vzťah s hendikepovaným...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vzťah z hendikepovaným...

Príspevok od používateľa Bushido »

Všetko závisí od teba... Ak budeš pozitívne naladený aj napriek tomu, že si znevýhodnený oproti ostatným, tak pozitívne naladíš aj ľudí okolo seba a keď budú ľudia okolo teba šťastný a budeš šťastný aj ty, tak som si istý, že slečna s ktorou si budete rozumieť príde sama a jediný kto bude riešiť váš vzťah s predsudkami sú idioti, ktorý ťa aj tak nemusia zaujímať...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Mal by si pravdu vzdy ked si myslim ze nieco uz bude z niakou tak rychlo cuvne :/
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nesmieš tlačiť na pílu... Ak niečo cítiš k niekomu, tak si počkaj, kým ti dá tá osoba tiež signál, že niečo cíti k tebe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bushido napísal:Nesmieš tlačiť na pílu... Ak niečo cítiš k niekomu, tak si počkaj, kým ti dá tá osoba tiež signál, že niečo cíti k tebe...
No a potom tu bude zakladať témy o kamarátkach :roll:
kompi
Medium Professional
Medium Professional

begbeee napísal: No a potom tu bude zakladať témy o kamarátkach :roll:
zas neprehanaj.....

je to skor otom ze proste mam pocit ze ta osoba vsetko ok a naraz sa to zmeni....
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kompi napísal:
zas neprehanaj.....

je to skor otom ze proste mam pocit ze ta osoba vsetko ok a naraz sa to zmeni....
Begbeee: sme úplne v opačnej pozícii, takže myslím, že viem trochu poradiť.
kompi: väčšinou sa to zlomí vo chvíli, keď prejavíš nejaké city a buďme k sebe úprimný, čo si obyčajný človek pomyslí? "Určite to má v živote už hrozne ťažké, tak mu nebudem motať hlavu..." a tá baba sa radšej stiahne, dajme tomu že pre tvoje dobro. Ale pravdepodobne ti to nikto nepovie, lebo nikto nechce preberať zodpovednosť za svoje chovanie. Všetci chcú mať čistú karmu atď. Tak to vo svete je, ale ty sa tým nesmieš nechať premôcť... Vyser sa na to, choď sa von zabaviť medzi ľudí. Sprav nejaký event a choď do baru, určite sa ti dostane pozornosť, keď budeš pozitívne naladený. Ale netlač na nikoho, vyčkaj si na správnu chvíľu.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

takisto sa kazdy boji reakcie rodicou...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Poznám dve baby, minule boli v bare a rozprávali ako super sa zabavili s chalanom na vozíčku, ktorý bol hrozne zlatý, ale mal nehodu... Tiež im bolo toho chalana ľúto ale to že nechcú s ním vzťah nieje preto, že bol na vozíčku, ale jedna od neho bola o niekoľko rokov staršia a druhá mala chalana. Takže odmietnutie nemusí znamenať že im vadí, to že si na vozíčku. Ale to nieje podstatné. Ty sa tým vôbec nezaoberaj. Hlavné je aby si sa bavil a síce si neviem predstaviť tvoju situáciu, ale viem jedno, keď budeš z toho nešťastný, ľudia sa ťa budú zdráhať, pretože ľudia chcú byť obklopený veselými a vtipnými ľuďmi. Tak nebuď negoš :)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

mal by si vidiet ako sa viem bavit :)

problem je aj vtom ze kadetade musia ist zo mnou rodicia co nerobi dobrotu....
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Mam sesternicu na vozicku a uz mala frajera. A kamosku co uz necely rok chodi s chlapcom na vozicku. A jej rodicia vraj radsej nech nic netusia :) Ale ja by som do takeho vztahu asi nesiel :D
kompi
Medium Professional
Medium Professional

presne oto ide to tajit nasilu nevidim dôvod ona sa vlastne hambi....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Vsak vies, ako to byva. Tak, ako ma vacsina rodicov iluziu o vynimocnosti vlastnej dcery, tak rovnako ma iluziu o zdatnom chlapovi, ktoreho si raz dovedie a ktory sa o nu a ich vnucata postara, ako sa patri.
A ten vozicek tuto iluziu uplne naburava.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

ako zas pozri impotent nesom :DDD
ale nie vazne keby som mal napriklad kopu prachou a dosiel by som na X5 a ukazal im vilu kde budem z dotynou byvat to by bolo ine...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Poznám asi 3 alebo 4 takéto vzťahy, moje sestra je taktiež na vozíčku a stretávaju sa niekedy a tak. Všetky maju zdravých partnerov, pred ktorými mám asi najväčší rešpekt aký sa dá mať. Ja osobne by som to asi momentálne nedokázal. V buducnosti možno, ale ja si až takto budúcnosť neplánujem.
kompi, ži svoj život, rob čo ťa baví, nepozeraj na druhých čo ohovárajú a odsudzujú(tí aj tak väčšinou nikdy nič nedosiahnu)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

neviem, ale viac mi vadia dusevny kripli nez telesne postihnuti, ked to tak vulgarne vyjadrim .. no a uz v existujucom vztahu, iba krysy opustaju lod .. ked sa maju dvaja naozaj radi zvladnu vsetko
kompi
Medium Professional
Medium Professional

stym suhlasim ak sa ludia maju radi mali by spolu byt
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

videl som ist za ruky nadherne dievca a chlapca, ona sa na nho usmievala, on kecal s kamosmi co boli okolo neho, ... ona ho pustila za ruky a zacala posunkovo, hluchonema, on jej tiez posunkovo ukazoval, velmi silny citovy zazitok, bolo to pekne.
:arrow: uz len z principu by som taketo dievca nenechal, jednak bola velmi pekna, a jednak posobila strasne milo, ... :)

-- na vzdory postihnutiu originaaaaal .....
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Vobec nejde o to ci je pekna a ci posobi milo. Ak si prestanete rozumiet, tak nema vyznam ostavat vo vztahu len preto, ze jeden z partnerov je postihnuty. Ak mas byt s niekym len z lutosti, tak s nim radsej nebud. Raz som sa dal dokopy s jednou babou, lebo uz mi bolo luto ako sa stale o mna snazi. A ani nemusim pisat ako to dopadlo ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: pre mna bola mila cela situacia, o to ze prave takato baba o ktorej by som to nikdy nepovedal bola postihnuta, ... aaaa ci by som si rozumel to neviem, ale stalo by to zato to zistit
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

podla mna si este prilis mlady na vazny vztah a s telesnym postihnutim to nema nic..
v tvojom veku (tipujem stredna 1-2 rocnik max.) su spolu ludia v drvivej vacsine pripadov kvoli hormonom a fyzicnu.. do the math,no hard feelings&good luck
Napísať odpoveď