:-)lebo niektoré rádia majú ešte zvlášť zopár káblov aby si si to vedel pripojiť podľa seba, teraz narýchlo neviem ako presne to má JVC, ale zajtra ked budem na počítači sa tí nato môžem pozrieť čo treba jak pripojiť
Autoradio
Re: Autoradio
Tie káble máš len v tom pine čo? No toto tí neviem povedať jak sa to prehadzuje :-/ ale google určite napovie 
:-)lebo niektoré rádia majú ešte zvlášť zopár káblov aby si si to vedel pripojiť podľa seba, teraz narýchlo neviem ako presne to má JVC, ale zajtra ked budem na počítači sa tí nato môžem pozrieť čo treba jak pripojiť
Podla navodu viem ako ich prehodit, ale musim "rozobrat"/poodoberat tie kable a prehodit ich alebo druha moznost dokopit novy spojovaci kabel (uz prehodeny), ale ten kabel som nikde v meste nevedel zohnat... Zajtra ide k autoelektrikarovi , co robi elektricke okna, zamky, zabezpecenie atd.. tak mi to hadam prehodi... lebo sa mi aj pokazilo v zime zadne okno, asi ozubenie sa vylamalo alebo daco s motorcekom 
no tak autoelektrikár ti to určite bude vedieť prehodiť 
Ahojte chystám sa kúpiť si autorádio ale neviem sa rozhodnúť medzi Pioneer DEH-4400BT a Pioneer DEH-6400BT... poprípade mi doporučiť nejaké iné?
Požiadavky bluetooth, USB/SD, MP3 CD, a Ekvalizér...
Cena do tých 160+-Eur...
Požiadavky bluetooth, USB/SD, MP3 CD, a Ekvalizér...
Cena do tých 160+-Eur...
Ja som si kupil JVC KD-R721 a som velmi spokojny, prevedenie, ovladanie, zvuk, nacitavanie, vsetko slape paradne 
http://www.mall.sk/autoradia-bluetooth/jvc-kd-r721
http://www.mall.sk/autoradia-bluetooth/jvc-kd-r721
Meken inak ešte to vydáva ten zvuk ? či už si prišiel na príčinu ?
Neviem v com to presne bolo, ale bolo to asi tym CD v mechanike.. ale teraz som tam mal dlhsie CD a nic nepiskalo... mozno to prestalo, ked som prehodilk tie kable... fakt neviem, ide vsetko ako ma
. Akurat minule sa mi stalo, ze som pocuval hudbu z USB dost hlasno a zrazu mi preplo na radio FM
.. tak som nechapal 
nemal si zapnuté dopravné správy ? 
hh nie nie, akurat hudba hrala... mozno som presiel po dakom hrbe alebo co.. lebo uz sa mi to odvtedy nestalo, slape ako ma