outlet eshop(alebo kamenny shop) fred perry,TH,Gant

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

zdarec poznate svk outlet stranku overenu na predaj tychto znaciek? skusil som si aj pozriet ebay ale da sa tam rozoznat nejako co je fake a co nie? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... Categories tu su za vyborne ceny polokosele FP ale za taku cenu sa to proste nepredava u nas preto mam obavy ci sa nejedna o fake a podobne veci,je tam aj kopa veci od hilfigeru,nieco od gantu,abercrombie je tam celkom lacny
ak by sa nasiel aj kamenny shop o to lepsie.o FP bude mozno nieco vediet hughito :D dik za rady
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: outlet eshop(alebo kamenny shop) fred perry,TH,Gant

Príspevok od používateľa hughito »

Tak FP predáva x slovenských eshopov. Proste gúgli.
Son-Goku
Darca
Darca

nasiel som nieco davnejsie tu http://hof.sk/kolekcie/fredperry/ ale ma toho malo a aj tie ceny napr heringtona za 150 alebo http://www.mmsport.sk/znacky-sportove-o ... red-perry/ nieco tu http://otadzbina.eu/show.php?lang=sk&br ... =22&page=2 ale nic na vyber.
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nechcel som sa sem pliest, ale dat za uplne najobycajnejsie tricko s napisom Fred Perry 32€ sa mi zda nie moc rozumna kupa.. Najlepsie je objednavat priamo z Britanie a ma to clovek vsetko ovela,ovela lacnejsie.
Son-Goku
Darca
Darca

pozeram ze tam toho ma viac na vyber aj ceny ma nizsie ako ten idiot z hofu,a ma tam aj benlee s normalnymi cenami.super aspon nieco

//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 19:36)
gogo to iste co hilfiger a podobne.tricka maju ohovne nic extra ale kupuju to.ale videl som aj pekne mikiny od nich.a ak vies typ gogo daj sem
gogo956
Redeemer
Redeemer

ja by som za obycajne tricko s kratkym rukavom 30€ nedal, jedinu vynimku robim v pripade funkčných vecí ako napr Climatec od Adidasu a pod.

Co hovorite na tento shop, su to vsetko fejky?

Top1clothing.com
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Gogo to zalezi od cloveka, ja tie climacool atd nemam rad. Radsej 100% bavlna kvalitna. Paradoxom je ze v BAPE triku za 50€(vo vypredaji) sa necitim tak dobre ako v obycajnom bielom triku asos. Od FP by som si kupil maximalne neake tenisky, kedze tie ma pekne :)
Son-Goku
Darca
Darca

tak FP ma svoje caro.to si asi este nevidel pytat za TH tricko 60 eura :D ak to vyrabaju v azii tak je to dost.
k teme pozerall som aj ebay a su tam nejake lacnejsie kusky ale ako sa da rozoznat ci sa jedna o fake alebo prave?
gogo956
Redeemer
Redeemer

bavlna je prijemna na nosenie, ale ked je naozaj ze sialene teplo a hic, tak su lepsie tie climatecove a pod. Viem ze napr Diesel mava velmi drahe tricka, daju sa najst aj za 100€, ale nedal by som za to ani polovicu, podla mna je to uz z principu moc.

-oprava: ta technologia sa vola CLIMALITE
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som ochotný dať väčší peniaz za handry len v prípade, že ide o sweatshop free záležitosti. Je mi na smiech, keď takéto sumy stoja komerčné značky, ktoré majú hodnotu 3 evry.
gogo956
Redeemer
Redeemer

mam aj neznackove tricka za 4-6€ a castokrat vydrzia rovnako dlho ako tie drahe znackove.

btw. co je to "sweatshop free" ? nieco som aj nasiel na nete, ale uplne nepochopil.. :|
hughito
Redeemer
Redeemer

Son-Goku
Darca
Darca

no ved prave pre tie ceny hladam outlet alebo eshop s normalnymi cenami.predavacka mi povedala ze taky R lauren je vyrabany komplet v europe, takisto aj gant tak tam by som sa tym cenam ani necudoval.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Boze to co je zas za "znacky" ze Fred Perry. Ludia vy ste uz fakt oj*bani hlavou o podlahu, ved uz pomaly kazdy tyzden vidim dalsiu novu "znacku" ktora si j*bne 700% marze a hra sa na luxus.

