PS: Nevedel som či to založiť tu alebo v sekcii Hľadám tak keď tak mi to prehodťe
Farma 2
Farma 2
No založím tému aj o tejto relácii, hoci ja som ju ešte nevidel. Neviete ako sa dá pozerať archív tejto relácie mimo Slovenska? Na voyo.sk mi to neche pustiť keďže študujem v čechách.
PS: Nevedel som či to založiť tu alebo v sekcii Hľadám tak keď tak mi to prehodťe
).
-
lekoklatik
VIP
Re: Farma 2
To nie kvôli tomu že si v Čechách (ffs -_-) ale pravdepodobne sa máš registrovať - http://voyo.markiza.sk/produkt/relacie/ ... 2012-20-15
Treba vyskúšať.
Treba vyskúšať.
ja som tam registrovany, skusal som, zase taky tlk nie som , ale napisalo mi to ze "Nie je mozne pozerat mimo uzemia SR" .
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jop, uz som videl, ze viacery zo zahranicia sa stazuju, ze nemozu kukat cez ten ich podareny VOYO. Inak zaujimalo by ma kolkí ludia im za to budu platit tych 6e mesacne. Aby to nedopadlo ako piano. Tymto som dopozeral vsetko co je na markize. Vlastne tam uz dlho nic nieje. 
Prva verzia Farmy bola nepozeratelna a teraz to bude o tom istom.To uz nevedia nic rozumnejsie vysielat?
-
PAuLi3
Darca
ked bola nepozeratelna, tak preco vyhravala v sledovanosti? a tentokrat to tiez neni inak, podla prieskumu vcerajsia farma prekonala "slavny" panelak.
vzy je lepsie pozerat farmu, ako na jojke tie vymyte mozgy v hoteli...
vzy je lepsie pozerat farmu, ako na jojke tie vymyte mozgy v hoteli...
Podla mna je blbost jedno aj druhe, sledovanost mala aj seherezahrada asi ked to davali o 20.00. Na CZ/SK si nepamatam kedy bola naposledy nejaka pozeratelna reality, kde to nebolo len o stupidite ludi
Farma 2
Tieto komercne posrate televizie sa nedaju sledovat, relacie su plne primitivnosti ktore su smerovane pre obmedzenych ludi.. Ak tam aj nahodou davaju nejaky normalny film tak kazdych 15 minut reklama.. Nie dakujem. Ked si zapnem TV tak jedine Discovery / Spektrum / Travel / Viasat alebo na filmy HBOčka
Netreba nadávať na televízie, ale na ľudí. 90% divákov SR sú totiž ovcoidné týpky, ktoré spapkajú všetko, čo im naložíš na tanier. Ak by to boli rozumní ľudia, TV by si proste nepustili, a pustili by si ju iba vtedy, keď by šlo niečo naozaj dobré. Rovnako by vynechávali dobré filmy ak by vedeli, že to s tými reklamami naozaj nie je ono. Verím, že takáto doba príde a diváci sa začnú meniť, najmä teraz, keď sťahovať filmy, seriály a relácie učia prakticky v školách. (tým nepodporujem warez, bolo to myslené inak, snáď ste pochopili)
videl som utorkovy diel cez TV kartu a marketingovi psychologovia by mohli prist na nieco nove: lahke dievcatka, zahranicna Slovenka, metrosexual (ci homosexual), stary pan s patentom na rozum (aj ked tento je kludnejsi ako bol Kobra) uz tu raz boli. obzvlastnenim su snad starsie panie, ale to mi zase pripomina Farmara...
co sa sledovania tyka na intraku to nehrozi, lebo vsetok obsah je blokovany, ale na warez forach bol dopyt zo strany ludi zo zahranicia a uploadri sa toho chytili.
ci je to spravne, ci nie, alebo ci dopyt opravneny necham na usudku kazdeho jedneho
co sa sledovania tyka na intraku to nehrozi, lebo vsetok obsah je blokovany, ale na warez forach bol dopyt zo strany ludi zo zahranicia a uploadri sa toho chytili.
ci je to spravne, ci nie, alebo ci dopyt opravneny necham na usudku kazdeho jedneho
-
R1k1nko
Darca
som spokojny
hadky / plac / hadky / plac
nahodou po dlhom case dobra reality show ... ja sa vzdy cudujem a zasmejem ze co clovek dokaze z vyplut z papule
akurat kto ma tam sere je Kmotrikova/Horvatova (moderatorka)
Hensymtiez si taham filmy alebo rad idem do kina ( nemam rad reklamy ) viem si pockat na dobry film, mam rad dokumenty od A po Z ( ale napr: discovery tiez casto je*e reklamy alebo spektrum atd..)
