prvé rande
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: prvé rande
takých sprostostí čo si dievča všimne napr. otvoríš jej dvere keď budete vstupovať do nejakého podniku 
-
audiotrack
VIP
táto téma vôbec nemá zmysel. Ak potrebuješ radiť v takýchto veciach, tak si asi nevieš sám ani zadok utreť. Veď si hádam dosť inteligentný na to, aby si mal základy etiky a vedel ako jednať s človekom. To že je to baba, a že sa ti páči na tom nič nemení. AK s budeš pretvárať a snažiť byť gentleman ak taký nie si, tak to skôr či neskôr prekukne. Normálne s ňou jednaj ako s kamarátmi a ak tam niečo bude, tak to nebude na základe nejakých rád z internetu
Hlavne sa nesústreďuj na to, kedy ju máš pobozkať, ani kedy ju máš chytiť za ruku. To by malo vyplynúť zo situácie.
Rande prebehne asi tak, že skočíte do pizzérie, dáte si pizzu + colu, ty to všetko zatiahneš ( ako správny muž ) a odídete. Potom sa prejdete mestom, odprevadíš ju domov a to je všetko. Ak to beriete obaja ako rande, tak podľa scenárov romantických filmov by si ju mal odprevadiť až domov, prípadne na zastávku busu, a dať jej pusu na dobrú noc
NECH ŤA ANI NENAPADNE odísť domov skôr, ako ona.
Rande prebehne asi tak, že skočíte do pizzérie, dáte si pizzu + colu, ty to všetko zatiahneš ( ako správny muž ) a odídete. Potom sa prejdete mestom, odprevadíš ju domov a to je všetko. Ak to beriete obaja ako rande, tak podľa scenárov romantických filmov by si ju mal odprevadiť až domov, prípadne na zastávku busu, a dať jej pusu na dobrú noc
Ten vas vek je aky?
-
hardstyle_owned
Light Expert
Pobavilodanodrevo napísal: dievča nebolo schopné slova, kým si nedala dva poldecáky..
Nenapadol ma iny výraz ako ovšem
Mňa pobavila tá kniha. Akože, keby som mal postupovať podľa takýchto rád a postupov, ktoré by som sa kdesi doma učil a potom praktizoval, tak to radšej dokonca života budem žiť mníšskym životom. 
Ja neviem to dievča bolo tak vystresované, že nebolo schopné povedať slova. Asi pol hodinu vkuse len hmkala a prikivovala hlavou, žiadna iná aktivita. Dala si dva poldecáky na ukľudnenie a už bola v pohodehardstyle_owned napísal:
Pobavilo... Moj názor: kym sa človek nedostane do alkoholickeho stavu keď hovori aj to čo by nemal tak 2 poldecaky nemaju učinok.To ako keby sa napila troška vody.Ak ale ovšem už nebola troška sťata...
Nenapadol ma iny výraz ako ovšem
Mám na to len jedno slovo: PLACEBO
Tiež som sa s tým už stretol.
Tiež som sa s tým už stretol.
-
Hash
Light Expert
Otázka: Koľko máš rokov chlapče ? 
Odpoveď: Buď spontánny, sám sebou, nepretvaruj sa a nevnucuj si, že niečo musíš spraviť. Proste nechaj to plynúť a bav sa s ňou normálne ako keby ste ani nemali to rande, ono to potom príde.
Odpoveď: Buď spontánny, sám sebou, nepretvaruj sa a nevnucuj si, že niečo musíš spraviť. Proste nechaj to plynúť a bav sa s ňou normálne ako keby ste ani nemali to rande, ono to potom príde.
-
maciatko99
Medium Star
S alkoholom je to pravda, mnohým ľudom pomáha v komunikácii a netreba ho veľa, zvlášť nie u žien, ktoré pijú len príležitostne. Tam postačia dva poháriky na rozviazanie jazyka, poznám to aj sama na sebe.
Ja som tiez povolnejsia s alkohokom /na komunikaciu/.
http://www.tlis.sk/?show=brafcovy-blog#podcast
vcera kamarat Jipo vysielal na tuto temu. hlavne po prvej pesnicke je to najviac k veci
Hm, to som si tiez raz zazila .. Mohol si jej dat este sancudanodrevo napísal: Ja neviem to dievča bolo tak vystresované, že nebolo schopné povedať slova. Asi pol hodinu vkuse len hmkala a prikivovala hlavou, žiadna iná aktivita. Dala si dva poldecáky na ukľudnenie a už bola v pohodeUž som jej viac nezavolal