tlac bielou farbou a otazky ohladom tlaciarne
tlac bielou farbou a otazky ohladom tlaciarne
dobrý večer, chcem sa opytať či dokaže tlačiareň tlačiť bielou farbou? tlačiaren myslim multifunkče atramentove zariadenie. samozrejme že farebne. a ešte jedna otazka. da sa nejak prinutiť tlačiareň aby miňala farebny cartbridge?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: tlac bielou farbou a otazky ohladom tlaciarne
Máš pocit, že by si tam dával bielu farbu?
Jedine tak, že to vytlačíš inverzne.
A pochybujem, že by sa nejako dala nastaviť na farby miesto čiernej. Naopak by som to ešte pochopil.
Jedine tak, že to vytlačíš inverzne.
A pochybujem, že by sa nejako dala nastaviť na farby miesto čiernej. Naopak by som to ešte pochopil.
-
Michaelo
Hardcore addict
Niektoré tlačiarne sú schopné namixovať farbu aby bola ako čierna keď sa ti minie čierna.
Nám to robila naša tlačiareň no teraz už nechce, dôjde jedna farba zo 6stich a môžeš tlačiť len čiernou, dôjde čierna a si v ... nwm čo s ňou je.
A bielou sa netlačí, aj keď možno by si ju oblbol keby namiesto čiernej farby naleješ bielu (ak sa dá nájsť) a bude tlačiť bielou.
Nám to robila naša tlačiareň no teraz už nechce, dôjde jedna farba zo 6stich a môžeš tlačiť len čiernou, dôjde čierna a si v ... nwm čo s ňou je.
A bielou sa netlačí, aj keď možno by si ju oblbol keby namiesto čiernej farby naleješ bielu (ak sa dá nájsť) a bude tlačiť bielou.
ano, a čo ak zasuniem čierny papier to tlačiarne a chcem aby mi vytlačila na bielo? no ja sa len pytam... a chcem preto aby mi minala farebny cartbridge lebo čierneho mam malo a farebneho vela takže tak.
bielu z farebnych nenamiesas
-
Michaelo
Hardcore addict
Nalej namiesto čiernej bielidlo a máš to.
hej, a zapcha trysky a hlavu, velmi inteligentna rada...
-
Michaelo
Hardcore addict
Bolo to myslené sarkasticky 
Aj keď nemuselo by to upchať hneď. Niektoré sú dosť podobné farbe v tlačiarni, hlavne tie lacné riedené.
Aj keď nemuselo by to upchať hneď. Niektoré sú dosť podobné farbe v tlačiarni, hlavne tie lacné riedené.
Náš pán prezident riešenie už zjavne pozná!
-
audiotrack
VIP
po dvoch rokoch reagovať na tému takýmto starým a už neaktuálnym vtipom? Ty si bol asi dlho zmrazený