hanblivi chalani

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

hanblivi chalani

Príspevok od používateľa kathleen »

Chcem sa opytat halanov, ktori sa povazuju za hanblivych, ako si ich dievca dokaze/dokazalo ziskat. Mam totiz pocit, ze ked som prilis otvorena, nevedia reagovat a odplasi ich to. A ked som zase pasivna, akoby boli neisti v tom, co ja citim..co teda ocakavate od baby?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: hanblivi chalani

Príspevok od používateľa Reli.C »

hm neviem či môžem aj ja reagovať, lebo nejak nepatrím medzi hanblivých chlapcov :). ale každopádne skúsim: podľa mňa musí ísť z tvojej strany otvorenosť. vtedy sa dokáže cítiť dobre. aspoň ja sa cítim takto heh. lebo ako si napísala. keď si akože "uzavretá", tak jasné že sa cíti zle-nedobre. hlavné je podľa mňa udržiavať konverzáciu a keď vidíš že je nejak hanblivý, tak mu jedine dopomôcť k tomu aby sa ako tak otvoril aj on :).

/neviem ako vám ale mne strašne pasuje v slove "hanblivý" namiesto písmenka "n" :arrow: "m" :-D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

To je komplikované. Hanblivý chalan ti chce dvoriť, no nemá k tomu odvahu. Najjednoduchšie je správať sa k nemu milo, otvorene, dávať najavo, že si voľná, že mu "dovoľuješ" sa o teba uchádzať, a že to od neho chceš. Nepriamo zaútoč na jeho mužské libido, tak, aby to nepostrehol. Nakoniec ho zlomíš a potom sa na teba prisaje ako pijavica. :-D
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

tak ja sa vyjadrím, ale už nie som taký hanblivý takže kľudne napíš ;) :D
u mňa to bolo tak, že mi napísala smsku :D ďalšie potom zase začalo tak, že prišla a spýtala sa: "nejdeš si zatancovať" ?.. ďalšie bolo zas také, že som dostával dosť dlho komplimenty, veľmi dlho lebo mi nevedelo docvaknúť :D a potom to už nevydržala a povedala na rovinu :)..teraz sa mi deje niečo podobné asi s 3-4..sú to také dlhé pohľady a zároveň úsmevy, tiež "komplimenty"..ale u 2 to z mojej strany nič nerobí takže neriešim a tá ďalšia...čo ja viem..hovorím si že keď chce tak povie :D nechcem začať prvý
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Bol som strašne hanblivý, no facka a rapídna zmena to napravili. Prečítal som si neaké knihy, začal sa o seba lepšie starať, flirtovať s babami...
Ale chceš vedieť inú vec... Tak jednoznačne sa prihovoriť, nie ako pri normálnych chalanoch dávať len neaké znaky. Prihovoriť a naznačiť mu ako teliatku že si voľná a chcela by si s nim ísť niekam von. Takíto típci používaju často net ako jedinú zbraň :wink:
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

musis mu dat najavo - ze si v pohode - idealne nejakou neutralnou temou... a netlacit na neho...takisto musis pocitat ze nevie ako reagovat, tak je dolezite nenechat sa odradit prvou blbou odpovedou a pod. vedel by som o tom rozpravat :lol:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Heh, no podla mna som kedysi davnejsie nejednu mohol mat, keby som si vedel viac otvorit papulu :D Dnes sa z toho uz len smejem a nemam problem sa prihovorit komukolvek. Rozhodne necakaj, ze ked nespravis nic, tak ze on spravi. To by si sa nedockala :) Ak nieco chces, musis byt ta, ktora to postrci. Neviem co znamena "prilis otvorena" (to co ma prve napadlo to urcite neznamena), ale pokial sa dievca snazi a chalan je tak tupy ze sa necha este aj odplasit (jak ja by som si nieco take vedel uzit..), tak si ju nezasluzi. Moj nazor. Byt hanblivy a byt neschopny su dve rozdielne vlastnosti. A neschopneho chlapa nechce ziadna.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

