Dialničné známky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dialničné známky

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ako ste na tom so známkami vy? Máte už ročnú, alebo ani nekupujete? Alebo siahate po týždenných, mesačných? Kupujete známky len na pumpách, poštách atď., alebo aj na internete, od známych, ktoré sú niekedy o dosť lacnejšie. Ja som nakúpil za lacno, ročné, od známeho. Neskôr som sa dočítal na internete, že takéto známky môžu byť falošné. Aj barsaké vychytávky na kontrolu pravosti, že treba oskenovať telefónom kód na známke a ak sedí s číslom pod ním, tak je pravá, ak nie, tak je falošná, ale známy kúpil známku normálne na pumpe, oskenoval ten kód a nezhodoval sa mu s číslom pod kódom. Žeby aj pumpy nakupovali známky na Bazoši? :D Máte niekto s týmto skúsenosti, počuli ste o tom, používate takéto podpultovo kúpené známky?
smejo
Addict
Addict

Re: Dialničné známky 2012

Príspevok od používateľa smejo »

prave kvoli tomu sa bojim kupovat od niekoho, koho nepoznam, stale kupujem na pumpe
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Jedine na benzinke. Treba zvasit ako casto clovek cestuje, najlepsie kupit rocnu a je pokoj.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

tiez si myslim ze najrozumnejsia je oficialna cesta ku znamke.
Ja mam rocnu nakolko jazdim minimalne 5-6x do mesiaca 100km po dialnici,..

a uz ma aj stihli zaciatkom februara pri LM skontrolovat (za tmy zastavovali na vjazde na dialnicu a baterkou pozeral sklo) takze som rad ze sa oplatilo :D

napr minuly rok ma ani raz neskontrolovali...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja tak isto preferujem overeny zdroj teda benzinove pumpy, myslim ze ak clovek ide do roka aspom 5-6 krat na dialnicu tak sa mu rocna znamka oplati aj ked zase sme na slovensku a teda aj znamky mame tomu primerane drahe..
zatial som mal tento rok kupenu len tyzdnovu, ale urcite planujem kupit rocnu, kedze obcas zavytam aj ja na dialnice..

// heker - hops diky za upozornenie myslel som 10 dnovu (po novom) :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Beriem ich od distribútora, nakoľko tam mám zľavu, aj keď minimálnu. Tento rok som tiež kúpil celoročnú, ale po zvážení minuloročnej až jednej návštevy našej milovanej Autobahn vlastným autom som ju rovno predal :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Suffel - Tyzdnove uz nemame.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Doteraz som znamky takmer vobec nekupoval (za poslednych 5 rokov asi iba 2 tyzdnove), ale teraz som kupil rocnu, pretoze ma caka 1x tyzdenne trasa KE-PO-KE. Casova uspora nebude velka, ale na dialnici sa citim o dost bezpecnejsie ako na tych uzkych okreskach ktore idu subezne s dialnicou. Takisto aj spotreba je lepsia a mam pocit, ze aj pre auto je stalych 110-120 km/h prospesnejsich ako zmeny rychlosti kvoli dedinam a nejake tie diery na cestach :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kazdorocne kupujem rocnu a podliepam ju samolepiacou foliou... da sa zlepit, folia lepi menej ako paska, neda sa roztrhnut ako samotna znamka a pouzivam ju vo viacerych autach, pripadne poziciavam :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ako drviva vacsina kupujem celorocne a tiez na cerpacich staniciach. Rocne spravime tisice km po dialniciach, ci rychlostnych komunikaciach, takze sa to jednoznacne oplati.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

vzdy na vianoce dostanem rocnu znamku :), kedze denne, okrem vikendov idem po dialnici...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ratz :smt018 :-D

Ja nemám, pretože nejazdím veľmi mimo BA... Osobne by som kupoval tiež len na pumpe, nechcelo by sa mi riešiť prípadné komplikácie pri nálepke z pochybného zdroja...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

mam rocnu z benzinpmpy.znamy maju lacnejsie dialnicne z pochybnych zdrojov.myslim ze im ajtak nehrozi nic.kontrola je akurat tak ci clovek ma dialnicnu.skor by sa organy mali zamerat na produkciu tychto nalepiek,pretoze stat prichadza o prijmy,a je mozne ze si ich bude nahradzat zvysenim ceny
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Taktiež som si kúpil ročnú známku, je to praktickejšie, hlavne kvôli cestám do Brna ; trasa Bytča --> TN mimo diaľnice je nekonečné trápenie sa... Mimo pumpy by som ju nekúpil, kvôli pár eurám mať pri kontrole problém mi za to nestojí.
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Ročná DN, kupovaná ne čerpačke. Nejaké Bazoš známky za 35€ a podobne by som radšej neriskoval...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Do firemnych nalepky fasujeme, na sukromnom sa hybem malo a aj to len v ramci okresu. Je mi vyhodnejsie kupit 1-2x rocne nejaku kratkodobu, ked uztreba. Inak mna hlavne serie, ze znamky podla mna stoja dost penazi na to, po akych "dialniciach" sa realne jazdi... Severna D1 je katastrofa (ak si odmyslim novy usek poprad - sp. stvrtok). D1 od Trnavy po BA je tiez cisty LOL. Tie "akozetrijazdnepruhy" s obmedzenim na 110km/h, to je tiez riadny vysmech tym, co zaplatia.
represent17
Novice
Novice

Príspevok od používateľa represent17 »

Čo sa môže stať ak by som mal falošnú známku a zastavia ma policajti? Ako je to dokázateľné resp. aká by za to mohla byť sankcia?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Co znamena Falosna znamka?
Znamy jazdi na jednej ktoru prelepuje medzi tromi autami, pritom vyzera uz dost zle (Lepiaca vrstva zmatla) ale aj tak s tym Policajti nic nerobia ... Vyhovoril sa na zaparene sklo ked to lepil a nejak neprotestovali.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj ja mám jednu podobnú otázku.. kontroluje niekto tie čísla na známkach? Zistí niekto, že číslo na známke je neplatné? ..robí sa vôbec nejaká evidencia platných/neplatných známok?

:)
Napísať odpoveď