Čo by ste odniesli z horiaceho domu?
Re: Čo by ste odniesli z horiaceho domu?
vsetko z chladnicky a asi nejaku flasku na depku ...
-
Old Dirty Bastard
Guru
no jasné, smotanové jogurty sú dôležité.. a hlavne keď sa dajú kúpiť len za čierne perly. peniaze sa síce jesť nedajú, ale myslím, že sa za ne dá kúpiť jedlo.
btw v takých situáciach kde rozhoduje každá sekunda si predstavujem ako by 90% ľudí tuna v prípade stolového pc dobehlo k stolu, začalo odkrúcať matky, odpájať káble a vyberať bedňu.
btw v takých situáciach kde rozhoduje každá sekunda si predstavujem ako by 90% ľudí tuna v prípade stolového pc dobehlo k stolu, začalo odkrúcať matky, odpájať káble a vyberať bedňu.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade mi ide o HDD, takze ak aj poodtrham kable, nic sa nedeje...
-
Andi_Cibula
Addict
Do vrecka peňaženku+preukazy, do jednej ruky NTB, do druhej ruky gitaru ... v hraničnej situácii zahadzujem NTB a zachraňujem gitaru, je pre mňa nesmierne cenná.
Všetko ostatné je pre mňa postrádateľné.
Myslím inak, že autor zamýšľal otázku ako "Akú jednu jedinú vec by ste si zobrali ?"
No nad zachraňovaním LCD monitorov sa len smejem, soráč.
Všetko ostatné je pre mňa postrádateľné.
Myslím inak, že autor zamýšľal otázku ako "Akú jednu jedinú vec by ste si zobrali ?"
No nad zachraňovaním LCD monitorov sa len smejem, soráč.
-
Grim
Darca
...vieš, mňa môj monitor stál 400€...a keď tak uvažujem nad finančnou hodnotou vecí, tak stolička stála 670€, ale neviem si predstaviť, ako by som ešte aj tú ťahal von...
...ten druhý monitor stál 30€ a samozrejme, že ten by som tam nechal...
...ten druhý monitor stál 30€ a samozrejme, že ten by som tam nechal...
asi ako väčšina by som bral doklady, elektroniku a proste tie najcennejšie veci.... keby mi to už padá na hlavu tak by som sral na všetko
teraz ma napadlo ako raz dávali reportáž v novinách ako jednej pani začal horieť dom a ona bola akurát v kuchyni....ten požiar sa šíril tak rýchlo že stihla vybehnúť von iba s nožom v ruke
teraz ma napadlo ako raz dávali reportáž v novinách ako jednej pani začal horieť dom a ona bola akurát v kuchyni....ten požiar sa šíril tak rýchlo že stihla vybehnúť von iba s nožom v ruke
-
Grim
Darca
...aspoň niečo zachránila...my by sme v podobnej situácii asi zachránili len myš...
Alebo skor podlozku pod mys 
-
PhYs0c
King
ja by som so sebou zobral vaňu, šak kde by som sa potom kúpal ? 
-
Michaelo
Hardcore addict
martiner napísal:tie pocitace si beriete nato aby ste mohli dat prve dojmi z poziaru na hojko.com alebo co??ja by som zobral asi tak peniaze, zlato a ostatne nech zhori aj do tla
No neviem ale napr môj PC má väčšiu cenu ako zlato ktoré mám niekde po ruke (1 200€+ s displaymi a rátaj tam všetky veci či už weby ktoré robím alebo poznámky do školy, 1 TB filmov a seriálov a pod.), samozrejme na LCD by som sa vykašľal lebo mám BigTower čo je trochu nevýhoda v takejto situácii no ak sa zamyslím tak tam mám dosť miesta aby som doň hodil šanón s faktúrami a notebookOld Dirty Bastard napísal:btw v takých situáciach kde rozhoduje každá sekunda si predstavujem ako by 90% ľudí tuna v prípade stolového pc dobehlo k stolu, začalo odkrúcať matky, odpájať káble a vyberať bedňu.
