Daruj hviezdu
Re: Daruj hviezdu
A potom, že chlapi nemyslia vždy len na sex 
-
Peter_Retep
VIP
len na margo temy....pekny podvod.....z medzinarodnopravneho hladiska totiz hviezdu nemoze nikto predavat nakolko ide o vlastnictvo vsetkych na tejto zemi...( podobne ako mesiac alebo slnko).
lajstro o predaji ti vyrobim aj doma na kolene a bude ta to stat asi 1,50 € (50 centi material a 1 € bude za pivo pre mna)
lajstro o predaji ti vyrobim aj doma na kolene a bude ta to stat asi 1,50 € (50 centi material a 1 € bude za pivo pre mna)
ako presne....keby to stalo 2-3 eura, tak z haluze moze byt. Ale 30...za to je kino pre dvoch + restika pre dvoch.
-
Royalflush
Guru wannabe
Náhodou! Skús mu darovať slnko, veď aj to je hviezda.
Potom bude vyberať od každého človeka na zemi 1€ na deň za prevádzkovanie svetla (a mimo zimných mesiacov) aj tepla.
INFINITE MONEY!!!1111
problem bitches?
Potom bude vyberať od každého človeka na zemi 1€ na deň za prevádzkovanie svetla (a mimo zimných mesiacov) aj tepla.
INFINITE MONEY!!!1111
problem bitches?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
problem bitches je, ze toto uz spravila akasi spanielka...
no, a co sa tyka infinite moniez... a)ja som si to neobjednal, nebudem platit za neobjednanu sluzbu b)ziadam nahradu skody co mi slnko spieklo obilie na poli...
no, a co sa tyka infinite moniez... a)ja som si to neobjednal, nebudem platit za neobjednanu sluzbu b)ziadam nahradu skody co mi slnko spieklo obilie na poli...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fabo - a koncesionárske poplatky tiež neplatíš? Tiež si si to neobjednal...
-
Peter_Retep
VIP
koncesionarske poplatky su úhradou za služby verejnosti poskytované Slovenskou televíziou a Slovenským rozhlasom.
a okrem toho je to povinnost dana zakonom
a okrem toho je to povinnost dana zakonom
omg
sice sa to vola daruj hviezdu ale vy ju môzte len pomenovať.. Ono to je aj na obale napísané : "name a star" 
-
igorkysucky
Novice
Tak som pomenoval hviezdu.Usetril som za diamant.Je niekto skuseny,kto mi povie kde tu registraciu najdem presne? Mi 3 nevieme podla polohy najst ziadne dokumenty a vyrobca reagoval,ze ked nie som spokojny mam to vratit.Zvlastne asi nie obchodnicke reakcie.Ze vraj tisice zakaznikov s hladanim problem nemali.
Bol si škaredo oklamaný, Igor. Nabudúce prosím rozmýšľaj predtým, ako urobíš takúto hlúposť.