LUCID DREAM vyvolávač

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
hardstyle_owned
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: LUCID DREAM vyvolávač

Príspevok od používateľa hardstyle_owned »

:D Skúšal som to asi týžden.Dal som si budík na 3 ráno.. a vždy sa mi snivalo do rana kym som vstal asi 4 sny ak nie viac.Problém bol že som ich neovladal a dokonca som si ani neuvedomoval že snívam.A prišiel som nato že od tretej ráno nieje šanca.Lebo tvrdo zaspíte.Dnes ráno sa mi podaril lucidný sen :D.. Pred 2 týždnami som sa nato vykašlal :D ale teraz to prišlo samo.Vstal som asi o 6..bol som hore cca 2 minuty poriadne..a ostatne som len zaspával.. vtedy už ste pri vedomí.Cca okolo tej 7 hodiny ráno.Snažte sa zaspať... Myslim že tu je šanca najväčšia...Mne sa dnes rano snívalo že sedím vo vlaku.. uvedomil som si že je t sen.. pozrel som sa na ruky a vniesol som sa do sna.. sytmi rukamy je to asi najlepšia metóda :D.. Kedže sa mi to stalo 1. krát bol som stoho taky nadšený že som sa zobudil. čítal som že ked sa vám to stane mate ostať kludný.Ale ja som chytil v sne taky pocit radosti že som sa zobudil :D.. Ešte som sa pokusil lietať.. išlo mi to :D asi v 20 metroch som sa zobudil :D... Vela štastia ;)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

nedavno sa mi snival sen v sne, ktory som mohol ovladat. Nahanal ma daky magor zo sekerou v ruke a snazil som sa zobudit. Po 100m behu som sa zobudil, bolo to takty fajny pocit stastia,ale ten magor rozkopol dvere do izby. Nechapal som, ci je to sen, alebo nie. Potom som sa normalne zobudil a nevedel zaspat :/
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

pinco mne sa tiez stava to s tym "oslabenim" uderov :) je to riadna haluz
Napísať odpoveď