Co hovorite na reklamu o zarabaní cez internetové kasína?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Duke47
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Co hovorite na reklamu o zarabaní cez internetové kasína?

Príspevok od používateľa Duke47 »

Cawte chcem sa informovať ohladom zarabania cez kasína, vsade vidím reklamy jak zarobiť, klikaním stále na rovnakú farbu. Je to trocha riskantné ale vraj to funguje. Máte s tým niekto skúsenosť?

napr.
http://******.com/

mne to príde skor ako dalsí podvod, nechápem naco by tam niekto dával reklamu (este za nu aj zapaltí) ,obcas mám pocit ze tú reklamu tam dáva priamo kasíno aby tam prilákal co najviac ludí, ale kamarát hovorí ze jemu ten navod funguje.

Zaujímali by ma vase skúsenosti :)

este dalsia otázka ak to niekto hrá a ma s tym dobré skusenosti aký sposob pouzíva na vyplacanie vyhraných peniazi? je ich tam viac.

Díky
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Co hovorite na reklamu o zarabaní cez internetové kasína

Príspevok od používateľa axxis »

http://******.com/
seems totally legit :lol:

citat som to necital, ale ak je to strategia kde mas stale stavovat na tu istu farbu a eventuelne nemozes prehrat (resp. byt v pluse 1 korunu ) tak to funguje iba keby si mohol vklad zdvojnasobovat do nekonecna. a kedze kasina maju strop vkladu takze sa s tym mozes rozlucit.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

...a ešte by som doplnil axxisa, že elektronické rulety vedia takéto stratégie rýchlo "rozoznať", takže ak by si aj bol zo začiatku v pluse, tak nebude problém, aby padla napr 8x po sebe rovnaká farba (samozrejme opačná, na akú vsádzaš) ;)

Jediný spôsob, ako byť dlhodobo v pluse vďaka internetovým kasínam je ten, že ho budeš vlastniť :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

konyk - a naco by to mali rozoznavat? vies kolko systemov na ruletu existuje a ake tazke by bolo rozoznavat ich vsetky mozne kombinacie? jedine co vsak tieto systemy spaja je, ze nefunguju... na lubovolnom kvalitnom generatore nahodnych cisel - vid moje prispevky v teme o rulete http://www.hojko.com/search.php?keyword ... sf=msgonly
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Je toho teraz plný YouTube a spol., J&T banka sa poteší novým milionárom :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ano a dotyčný človek, čo "na to prišiel" má neodolateľné nutkanie informovať o tom svet prostrednítvom toho webu. To nutkanie je dokonca tak silné, že si platí reklamné bannery.
Jediný zisk, ktorý ten systém produkuje sú provízie z referal linku a prvého vkladu. Preto tam na to tak vehementne upozorňuje, koľko si tam treba minimálne vložiť. A naivní skočia.
Duke47
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Duke47 »

jj chalani mate pravdu, mne sa to tiež nepáči ale napr. kamarát to začal hrať pred 2ma tyzdnami a uz si tam zarobil cez 600 eur nie je to velky peniaz, ale nie je to ani malo popri výplate, takže ono to povedzme s menšími vkladmi aj funguje
Frikso
Darca
Darca

Ako to moze fungovat s mensimi vkladmi, ked v pripade serii par prehier za sebou ti naklady na dalsiu hru zdvojnasobuju?

Cely problem pri tomto systeme je zelena nula. Ak by tam nebola, tak statisticky mas sance 1:1. Z dlhodobeho hladiska teda nemozes byt v pluse.
enjay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa enjay »

