Kôš na hlavnom panely
-
stuffler1996
Light Expert
Kôš na hlavnom panely
caute chalani potreboval by som poradit ako dostat kos na hlavny panel alebo dako inak z plochy , tak aby som ho mohol spravovat aj ked ho nemam na ploche , za pomoc dakujem , dam aj k+
Re: Kôš na hlavnom panely
tak si ho pripni na dolny panel na listu start, jednoducho ho tam pretiahni
Dúfam, že angličtina nerobí problém: http://www.techspot.com/guides/196-recy ... 7-taskbar/
-
stuffler1996
Light Expert
lenze stadial nemozem pravym klikom misi odstranovat polozky ale musim kos otvori a postupne po jednom odstranovat a dalsia vec je ze ked daco vymazem a presunie sa mi to do kosa tak mi mizne v ponuke start zakazdim ikonka kosa a ked subori v kosi odstranim tak sa mi tam ta ikonka zasa vrati . nejaky napad ?
EDIT : denco - dik skusim to a tu ENG by som mal zvladat .
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2012, 21:48)
dakujem denco za pomoc podla toho to ide v pohode , len sa stim este musim trosku pohrat ... mas k+
EDIT : denco - dik skusim to a tu ENG by som mal zvladat .
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2012, 21:48)
dakujem denco za pomoc podla toho to ide v pohode , len sa stim este musim trosku pohrat ... mas k+
a mazať cez shift+del nestačí? rovno to zmaže, žiadne presúvanie do koša
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dobrý návod ale roztiahlo mi to celý taskbar a teraz mám ikony len hore (dole chýbajú asi 3 mm) a nedá sa dobre klikať. Je na to nejaký trik?Denco napísal:Dúfam, že angličtina nerobí problém: http://www.techspot.com/guides/196-recy ... 7-taskbar/
@Michaelo mne to spravilo tiež, keď som vybral veľké ikony pre Quick Launch. Ak dáš malé, tak to je v poho. Ale netuším, či sa to dá nejako napraviť aj s veľkými ikonami.
Sprav screen. Mam pocit, ze tam mas teraz 2 riadky. Musis ten Quick Lanuch panel s ikonama presunut dopredu k "Startu" ale musi to ist pred tu bodkovanu ciaru. Niekedy to je umenie cele presunut a niekedy to ide na supu