Neviem co si mam mysliet...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SytaxX
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Neviem co si mam mysliet...

Príspevok od používateľa SytaxX »

Stretol som babu asi v decembri 2011 je to mojej naj kamosky spoluziacka lenze ony nemaju boh vie aky vztah...na jednej oslave sme spolu skoncili na diske...a tak sa to tahalo dalej stretavali sme sa dokonca raz uzmna mi navrhla sex tak preco nie...tak sa to pekne tahalo dalej bola aj somnou za pertnerku na stuzkovej vsetko krasne len poslednou dobou zacala byt divna...viem ma toho vela v skole robi modeling a teraz maju v skole sutaz a veci podobne musi nacvicovat lenze uz to neje ako predtym uz ani nepiseme ako predtym nesme spolu ako predtym...a ja neviem co si mam mysliet ci som ju omrzel alebo fakt len je taka naladova...velmi mi na nej zalezi lenze neviem ako to je z jej strany...pride mi to strasne divne...a este k tom ja mam taku debilnu povahu ze sa do holky hned buchnem...rozpravat sme sa o tom nerozpravali lebo v podstate nebola ani prilezitost poslednou dobou..dost za nou behaju chalani samozrejme ze ked robi modeling ale zeby bolo kur*a abo daco podobne to si nemyslim...tak asi som ju len omrzel fakt neviem a serie ma to...aky je vas nazor na to co mam robit mam sa ozvat prvy alebo cakat ? o tyzden ma jej spoluziacka narodky a asi sa stretneme az tam tak neviem co sa bude diat alkohol a tak...co vy nato? srat na nu? alebo zabojovat?
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Neviem co si mam mysliet...

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to môže vyriešiť jedine rozumný rozhovor. Ten samotný dôsledne analyzuj a ak tam objavíš nejaké "úskoky," rečičky pre teba nie moc pozitívne, tak to ukonči, dokým si ešte nie úplne namotaný.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

bla bla bla ... raz uzmna mi navrhla sex tak preco nie ... bla bla bla ... ale zeby bolo kur*a abo daco podobne to si nemyslim ... bla bla bla

chcela si užiť. Užili ste si, ide po ďalšom. S jej telom (ak robí modeling) takých môže mať kopu, a nefandi si, isto si nebol jej prvý (keby si mal byť jej prvý /a teda je panna/ tak ti to tak rýchlo nenavrhne)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Dnes v noci ked som si to cital som chcel napisat nieco podobne. Tiez mi nesle dokopy tie kombinacia, nizky vek, modeling, kopu chlapcov, nechodite spolu, poznate sa par mesiacov, navrhla ti sex, uz sa ti neozyva, nie je ku*va? Ber to tak, ze ste si dobre zatrtkali a radsej hladaj inde.
SytaxX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa SytaxX »

zrejme mate pravdu srat na to asi este teraz v piatok skusim s nou hodit rec a uvidime...sice ma to srat este bude lebo taky som ale tak snad to prejde dik za nazory :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ja len, akonahle sa baba pohybuje v modelingovej branzi, hned musi byt k**va? som zazila seredy ktore vyslovene hladali sexualne kontakty, nemali problem s hocikym vliezt do postele, trochu mi to pride ako zavist;)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

ithory napísal:ja len, akonahle sa baba pohybuje v modelingovej branzi, hned musi byt k**va? som zazila seredy ktore vyslovene hladali sexualne kontakty, nemali problem s hocikym vliezt do postele, trochu mi to pride ako zavist;)
Čisto z osobnej skúsenosti si dovolím tvrdiť, že je to tak. Poznám tri takéto dievčatá, ktoré sa pohybujú v modelingu a všetky tri sú takéto,tj. k*rvy :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

chjo, su to proste k**vy a este im aj smrdia nohy :lol:

aprp, k zakladatelovi temy, a mozno fakt nestiha, na fore tazko nieco vyriesis
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

ithory napísal:ja len, akonahle sa baba pohybuje v modelingovej branzi, hned musi byt k**va? som zazila seredy ktore vyslovene hladali sexualne kontakty, nemali problem s hocikym vliezt do postele, trochu mi to pride ako zavist;)
A co jej mam zavidiet? Ze nema vajca a ja ich musim mat? :)

Pre mna je kazda zenska oblubujca nezavazny sex s neznamymi ludmi ku*va. To nema nic s modelingom.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

a potom je este kur*a sku*vena = zenska oblubujuca nezavazny sex s kazdym, okrem mna :)
Napísať odpoveď