Aikido-nova kamaratka
Re: Aikido-nova kamaratka
thx for help nemazte tuto temu den predtym nez ju pozvem si to precitam ok? (este raz a zhrniem si to
)
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
1. Nebyť predposratý!
2. Zagratulovať tomu nemehlu, dať čokoládu, neobjímať, iba keby chcela.
3. Odfotiť sa pred tréningom. Ak odmietne dôrazne odporúčam analyzovať dôvody a najlepšie ich aj rovno zistiť: "Prečo sa nechceš fotiť, nemehlo?"
4. Pick-up line by Grim - vyber si jednu.
5. Nevybrať si Pick-up line č.4. je na to už príliš teplo.
6. Kino / kofola / etc. ...
2. Zagratulovať tomu nemehlu, dať čokoládu, neobjímať, iba keby chcela.
3. Odfotiť sa pred tréningom. Ak odmietne dôrazne odporúčam analyzovať dôvody a najlepšie ich aj rovno zistiť: "Prečo sa nechceš fotiť, nemehlo?"
4. Pick-up line by Grim - vyber si jednu.
5. Nevybrať si Pick-up line č.4. je na to už príliš teplo.
6. Kino / kofola / etc. ...
Zagratulovať tomu nemehlu, dať čokoládu, neobjímať, iba keby chcela. nechapem trochu teda menom ju oslovit alebo surovo ze nemehlo?
Samozrejme, že menom, ty nemehlo.
Nemal si nahodou ten trening vcera? 
mal
a?
Tak v tom pripade je Frikso tvoj trener alebo tvoja laska 
ani jedno 
-
Bushido
Medium Professional
Aspoň že sa to uchytilo
Pozri to bol len príklad a je to celkom originálne. Baby majú originálne veci radi a vždy mi viacej zaberá u baby trochu si ju doberať, než jej moc lichotiť. Ale nepreháňať 
mozno som retardovany ale keby sa to neuchitilo?
-
Soviet
Darca
Ked budes rozmyslat len co ak nie, tak ju nechaj tak. V takychto situaciach nesmie byt pesimizmus.
Co sa malo uchytit? O com?
japaja:Jake "a?" ? Vsak mal si trening, bol si s nou, tak co si vyriesil? Nejaky pokrok?
japaja:Jake "a?" ? Vsak mal si trening, bol si s nou, tak co si vyriesil? Nejaky pokrok?
jaj tak si to myslel hmm hej trochu sme posrandovali a pokecali na konci a cvicili spolu
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2012, 17:22)
caute mam problem bol som s nou na seminari a ked sme sli spolu v autobuse povedale (nesiel nam spolu trening) hnevem sa tak ako ked po mna prides rozobral som to s nou na FB a povedala mi ze je to zvlastne ked som prisiel po nu 5x kamart vravel spomal definicia slova spomal? a co potom? lebo isla na tyzden prec do Rakuska
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2012, 17:22)
caute mam problem bol som s nou na seminari a ked sme sli spolu v autobuse povedale (nesiel nam spolu trening) hnevem sa tak ako ked po mna prides rozobral som to s nou na FB a povedala mi ze je to zvlastne ked som prisiel po nu 5x kamart vravel spomal definicia slova spomal? a co potom? lebo isla na tyzden prec do Rakuska
nadýchni sa a napíš to ešte raz a snaž sa použiť interpunkčné znamienka, hlavne čiarky a bodky, lebo to sa vážne nedá pochopiť, čo chceš povedať.
ok ešte raz
Bol som s ňou na seminaru a na seminaru jej to nešlo a ani mne a vravela hnevam sa na ťeba. Išli sme v autobuse spolu a pytam sa jej hňeváš sa ešte? Ak hej prepač.. A ona vravi už sa nehnevám hnevám sa tak ako keď priďeš po mňa. Na FB som to s ňou riešil a vyšlo z ňej že je to zvlaštne že chodim po ňu a že raz je to pekne ale viackát za sebou už je to zvláštne. Kamarat povedal spomaľ a ja nechapem definiciu toho slova a teraz išla preč na tyždeň a vrati sa v utorok čo jej mam povedať? A čo by mal byť ďalši krok?
Bol som s ňou na seminaru a na seminaru jej to nešlo a ani mne a vravela hnevam sa na ťeba. Išli sme v autobuse spolu a pytam sa jej hňeváš sa ešte? Ak hej prepač.. A ona vravi už sa nehnevám hnevám sa tak ako keď priďeš po mňa. Na FB som to s ňou riešil a vyšlo z ňej že je to zvlaštne že chodim po ňu a že raz je to pekne ale viackát za sebou už je to zvláštne. Kamarat povedal spomaľ a ja nechapem definiciu toho slova a teraz išla preč na tyždeň a vrati sa v utorok čo jej mam povedať? A čo by mal byť ďalši krok?
-
Grim
Darca
...žiadny...
Nechápem, prečo sa na teba hnevala? Jej vadí, keď po ňu prídeš?
Grim takže čo mam ju ignorovať? Pinco ja som myslel že je rada tak som jej napisal a ona: raz je to pekne ale viackrat uz zvlaštne
Súhlas, žiadny prvý krok teraz nerob, aby zas neopakovala svoje dokola, že je to zvláštne a blablabla.
Odišla na týždeň, uvidíš, ako sa bude správať, keď sa vráti. V podstate by ti ako kamarátovi mohla aspoň napísať sms, ale to zrejme neurobí.
Odišla na týždeň, uvidíš, ako sa bude správať, keď sa vráti. V podstate by ti ako kamarátovi mohla aspoň napísať sms, ale to zrejme neurobí.