tiez chcem dobu ked zrusia TELENOVELI a ,,12korunove filmy"
a napr tak isto dokazem pozerat hotel paradise/ farmu a ine low reality show ( tazko sa to kuka lebo sa hambim aj ked neviem preco ... )
hadky / plac / hadky / plac
nahodou po dlhom case dobra reality show ... ja sa vzdy cudujem a zasmejem ze co clovek dokaze z vyplut z papule
akurat kto ma tam sere je Kmotrikova/Horvatova (moderatorka)
Hensymtiez si taham filmy alebo rad idem do kina ( nemam rad reklamy ) viem si pockat na dobry film, mam rad dokumenty od A po Z ( ale napr: discovery tiez casto je*e reklamy alebo spektrum atd..)
tiez chcem dobu ked zrusia TELENOVELI a ,,12korunove filmy"
a napr tak isto dokazem pozerat hotel paradise/ farmu a ine low reality show ( tazko sa to kuka lebo sa hambim aj ked neviem preco ... )
S hotelom paradise sa toto neda porovnavat a to nechcem farmu vobec obhajovat. V Paradise len sedia na riti a rozmyslaju kto koho pretiahne v dalsom kole, aby boli vsetci stasny. Vo farme sa aspon ukaze, aki su na Slovensku "zrucni" mladi ludia, a ako zeny ovladaju muzov (Adam a ta jeho baba neviem ako sa vola). Su tam situacie, ked su vsetci hladni a nasrani, v Paradise sa hadaju kto je vacsia stetka. Paradise je na dne kategorie "odpad" a farma v kategorii "videl som aj vacsie sracky". Len ma mrzi, ze je toho plna telka, pretoze TV pouzivam ako podmaz.
Sice som o este nevidel, ale nedavju im tam potraviny alebo co? Niekde som cital nieco take, ked uz tak to mali spravit, ze nedat im vobec nic, len nejake zvierata sliepky atd zeleninu nasadit a tak. Inac nevidim zmysel tych show. Vsak aj tie pravidla su postavene na hlavu.
pascalweb, ano tak to je. ked postavania zvieratu mastal tak im ho prinesu a maju z neho mlieko a ked im dovoli spravca tak aj maso... teda mal by. aj zeleninu mohli mat uz 3 tyzdne, keby si postavali sklennik...
suhlasim s mi-chauom: z hotela som videl prve dva diely a prislo mi to, ze prachy vyhra ten kto si od sulozi a pri tom sa hadali kto je vacsia stetka. na farme pre tie prachy musia aj nieco spravit, ale podla toho co dorabaju dostanu namiesto 50k takych 10, ked si nahodou vyhru musia nazbierat aj z odmien od spravcu
suhlasim s mi-chauom: z hotela som videl prve dva diely a prislo mi to, ze prachy vyhra ten kto si od sulozi a pri tom sa hadali kto je vacsia stetka. na farme pre tie prachy musia aj nieco spravit, ale podla toho co dorabaju dostanu namiesto 50k takych 10, ked si nahodou vyhru musia nazbierat aj z odmien od spravcu
Aj mne sadla farma viac, no myslím si že jednotka bola lepšia. V hotely paradise v podstate ani nemajú čo iné robiť len j*bať, vyvaľovať sa na slnku a ohovárať. Síce v poslednom čase mi farma začíta pripomínať hotel.. (napr. Nikola)
Ja ked prepinam tak to obcas pozeram, akych neschopakov tam vybrali, ale tak vedeli naco to spravit. Ked stavali ten kurin, boze moj... Dosky co mali ist na zem pribili hore na strechu a nevedeli co maju potom robit so skridlou a ani nevedeli ako ju ukladat. Poodbijali z nich tie "prichytky" a naukladali ich tam tak, ze ked bude prsat, fajnovo im to stecie vsetko na sliepky. Ja byt ten co vlastni tu farmu, vyzeniem ich odtial jedneho za druhym. 
-
aruN
Professional
Či je to farma, hotel alebo iná reality show, ten kto to pozerá je pre mňa neinteligentný človek. Rozum mi predsa káže robiť hocičo iné len nie pozerať sa na tie sračky 
Prečo by mal byť neinteligentný? Veď aj pri obyčajnej komédií sa zabávaš na hlúposti druhých, či snáď ty v tom vidíš iný zmysel?
-
aruN
Professional
Pinco, keď sledujem komédiu viem, že cieľom je zabaviť sa ale pri týchto "neviemakotonazvať" mi uniká pointa.
Farmu nesledujem, ale napríklad Hotel Paradise, tak tam sa objavujú miestami skvelé hlášky a keď k tomu pridáš hlúposť, nechápavosť alebo prehnanú domýšľavosť osadenstva, tak je to lepšie ako komédia. Neviem, prečo by som mal byť kvôli tomu neinteligentný. Navyše, čo už také idem robiť o pol 11 v noci? Nechodím sa bicyklovať o polnoci po horách ako qwerty a tak sledujem na dobrú noc reality show.