K : Možete ZMAZAT.
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
K : Možete ZMAZAT.
Kupim nejaku zachovalu skrinu midi/big tower od CoolerMaster , Thermalthake ATX , mini ATX aj použivnu do max 50€ bez zdroja.moje požiadavky žiadne vlastnoručne upravy rad by som keby bola s bočnym plexisklom ale nemusi a dôležite aby bola dobre vetrana. kludne ponuknite aj niečo ine.
Re: K : MIDI Tower CoolerMaster , Thermalthake
Ja mám hliníkovú Thermaltake Shark VA7000BWA
http://starepc.tichepc.sk/produkt/Therm ... -1711.html
Má síce priehľadnú bočnicu , ale sú tam aj také veľké oká na sieťke , ale vidno cez to dobre.
35€ + pošta , ak ti to vyhovuje a podarí sa mi zohnať takú veľkú krabicu ...
http://starepc.tichepc.sk/produkt/Therm ... -1711.html
Má síce priehľadnú bočnicu , ale sú tam aj také veľké oká na sieťke , ale vidno cez to dobre.
35€ + pošta , ak ti to vyhovuje a podarí sa mi zohnať takú veľkú krabicu ...
-
tm_a.s.
Light Professional
Re: K : MIDI Tower CoolerMaster , Thermaltake
CM Elite 330 20e + pošta (asi na nej nejde audio na front panely, neviem to vyskúšať, lebo mi nejde ani na novej case, takže možno je to v mojej doske)
TT Soprano VG7000BWS 30e + pošta (tu mi tiež nejde front audio .. možno je to v doske, možno niekde zlomení kolík, netuším)
TT Soprano VG7000BWS 30e + pošta (tu mi tiež nejde front audio .. možno je to v doske, možno niekde zlomení kolík, netuším)
tm_a.s. nafot ten TT, mozno by som vzal ja ak nie autor temy.
-
tm_a.s.
Light Professional
Len ja to ponúkam iba v prípade, že si autor témy vyberie niečo iné, ako ramaya-ov TT, lebo ten chcem ja
.
Takže hore spomínané skrinky sú zatiaľ na predaj iba pre autora témy (soráč, že som to hore zabudol dopísať, nečakal som taký záujem
)
Takže hore spomínané skrinky sú zatiaľ na predaj iba pre autora témy (soráč, že som to hore zabudol dopísať, nečakal som taký záujem
-
oXyGeN
Expert
tm_a.s. dakujem za ponuku ale už som si prave kupil novu.tm_a.s. napísal:Len ja to ponúkam iba v prípade, že si autor témy vyberie niečo iné, ako ramaya-ov TT, lebo ten chcem ja.
Takže hore spomínané skrinky sú zatiaľ na predaj iba pre autora témy (soráč, že som to hore zabudol dopísať, nečakal som taký záujem)