program na monitorovanie klavesnice + mys

Informácie o software, ankety...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

program na monitorovanie klavesnice + mys

Príspevok od používateľa gego »

Program by som chcel len nazov kedisi som pouzival mousetachometer ale ten na win7 nejde nieje nieco podobne co monitoruje stisnutie klaves na klavesnici a ked by bola moznost aj pre jednotlive klavesy priklad zeby som vedel kolko krat stisnem a alebo b alebo f1 a take alebo kolko krat kliknem lavym a pravym tlacitkom nenajde sa dobra dusa co mi taky program najde diky
Kufor
Light Professional
Light Professional

Re: program na monitorovanie klavesnice + mys

Príspevok od používateľa Kufor »

Kedysi som na to pouzival Whatpulse, aj sa dal na ich stranke vytvorit profil, kde to tie statistiky odosielalo, potom jednotlivi uzivatelia a timy mohli "superit" medzi sebou :) Bol tam aj tim Hojko.. jojo, to boli casy... :) http://whatpulse.org/

Zaznamenava to stlacenia konkretnych klaves, aj to vie vygenerovat pekny farebny obrazok klavesnice, podla poctu stlaceni daneho klavesu. Da sa tam nastavit, nech to odosiela automaticky po urcitom case, po dosiahnuti urciteho poctu stlacenych klaves ci klikov. A meria aj prejdenu vzdialenost kurzora :)

A dik za pripomenutie, po poslednom reinstalle som ho zabudol nahodit :) Idem na to
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: program na monitorovanie klavesnice + mys

Príspevok od používateľa gego »

dakujem som tam uz zaregistrovany
Napísať odpoveď