mam taku malu otazku ohladom toho,ze ci sa nedaju nejako ziskat administratorske prava na Windows XP Profesional,aj bez pristupu na administratorsky ucet,lebo pocitac som zohnal od jedneho typka z bazaru,ale pristupove heslo ani nick mi na administratorsky ucet nedal,iba na obmedzeny (bez adm. prav),a teraz nemozem robit doslova NIC-nemozem instalovat programy,upravovat nastavenia,jednoducho nic a neviem co mam robit,ci sa nedaju nejako resetnut vsetky ucty alebo co
Administratorske prava
Administratorske prava
Dobry den,
mam taku malu otazku ohladom toho,ze ci sa nedaju nejako ziskat administratorske prava na Windows XP Profesional,aj bez pristupu na administratorsky ucet,lebo pocitac som zohnal od jedneho typka z bazaru,ale pristupove heslo ani nick mi na administratorsky ucet nedal,iba na obmedzeny (bez adm. prav),a teraz nemozem robit doslova NIC-nemozem instalovat programy,upravovat nastavenia,jednoducho nic a neviem co mam robit,ci sa nedaju nejako resetnut vsetky ucty alebo co
.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Administratorske prava
prvé čo by som po kúpe robil je, že preinštalujem systém. A to aj rieši tvoj problém. Načo ti tam budú nejaké programy od človeka ktorý možno používal úplne iné veci ako sú ti treba
1. Viď audiotrack (tiež odporúčam fresh install).
2. Skúsiť, či je zaheslovaný skrytý administrátor (v Núdzovom režime).
3. Skúsiť zistiť heslo pomocou OphCrack.
2. Skúsiť, či je zaheslovaný skrytý administrátor (v Núdzovom režime).
3. Skúsiť zistiť heslo pomocou OphCrack.
Kaslat na heslo, pouzivany pocitac treba hned preinstalovat, moze tam byt nejaky keylogger alebo hocico ine. Skus sa potom z takeho pocitaca prihlasit do internet bankingu...
Tym preinstalovanim myslite preinstalovat cely windows???Akoze napriklad z XP na vista alebo 7???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no, alebo z XP na XP. Záleží od stroja, či tú sedminu vôbec utiahne bez problémov keď je to starší počítač (súdiac podľa toho že je z bazáru a že teraz tam je xp)
Cize to treba nanovo kupit,ten windows XP,alebo staci najst piratsku verziu nanete bez kluca?(Ja len ze ked sa znova nainstaluje znova si treba kupit kluc,lebo na vacsine programov ked sa odinstaluje a znova nainstaluje,uz ho netreba kupovat)
ak je ten aktualny windows original aj s nalepkou, tak si len stiahni cisty system a pouzi dane licencne cislo
A ako zistim terajsie licencne cislo???
Nie je na bedni nálepka s licenciou?
nie, nalepka s licencnym cislom
hento je len logo
hento je len logo
@smrt18 premýšľal si aspoň trochu, kým si to postol?
Denco,uznávam ze občas nerozmyslam,ale tentoraz som si dal vynimocne zaležať a už viem co myslite.Takže teraz staci stiahnut obycajnu verziu na nete a prepisat tam product key,však?
Toto je ta nálepka:
//GothaR: nalepku mas dobru, ale uz ju nikdy nedavaj na internet v takej podobe v akej si ju dal, vzdy vymaz aspon nejaku cast produktoveho kluca
Toto je ta nálepka:
//GothaR: nalepku mas dobru, ale uz ju nikdy nedavaj na internet v takej podobe v akej si ju dal, vzdy vymaz aspon nejaku cast produktoveho kluca
Áno, treba si zohnať čisté inštalačné médium, žiadne predaktivované a podobne. Pri inštalácii zadáš tento kľúč a malo by ho zobrať.
OK,ďakujem za pomoc.