účet na pokeci

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
savEsk
Light Expert
Light Expert

účet na pokeci

Príspevok od používateľa savEsk »

Čaute neviete niekto po akej dobe sa vymáže účet na pokeci od posledneho prihlasenia ?
Napr. Registrujem sa 22.3.2011 a odvtedy som tam nebol. Kedy sa mi zmaže ?
Ak niekto viete poradit pomožte dik :)
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: účet na pokeci

Príspevok od používateľa Bobr »

Čítať vieš?

III. Zrušenie registrácie

1. Používateľ je uzrozumený a súhlasí s tým, že registráciu nemôže zrušiť sám odhlásením alebo iným spôsobom. V prípade, ak má používateľ záujem na zrušení registrácie, používateľ a prevádzkovateľ sa dohodli, že používateľ je oprávnený ukončiť vzťah s prevádzkovateľom tak, že registrácia môže byť zrušená automaticky potom ako sa používateľ neprihlási na server aspoň raz v lehote 21 dní od prvého odhlásenia, alebo sa používateľ v priebehu 12 mesiacov od posledného odhlásenia ani raz neprihlásil na server.

2. Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo zrušiť registráciu alebo zamedziť prístup používateľovi, ktorý porušuje tieto pravidlá a/alebo všeobecne záväzné právne predpisy Slovenskej republiky.

3. Po zrušení registrácie používateľa má prevádzkovateľ právo udržiavať informácie zadané používateľom na server po neobmedzene dlhú dobu (ide najmä o IP adresu počítača a časy prístupov (Logy) používateľa). Po zrušení registrácie používateľa zároveň na serveri zostávajú aj všetky príspevky používateľa, ktoré boli a sú verejne prístupné (ako napríklad príspevky v diskusných fórach, vtipy, recepty a ďalšie) ako aj súkromné príspevky, resp. korešpondencia používateľa s ostatnými používateľmi, ktorých registrácia nebola zrušená.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Raz za mesiac si tie pravidlá čítam, a to že zmenili dobu neaktivity pre zrušenie účtu zo 6 na 12 mesiacov som si teda nevšimol. :)
savEsk
Light Expert
Light Expert

Takže učet sa mi po roku nepouživania sam zmaže?
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Áno, ale nesmieš sa tam ani jeden krát prihlásiť. Ak sa prihlásiš budeš musieť čakať ďalší rok od vtedy ako si sa prihlásil.

Podľa mňa je ideálnejšie ak v profile klikneš na zrušiť účet. Je to rýchlejšie. :)
pokecDelete.png
savEsk
Light Expert
Light Expert

Dakujem :) VElmi pekne :)
Napísať odpoveď