Mna s toho RDP raz slahne. raz to ide raz to nejde.
vsetku komunikáciu mám povolenu tzo vsetkych 3 PC doma krizom krazom vsetci sa vidia porty su otvorene presmerovania aktivne prichadzajuce pripojenia pre RDP povolene odchadzajuce pripojenia pre RDP na vsetkych Pc su povolene a nejde mi sa pripojit z win xp pc na pc kde je win 7 cez RDP.pozeral somsa v registroch či neni zmeney nacuvacio port ale je dany default 3389..skusal som povypinat vsetky firewally co mam povoli programy pre RDP povolit komunikaciu dnu/von pre oba protokoly aj tcp aj udp ale pripojit ani bohovi aj uz neviem..vydefaultoval som firewall vo widnowse 7 vypol som alternativny firewall vsetko vo windowssackom povolil a neprepustilo conect..skusil port forwarding v routri na lokalnu ip na port 3389 ani ho neťuklo furt samy eror eror eror ja uz neviem nejake napady ako to rozchodit?
potrebujem sa dostat z win xp na win 7 v lokalnej sieti a je mi ajsne ze niečo mi blokuje prichadzajuci connect..ibaze pokial vypnem firewall porty by sa mali vsetky otvorit lebo nieje aktivne ziadne filtrovanie paketov..ale u mna to asi neplati lebo takto to nefunguje a neviem prečo..help meee!!!
RDP connection error
Re: RDP connection error
Skusal si pouzit iny software? Napr. freewarove UltraVNC? To ma nikdy nesklamalo a kedze je adaptivne na bitrate, tak na RDP som uz aj zabudol.
VNC mi nerobi problem rozchodit alee ja som chcel vyslovene cez RDP kvoli jednoduchosti ze uzivatel zada verejnu ip ktora sa forwardne na lokalnu v sieti a pripoji sa na RDP cez port 3389 a chodi to ale..ani v LANke to neviem rozchodit ide to iba smerom von aj to iba na notebook
a z win 7 na xp sa dostanes? googlit si googlil predpokladam... zjavne niesi jediny s takym problemom...
inak v portoch by som uz chybu nehladal - timeout a error je rozdiel, to vieme.
inak v portoch by som uz chybu nehladal - timeout a error je rozdiel, to vieme.
no googlil som ale nic som nenasiel co by mi pomohlo totizto ja mam jeden komp s win 7 pototm mam komp s xp a pototm ma netbook s win server 08..z win server 08 s anedistanem na win 7 v LAN z WIN 7 sa krasne dostanem na win server 08 ale z win xp sa nedostanem na win 7 a z win 7 sa nedostanem na win xp..skusal som uz pozeriet na fdanych pc krizovo prichadzajuce a odchadzajuce spojenia konfig firewallu poviolil som vzdialeny pristup odchadzajuce a povolil na druhej strane vzdialen ypristup prichadzajuce ale ziadna zmena...
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2012, 23:23)
vyskusal som uz vsetko co viem a absolutne neviem ako dalej bol by som rad keby sme to vyrieisli lebo chcem to rdp prevadzkovat
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2012, 23:23)
vyskusal som uz vsetko co viem a absolutne neviem ako dalej bol by som rad keby sme to vyrieisli lebo chcem to rdp prevadzkovat
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj. Chyba je jednoducha
Musis si v XPcku nastavit "Network Level Authentification" pretoze XPcko nema nove tie ich sifrovacie protokoly a co ja viem co este 
Cekni mam to na blogu malo by ti to fungovat
http://blog.lukkas.org/ako-pripojit-xp- ... p/2011/01/
Cekni mam to na blogu malo by ti to fungovat