F1 sezona 2012
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: F1 sezona 2012
Dobra naloz pre RBR (vyse sekundy strata), len tak dalej McLaren:)
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2012, 15:10)
vela radosti pre nic z mojej strany. Vettel v P1 zajazdil defacto rovnaky cas ako MSC v P2, cize 0.5 sekundy strata na top cas z P1 v podani Hamika
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2012, 15:10)
vela radosti pre nic z mojej strany. Vettel v P1 zajazdil defacto rovnaky cas ako MSC v P2, cize 0.5 sekundy strata na top cas z P1 v podani Hamika
Tak viacere timy skusali simulaciu race. Najhorsie ze Kimi ma trest miest za vymenu prevodovky, ktora sa poskodila, teda prehrievala, po vyjazde na travu v australii. Asi pri tej buracke v . Skoda, ale radsej teraz ako v zavode.
-
redliner
King
McLaren vedie. Opäť double na štarte. Schumi tretí
Ferrari katastrofa 
-
t0m4s3
Admin
Po rannom P3 mi zatrnulo, ale v kvalde som si spravil chuť. Dufam ze bude double
Ach jaj, nepaci sa mi ich rychlost, snat nebude minula sezona v inych farbach, Kimi pekne, skoda tej penalizacie, rovnaky cas s webberom. Vettel nieco skusa bude mat hardy
-
MP4-27
Guru wannabe
neviete nejaku stranku kde su hodinove predpovede pocasia? Ak bude prsat uz hned na zaciatku tak sa Vettel preratal ale ak tesne po tom co ostatni obsolvuju 1 boxi tak ma nasliapnute na vitaztvo
-
t0m4s3
Admin
Neviete aky je rozhodovaci kluc v pripade rovnakych casov? Web vs. Rai
Webber zajazdil ten cas skor preto je pred Kimim. 
No co si myslite? Bude restart?
Ked tak nad tym rozmyslam tak Mcl zas mali naskok a zas to pokazil SC
Ked tak nad tym rozmyslam tak Mcl zas mali naskok a zas to pokazil SC
Krásny výkon od Peréza. Krásne tlačil na pílu, keby Perez neurobil chybu, verím že Alonsa by dal dole. Škoda, ale krásny výsledok. Samozrejme škoda Buttona a Grosejana, ten mal super štart. Dobrý závod. 
Paradny race, Skoda Pereza Alonza by dal. MAldonado zas smola, mecedes nic zase, Grosjean tak isto. Kimi snad nabuduce uz poriadna Q bez komplikacii. A konecne sa aj Vettelovi usla nejaka smola
-
Shamway
Professional
Super zavod...Krasne Alonso a este krajsie Perez. Ferrari by malo co najskor nahradit Massu bud s niekym schopnejsim, alebo aspon mladsim. A este jeden postreh - Kartikejanovi (neviem ako sa vola
) by malo zfleku zobrat superlicenciu. Byt v dvoch nehodach a kazit kvalifikacie je uz trosku moc.
-
MP4-27
Guru wannabe
Absolutely fantastic race
skoda Pereza je to pan 
krásny závod, Alonso ma veľmi potešil... takéto minimalizovanie straty a škôd sa mi teda páči ! 
-
MP4-27
Guru wannabe
Massa je inak totalny looser som zabudol povedat 
-
redliner
King
Výborný pretek,Alonso 1st
Perez taktiež výborne umiestnenie. Len škoda Schumiho...
hh po zavode 
Podla mna si mohol Vettel zato sam, skoro sa vracal do stopy.
Podla mna si mohol Vettel zato sam, skoro sa vracal do stopy.
No nech sa nepos
e. Ja si tiež myslím, že je to jeho chyba. Ale to jeho správanie a vyjadrenia... Už nevyhráva tak je nervózny. Mal by sa trochu krotiť, nie je prvý ani posledný komu sa to stalo.
BTW tiež je pravda, že HRT viac zavadzia ako preteká. Nechápem čo z toho majú a načo ich tam držia...
BTW tiež je pravda, že HRT viac zavadzia ako preteká. Nechápem čo z toho majú a načo ich tam držia...
No nwm co z toho maju oni, ale Bernie peniaze
a to je jedine oco mu ide, aj ked nwm naco mu ich je tolko. Radsej nech to zabalia a idu niekam do gp2
Po dlhšom čase som si pozrel VC, a musím povedať, že to bola paráda. Na mňa urobil veľký dojem Bruno Senna, nebál sa predbiehať a jazdil naozaj skvele...fakt preteky ako majú byť...to prerušenie, dážď, časté zastávky v boxoch urobili túto VC atraktívnou, v tom zmysle, že VC nevyhral jazdec spôsobom štart-cieľ
.
Vettel to v tomto roku nebude mať také suverénne, ako v minulom ročníku...dobre šliapal Mclaren a tiež Ferrari Alonsa...Massa sa nejako strácal...
Vettel to v tomto roku nebude mať také suverénne, ako v minulom ročníku...dobre šliapal Mclaren a tiež Ferrari Alonsa...Massa sa nejako strácal...