Takže ja by som zobral oba mobily, rifle (v nich mám peňaženku s dokladmi a kľúče od domu), vytiahol káble z PC (našťastie mám DP a nie DVI či VGA takže nič nešraubujem), odpojil bočnicu (odpája sa jediným tlačidlom takže tiež záležitosť 1 sekundy) a hodil by som tam čo by som našiel. Potom by som ho zobral do rúk a bežal až do pivnice (bývam na poschodí no cez prízemie by som sa von asi nedostal (celé je obložené palubovkami
V pivnici toho nie je až tak veľa čo by malo horieť takže v pohode by som PC hodil do auta, otvoril dvere (ak by nebol čas tak by som ich vyrazil keby sa nestihli otvoriť) a vyšiel na ulicu.
Samozrejme netreba zabudnúť na cigarety kvôli nervom (piť by nebolo dobré lebo polícia by mi ešte dala pokutu že som vycúval auto z garáže pod vplyvom
Ak tam sú chyby či nejako skáčem myšlienkami tak pardon. Písal som to na rýchlo (asi tak ako keby mi horel dom
-
Grim
Darca
...určite by som si naštartoval auto, keby mi plamene oblizovali výfuk... 
-
Michaelo
Hardcore addict
Čítal si celý príspevok? V pivnici nie je veľa dreva (akurát tak linka a dvere) a v garáži žiadne.
Samozrejme ak by začalo horieť v pivnici (i keď neviem čo, jedine tak plyn ale to by som odletel na mesiac aj s domom) tak by som tam nešiel, inak by som mal v pivnici dosť času zabaliť všetky kompóty
Samozrejme ak by začalo horieť v pivnici (i keď neviem čo, jedine tak plyn ale to by som odletel na mesiac aj s domom) tak by som tam nešiel, inak by som mal v pivnici dosť času zabaliť všetky kompóty
-
Grim
Darca
...jáj...prišlo mi to neobvyklé, mať auto v pivnici...ale asi to máš spojené s garážou...
-
Michaelo
Hardcore addict
Áno, pivnica je prepojená s garážou. Takže by to nebol problém 
Pardon že som to nenapísal hneď na začiatku.
Pardon že som to nenapísal hneď na začiatku.
-
Arkaz
Addict
Syna a priatelku =)
-
javatar
Hardcore addict
Arkaz - otazka znie co a nie koho
je uplne samozrejme, ze zivoty ludi maju prednost. Ja otazku chapem tak, ze ludi uz zachranovat netreba.
K teme: Ak by som bol popri tej panike schopny aj uvazovat tak asi PC. Jednak kvoli jeho hodnote a kvoli veciam na Hdd (najma pracovnym). V mojej izbe je sice viac veci ktore by som chcel zachranit ale svoj zivot si vazim viac.
K teme: Ak by som bol popri tej panike schopny aj uvazovat tak asi PC. Jednak kvoli jeho hodnote a kvoli veciam na Hdd (najma pracovnym). V mojej izbe je sice viac veci ktore by som chcel zachranit ale svoj zivot si vazim viac.
No, tak ja by som toho moc nenazachranoval kebyze nam zacne horet dom kedze byvam v drevenici
Raz u nas boli dvaja hasici a hadali sa o tom, ze za kolko by dom zhorel
Nakoniec sa dohodli ze za cca 12 minut by bolo po dome.
No ale ak by som sa akurat nachadzal vo svojej izbe a poziar by vypukol na opacnej strane domu, tak by som sa snazil co najviac veci vyhadzat z okna, a potom by som nim zrejme vyskocil aj ja
No ale ak by som sa akurat nachadzal vo svojej izbe a poziar by vypukol na opacnej strane domu, tak by som sa snazil co najviac veci vyhadzat z okna, a potom by som nim zrejme vyskocil aj ja
-
erytrocyt
VIP
Z izby by som si schmatol puzdro s dokladmi a hotovosťou + mobil. Ak by som stíhal, nejaké oblečenie + notebook. Cestou von by som prezrel v rámci možností či v dome alebo byte niekto neostal. No a zavolal by som hasičov.
-
uplink
VIP
By ma asi *eblo tú poslednú minútu...a druhú by som zhorel v dome.
doklady, peniaze, mobil,notebook, foťák a ak by sa dalo tak aj PC (najlepšie aj s monitorom
)