k6 napísal:Heh, no podla mna som kedysi davnejsie nejednu mohol mat, keby som si vedel viac otvorit papulu :D Dnes sa z toho uz len smejem a nemam problem sa prihovorit komukolvek. Rozhodne necakaj, ze ked nespravis nic, tak ze on spravi. To by si sa nedockala :) Ak nieco chces, musis byt ta, ktora to postrci. Neviem co znamena "prilis otvorena" (to co ma prve napadlo to urcite neznamena), ale pokial sa dievca snazi a chalan je tak tupy ze sa necha este aj odplasit (jak ja by som si nieco take vedel uzit..), tak si ju nezasluzi. Moj nazor. Byt hanblivy a byt neschopny su dve rozdielne vlastnosti. A neschopneho chlapa nechce ziadna.
Byt hanblivy a nemat zaujem su tIez dve rozdielne veci.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Musíš mu dať najavo, že ti jeho hanblivosť nevadí, že sa nenudíš, rozvíjaj konverzáciu. Nemôžeš na neho tlačiť, všetko pôjde pomalšie. On to potom uvidí, že sa ťa nemusí báť :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hanblivemu pomoze jeden/dva nevydarene vztahy a povacsine sa preberie a urobi radikalnu zmenu v hanblivosti. Po mojom prvom som sa dost zmenil, ked som sa zamyslel, ze ej boha tam bol pes zakopany. Ale nasilu na hanbliveho netreba tlacit, bo este viac zneisti. Aj hanblivy si zazracne dokaze rozumiet s dievcatom, ktore sa fakt psychicky,salenostou atd hodi k nemu. A vtedy hanblivost rychlo opadne z neho a povacsine je minimalna.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ja som bol tiež strašne hanblivý. Ako si ma dokázala získať? Jedna pusa všetko vyriešila.
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

vieš ako...nám netreba naznačovať,nás treba nakopnúť :D a pre hanblivých to platí ešte viac
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Vsak normalne, len v opacnom garde. Zober ho niekde von, ty budes recnit, on sa bude hanbit. Ty ho chyt za ruku, ty ho prva pobozkaj. Snad to uz potom pojde.
Filipito
Darca
Darca

hanblivi chalani

Príspevok od používateľa Filipito »

By som sa prepadol od hanby keby taketo veci robila baba...
hardstyle_owned
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hardstyle_owned »

Ja bohužial ako troška hanblivý človek by som ti poradil že keď na nom vidíš že sa hanbítak proste stále rozvíjaj konverzáciu.. po 10 minutaach by ho to malo prejsř.Ak nie utekaj... utekaj! :D

//autoeditácia príspevku (22 Mar 2012, 21:15)
Reli.C napísal:hm neviem či môžem aj ja reagovať, lebo nejak nepatrím medzi hanblivých chlapcov :). ale každopádne skúsim: podľa mňa musí ísť z tvojej strany otvorenosť. vtedy sa dokáže cítiť dobre. aspoň ja sa cítim takto heh. lebo ako si napísala. keď si akože "uzavretá", tak jasné že sa cíti zle-nedobre. hlavné je podľa mňa udržiavať konverzáciu a keď vidíš že je nejak hanblivý, tak mu jedine dopomôcť k tomu aby sa ako tak otvoril aj on :).

/neviem ako vám ale mne strašne pasuje v slove "hanblivý" namiesto písmenka "n" :arrow: "m" :-D
Keď som to slovo hanblivý písal druhy krát tiež sa mi tam pchalo to m :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja nie som vyslovené hanblivý, ale každopádne nie som ani žiaden extrovert v tejto otázke. Každopádne, nevyvíjam žiadnu iniciatívu v tomto smere a keď ma baba chce, musí to preukázať, resp. sa o to nejakým spôsobom snažiť. Ohľadom toho spôsobu, či priamo alebo začať pozvoľna, to je jedno, mne to tak či tak dopne. Takže aj takýto je možno variant a ako tu radili všetci, neboj sa do toho ísť. Presný a žiaducejší postup už musíš odhadnúť sama.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Ja si myslím že som pomerne dosť hanblivý človek, obzvlášť pred novými ľuďmi - ženami...
Ako na hanblivého? Neviem, so mnou sa baby nebavia...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Filipito napísal:By som sa prepadol od hanby keby taketo veci robila baba...
Však to je súčast postupu, viď:
Frikso napísal:Vsak normalne, len v opacnom garde. Zober ho niekde von, ty budes recnit, on sa bude hanbit. ..... ....
:D
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

preco nehladas niekoho na svojej urovni? ak je "hanblivy" a ty nie, zjavne nie ste na rovnakom stupni. ak to nevyjde je sanca ze si budes zbytocne nadavat lebo podvedome si od zaciatku vedela aky bol. niekomu to ale vyhovuje, takze rob ako citis ;)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Uvedomuje si tu vôbec niekto, že medzi opatrnosťou a hanblivosťou je tenká hranica? Ten chalan mohol mať kravu, čo mu tak ublížila, až sa bojí ísť do nového vzťahu. Nikdy nemôžete vedieť dôvod ostýchavosti, vôbec to nemusí byť len hanblivosť.
Napísať odpoveď