Typ sviečok do Renault Thalia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Chesterka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Typ sviečok do Renault Thalia

Príspevok od používateľa Chesterka »

Ahojte. Kopírujem otázku môjho kamaráta, tak by bol vďačný ak by mu niekto pomohol :)

"Viete mi prosím povedať aký typ sviečok je na Renault Thalia 2002, benzín 1.2 12V bo chcem kúpiť irídiové sviečky lebo som sa dopočul, že sú kvalitnejšie ako tie obyčajné a podobne len neviem aký závit mi tam pasuje, bol by som rád aj za link ak máte nejaké skúsenosti.
Chcel by som vedieť či mi budu pasovat tieto http://www.tuning.sk/dokument-denso-iri ... -do-motora
Ďakujem"
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Typ sviečok do Renault Thalia

Príspevok od používateľa CheZteR »

co sa tyka iridia, niekto vravi placebo, niekto si to nevie vynachvalit, ja som skusil ale rozdiel som nevidel
co sa tyka sviecok, pasovat budu, neviem ake tam su origo, ale denso si vybral dobre, pripadne este ngk
ta thalia ma tak slaby motor ze tie sviecky sa mu ani neoplati kupovat (iridium)
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

mam obycajne sviecky, ake su pisane, presne oznacenie, vysli ma lacno a ked zacnu vynechavat, kupim dalsie a nie vymyslat s iridiovymi, ked to ten motor nepotrebuje a nevyuzije...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

presne tak, uplna zbytocnost... sice som akesi "iridiove" nasiel uz za 8e, ale pokial mu drzia tie jeho, je hlupost kupovat nejake ine... a ratam, ze kedze od toho bude ocakavat nejaky bohovy vysledok, nekupi si tie najlacnejsie... a ceny iridiovych sa mozu priblizit aj k 100e za kus...
Napísať odpoveď