SILNE WIFI

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
frenky02
Novice
Novice

SILNE WIFI

Príspevok od používateľa frenky02 »

Dobrý deň chcel som sa opýtať .. bývam na 3 poschodí v panelákovom dome .. a potrebujem aby signál s môjho wifi dosiahol až do pivnice .. nie je pod zemou, je na prízemí cca 20 metrov od môjho wifi. aktuálne používam http://tenda.cz/pro-domacnost/wifi-rout ... x-lan-1x-e a signál tam nechytám .. takže sa chcem opýtať či treba .. nejaký wifi zosilovač alebo acesspoint alebo neviem .. skušál som večšiu anénu ale nepomohlo .. ďakujem za odpoved
mr.speedy
Light Expert
Light Expert

Re: SILNE WIFI

Príspevok od používateľa mr.speedy »

skus sa dohodnut so susedom ci by si mu do zastrcky mohol pichnut repeater, trebars na prve poschodie a ten by nasledne zosiloval signal az do pivnice, pre inspiraciu http://www.alza.sk/netgear-wn2000rpt-d176242.htm
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

za tu cenu by som tam radsej natiahol kabel :)
frenky02
Novice
Novice

Príspevok od používateľa frenky02 »

mr.speedy ďakujem .. to je celkom dobrý a asi aj jediný nápad :)) a Bobr kábel neprichádaza v žiadom prípade do uváhy :)) akože ja tam mám wifinu od nejakého suseda čo mal len wpa to som prelomil .. ale velmi je to nestabilné málo kedy funguje :))
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

... vies zlomit wpa a s tymto si nevies dat rady? Teraz vazne. Zalezi od stavby. Staci, aby v prekladoch bolo vela zeleza /idealne s rozmermi blizkymi vlnovej dlzke wifi/ a nepomozes si NIJAKO. Ziadna vacsia antena, silnejsie wifi. Prosto nic. Kto chce mat kvalitne pokryte kazde podlazie, dava do kazdej urovne AP. Tak je to v hoteloch a tak si to nechavaju ludia montovat dnes uz aj v rodinnych domoch. Nehovorim ze to je bezne, ale je to uz caste. Nemas moznost napr. vystrelit signal z balkona antenou na protilahly dom napriklad a odrazom to chytat napr. sektorkou v okne pivnice?
davtex
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davtex »

Hodit k susedovi nejaku lacnu WiFi a spojazdnit WDS.
Napísať odpoveď