prosim o pomoc... mobil nemozem zapnut pretoze odo mna ziada blokovaci kod. Blokovaci kod viem, no neche mi ho vziat. Arkaz mi odporucil flash cez Phoenix a flash mrtveho telefonu kedze mi ho nejde pripojitk pc. Flash cez OPEN PRODUCT (flash mrtveho telefonu) nefunguje a neche mi nacitat PRODUCT CODE telefonu. Neviem v com je chyba
Ahoj...Neviete niekto prosím ako resetnem mobil Nokia X3-02 ? Mám v ňom vírus a chcem sa ho zbaviť, no neviem aký kód mám zadať.. Poraďte prosím