Gant, tam som si bol raz skusat kosele, jednu som nasiel taku ze sa mi celkom pacila, v budke ked som si ju skusal som zbadal na cenovke 120€ tak som odtial rovno vysiel, podal ju predavacke a povedal som im nech sa spamataju, lebo 120€ za koselu ktorej vyrobna cena je mozno 10 dolarov nedam ani ked budem milionar, uz len z principu. Tie ceny su uplne nerealne a keby som im fakt tie peniaze dal tak by som si nemohol prestat nadavat do idiotov.

A potom chce dat niekto za to najobycajnejsie 200g tricko 50€, lebo je tam napisane na celu hrud fred perry, navyse dost hnusne. Tlieskam.

Ja si teda tiez nechodim kupovat oblecenie ku vietnamcom ale priplatit si nadpriemer som ochotny len ked vidim podstatne lepsiu kvalitu materialov a spracovania, a nie presne ten isty tovar ktory maju o tri obchody dalej, akurat bez nasivky s nejakym uplne neznamym menom o ktorom som v zivote nepocul a ludia to povazuju za luxusnu znacku lebo sa tak jedneho dna niekto proste rozhodol. Co vam uz ozaj j*be.
Son-Goku
Darca
Darca

neviem kde konkretne vyrabaju Perryho ale napr Gant mi bolo povedane ze siju v europe.kolekcia leto 2011 mala byt sita vo Svedskych fabrikach.dalsia vec ktora vplyva na cenu je kvalita pouzitej bavlny vravi sa ze ta drahsia je egyptska,a sposob akym to siju.nevyznam sa do tychto vyrobnych procesov cize realnu vyrobn u cenu netusim ale ak sa to vyraba v europe tak ta cena je pochopitelna.plus to ze znacka neni urcena kazdemu ale strednej vrstve.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja si kupujem kosele site a predavane vyhradne v nemecku (to je v Europe, keby si chcel vediet) znacky RedFord a tie su z mojho pohladu kvalitnejsie ako tie ktore som si skusal v gante, a to mam v skriny kosele od desiatok znaciek. Jedna ma vyjde na 30€ s tym ze si neplanujem mastit kkt na tom kolko ludi tu znacku pozna. Tak mi tu nevypravaj taketo sracky prosim ta, aby si kosela obhajila cenu 120€ tak by ti ju muselo sit na mieru 5 nahych modeliek a museli by ti k nej pribalit videozaznam z vyroby.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Fred Perry? Tenista, co odmietol hrat s cernochom, pretoze tenis je hra pre bielych?
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Frikso K+
Gangy tak isto plne si to zaklincoval a este ma pobavil :)
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

TH, GANT: mám skúsenosti s predajňami v Parndorfe, ceny sú možno o niečo nižšie než u nás oplatí sa hlavne zájsť keď sú výpredaje.. FRED PERRY: obľúbená značka, mám mikiny, tričká, tenisky, šortky.. v mojom blízkosti xyz ľudí ktorí majú veci tiež, žiadne negatívne ohlasy nikto zatiaľ nemal, jednoznačne sú to handry s jedinečným elegantným štýlom najmä tie z limitovaných edícií 8) preto, radšej zaplatím za fred perry, ako za teplého krokodíla a môžem si byť istý, že mám na sebe kvalitu a nemám rovnaký image ako panáčik so zdeformovaným krokodílom ktorý má pôvod z Bulharska, v lepšom prípade z inej vzdialenejšej destinácie.. a porovnávať fred perry s adidas climalite, je asi ako "porovnávať bentley s formulou" :roll: .. webshopy ste tu nahádzali asi všetky ktoré poznám, od známych však viem, že jednu dobu sa dalo kúpiť pár kúskov aj v Eurovei. btw pre zainteresovaných, podľa nových informácií ktoré mám, sa fp začalo sťahovať zo siete streetwear shopov na svk z dôvodu, že fp si neželá predávať ich kolekcie so steinar.. nuž, treba za kvalitou vyraziť za hranice :)
Napísať odpoveď