Systémů na ruletu je spousta, tenhle základní se jmenuje Martingale. Existuje jich celá řada i složitějších. Každopádně Martingale má jednu nevýhodu. A to že musíte dvojnásobit prohranou sázku a v případě výhry získáte vždy pouze tu základní... čili to leze pomalu.
Každopádně většina kasín je na tohle připravena a má nastaven max. strop sázek (o čemž se samozřejmě weby tohoto typu nezmiňují), což kasínům zaručuje, že jednou zkrachujete ;)
Jednoduchý příklad... 8x v řadě prohrajete, když bude min. sázka 1 Euro.
1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 32 + 64 + 128 = 255 Euro tečete
Třeba bet-at-home (myslim, že to je táhle sázkovka, ale nejsem si jist, hledat to nebudu) má na webu historii toho, co padlo na ruletě a není problém i 11x za sebou stejná barva, což už by dělalo 2047 Euro mínus. A mnoho kasín má strop na 1000 Euro. A ikdyby ne, tak kulička na ruletě nemá paměť :) takže klidně může padnout 20x špátná (pro vás) barva. Prostě boj s matematikou je nesmyslný :)
Tento a jemu podobné weby jsou pouze affiliate weby na kasína. Dostanete slibný návod (který funguje, když máte štěstí!) a rovnou vám předloží referal odkazy na kasína, kde pokud se zaregistruje a pošlete prachy, tak autor webu s "návodem" získává provize od kasína. A očividně se jim to vyplatí, když mají reklamu třeba na FB, ale i na Googlu jsem viděl.
22peto221
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 22peto221 »

O tomto systéme som počul už pred pár rokmi, teraz som si to skúsil aj zahrať, nebolo to až také zlé, bol som za 2 dni v pluse 700e, jedinou mojou chybou bolo že som bol lakomý a nevedel som si povedať dosť tak napokon som všetko prehral, oplatí sa to, ale netreba chcieť veľa naraz, je dobré si nájsť kasíno kde ponúkajú vysoký bonus za prví vklad a využiť ho naplno napr. povedzme že bonus je 150% do výšky 300e tak si tam treba dať 200e a hráte s 500e čiže máte peniaze ktoré vám zabezpečia že môže padnúť 9x rovnaká farba po sebe, no 10tá už musí vyjsť tá vaša a najlepšie by bolo ak k tým 500e vyhráte 200e čiže mate 700e a svoj vklad ktorý ste tam vložili si pošlete naspäť na účet a potom môžte hrať s peniazmi ktoré nie sú vaše, ale kasína :) Ja som to žiaľ tak nespravil a som v mínuse 200e, no najlepšie sa učí na vlastných chybách a ďalšia rada je že zisk 300e denne stačí, ak budete hrať dlhšie tak začne vyhrávať kasíno.
Frikso
Darca
Darca

zisk 300eur denne je kravina, pretože vyššim počtom hier rastie riziko prehry (resp. účtovnej straty). Časová os pri tom nehrá žiadnu rolu.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

Ty dvaja su vlastne jeden nie ? Obaja prvy prispevok doverihodnost sa rovna nule
Frikso
Darca
Darca

Nebolo by to poprvy krat :)
22peto221
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 22peto221 »

mne je jedno čo si myslíte len som tu napísal ako som sa ja popálil, chcem len pomôcť aby sa aj vám nestalo to čo sa stalo mne, jednoducho ma počítač nechal vyhrávať a ak by som včas od hry odstúpil tak by som odchádzal s pekným ziskom žiaľ nestalo sa tak a teraz si skúšam ďalšie nové systémy na hre Play for fun, základ je nebyť veľmi lakomý a stávkovať uvážene
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

22peto221 napísal:môže padnúť 9x rovnaká farba po sebe, no 10tá už musí vyjsť tá vaša
Prečítaj si poriadne príspevok od enjay a ušetri sebe a možno i iným ďaľšie vyhodené peniaze... Z vlastnej skúsenost môžem povedať, že mi padla aj 17x tá istá farba po sebe. Áno, sedemnásťkrát a nie v nejakom softvéri, ale v live kasíne. Ako napísal ejay, matematiku nikdy neoklameš. Počas jednej, dvoch, troch hier áno. Dlhodobo? Nie.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

tl; dr

K tomu návodu aby si stále tipoval na jednu farbu až kým nepadne a potom na druhú a pri každom tipe zdvojnásoboval sumu:
Poviem to takto, ja som ti to počítal a vždy budeš v pluse (keď skončíš hrať po tom ako vyhráš - trafíš farbu).
Ale má to háčik, tvoja výhra sa bude zvyšovať len prvé 3 pokusy, potom síce stávku zdvojnásobuješ ale aj keď vyhráš tak budeš bohatší len o tvoj počiatočný vklad (prvú stávku).
destiny999
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa destiny999 »

je to samozrejme podvod, raz pride doba ked padne napr. 30x cervena po sebe..
Napísať odpoveď