problem s balikom ofice, word

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
havko-mt
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

problem s balikom ofice, word

Príspevok od používateľa havko-mt »

mam taky problem nastavyl som cez start/Microsoft Office/Nástroje balíka Microsoft Office/Microsoft Office 2007 Nastavenie jazyka
slovensky jazyk, ale pri pisani je tam stale cestina pri opravach pravopisu, v starsich balikoch ofice sa dalo priamo pri pisani menit jazyk, ale v 2007 to neviem najst vie niekto kde to je? pod cim to mam hladat, v starom ofice viem aletu nie :(
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

viem ze to sme nepatri ale nikto mi nechcel odpisat na druhu temu tak sa pyta mci nevies ako sa da menit jazyk na office 2003 tiez mi opravuje chybi na ceske slova dik?
havko-mt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa havko-mt »

to nevadi pohodicka , ten ofice som uz nevidel dlhsie ak mi odfotis screen wordu tak ti poviem hned, uz som zabudol ako to vyzeralo, nieco sa mi mari ze dolemas napisane jazyk ak je tam cestina klikni na nu a zmen slovencinu tam to slo tusim tak alebo niekde v nastrojoch tam tusim bol tiez jazyk,nastavenia, ked uvidm tu plochuhadam si spomeniem, asi ho nainstalujem spet lebo tu to neviem nastavyt, nemozem to nikde najst, fnuk :(

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 18:53 )
neviem pod cim to moze byt tuna v 2007

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 18:54 )
Chalesnik napísal:viem ze to sme nepatri ale nikto mi nechcel odpisat na druhu temu tak sa pyta mci nevies ako sa da menit jazyk na office 2003 tiez mi opravuje chybi na ceske slova dik?
podarilo sa ti to?

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 19:06 )
uz som to vyriesil vo vorde 2007 je to pod moznosti programu word a oblubene potom zmena jazyka uz ide :idea: :idea: :idea: ty so nastavyl ten ofice 2003?
Prílohy
Bez názvu.JPG
pepuss
Light Expert
Light Expert

Re: problem s balikom ofice, word

Príspevok od používateľa pepuss »

Mala som Microsoft office 2010 skončila mi licencia. Neviem prečo sa mi tam nedal vložiť nový key. Tak som tam chcela nainštalovať Microsoft office 2007, lenže MO 2010 sa nedal odinštalovať. Skúšala som aj pripojiť image s inštalačkou a nič. Skúšala som to odstrániť aj cez ccleaner a nič. Nejakým spôsobom sa mi tam podarilo nainštalovať Microsoft office 2007 enterprise. Spustí mi to normálne, ale následne sa stane toto: Už neviem čo mám robiť. Ps je to warez verzia na kolko nemám financie na to, aby som si kúpila originál. Podľa mňa je zbytočné to kupovať. Ako mám odstrániť tento problém?
Prílohy
Spustím word a vyhodí mi toto
Spustím word a vyhodí mi toto
Keď to nechám nakonfigurovať tak mi vyhodí túto hlášku.
Keď to nechám nakonfigurovať tak mi vyhodí túto hlášku.
Keď konfiguráciu zruším word sa spustí normálne.
Keď konfiguráciu zruším word sa spustí normálne.
Pri inštalácií niektorých hier, alebo programov mi vyhodí toto. Program, alebo hra sa nainštaluje a funguje bez problémov.
Pri inštalácií niektorých hier, alebo programov mi vyhodí toto. Program, alebo hra sa nainštaluje a funguje bez problémov.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

s warezom ti tu nepomozeme kedze je to proti pravidlam, skus sa opytat tam kde si to stiahla,
mozem ti ale poradit ze po instalacii treba pouzit office aktivator, cez google ho najdes lahko :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

aj keď je to warez, táto chyba podľa mňa nesúvisí s warezom.. škoda, že si nenapísala, akú chybu vypisovalo pri odinštalovaní starého Officu 2010. Na Tvojom mieste odinštalujem 2007ku a pohľadám 2010ku... a postup ako píše h.olub.. :)
pepuss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pepuss »

Vypisovalo len že vložte cd do mechaniky tak som pripojila image a nič tak som použila ten Ccleaner, ale ono ako keby tam ešte niečo ostalo z tej 2010, Ale v ovladacom paneli je len 2007

//autoeditácia príspevku (25 Mar 2012, 16:18)
Áno už som to vyriešila. Stačilo stiahnúť microsoft office 2010 odinštalovalo to starú verziu a už bolo všetko v poriadku. Ďakujem
Napísať odpoveď