Farma 2
Re: Farma 2
Mne to pride cele take presilene, a pretvarovane, sice to nekukam ale tie utrzky co som videl stacia. Proste nwm sa natom ani zasmiat. A ked sa tam ohovaraju a neviem co vsetko tak mi to nepride smiesne a len sa zamyslim nad ich inteligenciou a nasimi televiziami.
-
goldenshit
Medium Expert
ta nikola to je jedna kolosalna p.ca.......sak to je hrozne jak sa sprava......skoda ze vcera nevypadla
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak Adam vyhrá farmutak verím tomu že by to za nu zaplatil 
ale co ten chalan na nej vidi? ved ona ma sice 20, ale do tvare by som jej typoval vyse 30 a nutnost mat silikony v 20.tke tiez nebude s kostolnym poriadkom... ale zase ked mu ide len "clnocek", ako povedal farmar Stefan, z Farmar hlada zenu 2, tak ten ma na 100% vzdy pripraveny
-
audiotrack
VIP
jukel: je tam písané že to musí zaplatiť do 15 dní, tak asi nie 
to že je škaredá a umelá neriešim, je to adamov vkus a keď sa mu páči tak nikoho do toho nič. Skôr by som riešil aká je krava vypočítavá. Nič tam nerobí, len ho zneužíva a v jednej časti na kameru aj povedala že to nevidí na dlhodobý vzťah, že je to len jej stratégia (voľne parafrázované). Chudák sa zaľúbil a skončí farma (resp. ona vypadne) tak sa mu už nikdy neozve
to že je škaredá a umelá neriešim, je to adamov vkus a keď sa mu páči tak nikoho do toho nič. Skôr by som riešil aká je krava vypočítavá. Nič tam nerobí, len ho zneužíva a v jednej časti na kameru aj povedala že to nevidí na dlhodobý vzťah, že je to len jej stratégia (voľne parafrázované). Chudák sa zaľúbil a skončí farma (resp. ona vypadne) tak sa mu už nikdy neozve
Ona si ju zaplatí sama.. Reklamu má, zvýši ceny a hneď bude tá pokuta splatená.
-
rufus59
Light Professional
Niekde som sa dozvedel, že vraj odstupi z farmy kvoli zdravotnym problemom tak som zvedavy 
Ano audiotrack
Ano audiotrack
-
audiotrack
VIP
je to na tej stránke na ktorú som dal link pár príspevkov vyššie
-
R1k1nko
Darca
no co vravite na situaciu na farme ??
sa smejem aky su hlupy sluhovia stale nechapu ze ked nebudu nic robit nebudu nic mat... ale tie ich smiesne argumenty : on mi nieje otec on mi nema co rozkazovat a total nezmysli ..
vsak su na farme je logicke ze by mal kazdy robit a ked si sluha mas robit este veci naviac... lenze ani ty ostatny im to nejak nevedia vysvetlit.. och boze jebliny
sa smejem aky su hlupy sluhovia stale nechapu ze ked nebudu nic robit nebudu nic mat... ale tie ich smiesne argumenty : on mi nieje otec on mi nema co rozkazovat a total nezmysli ..
vsak su na farme je logicke ze by mal kazdy robit a ked si sluha mas robit este veci naviac... lenze ani ty ostatny im to nejak nevedia vysvetlit.. och boze jebliny
-
Digital
Guru
tak čo čakáš od hentakého íkvača čo sa nehava je*ať do anusu. A hentá chajtra zmalovaná, to nechápem
to čo je ?
Nikola dostala inak dalsiu pokutu za 20 000 lebo sa objavila na TV joj cize uz musi zaplatit 40 000 (fotila akty pre konkurenciu).
-
evilbanana
Medium Star
To nechapem,v zmluve bolo nieco ako pokial neskonci sutaz nesmie vystupit u konkurencie?
-
w00dy
Light Star
neviem kedy to ta Eva pochopi, ze to je FARMA nie vystava COSPLAY...
uz tu jedna tema o farme je tak sa to mohlo presunut.. no bude este sranda http://www.topky.sk/cl/1000126/1306212/ ... idu-dalsi-
ps: stara co vypadla to ma zrejme rada...
ps: stara co vypadla to ma zrejme rada...
Naposledy upravil/-a audiotrack v 07 apr 2012, 20:26, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
Dôvod: obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
Uf.. S letnou farmou sa to porovnať nedá a týmto to už definitívne markíza zaklincuje...
Ono to celý čas vyzerá, že Markíza si mení pravidlá v priebehu súťaže ako jej to vyhovuje.
Mne to pripadá ako keby oni ani pravidlá nemali
Teda nejaké tie základné hej ale potom si to doplňujú ako im to vyhovuje.
Veď čo sa dnes už neurobí pre sledovanosť. Zachviľu budú ísť reklamy vo väčšom pomere ako nejaký film či relácia. Peniaze hýbu svetom. 
budú ísť
ináč ja byť súťažiacim asi by som sa nejako ohradil voči stále meniacim sa pravidlám počas súťaže...
ináč ja byť súťažiacim asi by som sa nejako ohradil voči stále meniacim sa pravidlám počas súťaže...