zapojenie tp-link router + wifi po dome

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Matej18
Light Professional
Light Professional

zapojenie tp-link router + wifi po dome

Príspevok od používateľa Matej18 »

ahojte všetci ak taka tema tu už je tak potom delete

na streche mám wifi antenu čo chyta signal od providera do prveho routera je zapojený koaxial a z neho mám zapojeny pc cez ethernet kabel- teraz chcem pripojiť ešte jeden tp- link je to nejaky 300mb andvanced wireles router N - potrebujem to urobiť tak aby som mal wifi po dome a tento pc čo je desktom aby bol pripojeny kablom do neho - moja ip je staticka na providera

neviem čo mám ako urobiť kde čo napísať a kde čo zapojiť nechcem to nejak pokaziť dakujem za odpovede
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: zapojenie tp-link router + wifi po dome

Príspevok od používateľa test »

Dou stareho routra kabel do lan portu, do noveho routra kabel do portu s oznacenim wan, novy router nastavit do rezimu klient s vysielanmi wifi, teoreticky zapnut dhcp a hotovo.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

žial toto mi moc nepomohlo neviem absolutne čo napísať do toho noveho routera ako wep alebo LAN a podobne či je to static ip alebo dynamic ip
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

To aku mas IP je od poskytovatela. Malo by ti to rozpoznat samo, ak nerozpozna skusaj pokus-omyl kym sa nepripojis. Potom pri nastaveni musis naklonovat MAC adresu
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

A co tak otvorit prirucku uzivatela alias manual a tam si precitat tych par kratuckych textov s vysvetlenim, ktore podla zakona musia byt v slovencine? Taketo temy sa tu aj tak asoon 15x riesili a potom je takmer vzdy identicky.
Napísať odpoveď