Najväčšie podrazy/sklamania

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hash
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najväčšie podrazy/sklamania

Príspevok od používateľa Hash »

Čaute, momentálne riešim pár vecí ohľadom dlhoročného klamania niektorých ľudí, využívania etc, etc. Iste to poznáte, tak rád by som bol kebyže mi popíšete akú situáciu ste zažili, ako ste ju riešili, váš pohľad na to a tak. Ja sa Vám budem snažiť časti ozrejmiť tú moju.

Takže po dlhom čase (pár rokov) som zistil, že osoba, ktorá sa vydávala za môjho priateľa ma za chrbtom ohovárala, donášala v niektorých prípadoch namňa, využívala ma či už po psychickej alebo fyzickej stránke, mal som kvôli nej problémy so zákonom a tak, nechcem konkretizovať čo presne, pretože mi to momentálne ešte pripadá dosť súkromné a hlavne citlivé pre moju osobu, možno časom 8) - riešenie problému poskytnem v najbližšej dobe, ale dám prednosť logickému uvažovaniu, než by som do toho zapájal vlastné city, čo vy na to ?

Ak sa nachádza nejaký topic k danej téme, tak sa vopred ospravedlňujem, i ja som len človek a na dnes mám toho dosť :P

//EDIT:: Pre niektorých, ktorí mali výhrady voči tomuto príspevku, uplakaný sopliak nie som, nepotrebujem nejaké poľutovanie ani nič také, lenže čo tak poradiť sa a trošku získať nové skúsenosti a možnosť otvorenia nových možností v rámci takýchto vecí ? A premňa zamňa si tú K vopchaj aj neviem kde, ja si na tom nezakladám :smt033
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Najväčšie podrazy/sklamania

Príspevok od používateľa Grim »

...je hovadina o tomto zakladať tému...ľudia sa oje*** a podrážajú už veky...vždy to tak bolo a vždy to tak bude a robiť kôli tomu nejaké haló je zbytočné...aj mňa mnohí podrazili, ale ja to neriešim...aj tak s takými ľudmi viem vychádzať úplne v pohode, byť ich kamoš, ale keď sa mi naskytne možnosť získať nejakú výhodu a budem dotyčného musieť podraziť, tak nemám problém...niekedy mi to pripadá, že s tými podrazmi je kamarátstvo lepšie ako bez nich...už som vyrástol z veku, kedy som sa na každú somarinu urazil....teraz sa nad tým pousmejem a pomyslím si "šak počkaj, ja ti to vrátim :-)"...
Hash
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hash »

Ako hovadina nehovadina, chcel som počuť vaše názory na to, to snáď nieje hriech, najviac ma zarazilo to, že kvôli nemu som dostal podmienečný trest vo výške 2 roky, no :/ čo už stáva sa, ja teraz nejdem robiť haló, len som chcel nazbierať pár info naviac. Teda potom, sorry
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď si tam nič nekonkretizoval, tak s čím sa chceš poradiť?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

dobra sprava, nie si jediny .. a nuz vzala som si poucenie do zivota - ze sa nikomu neoplati verit :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Ako povedal jeden znamy: naivita sa neda liecit, zivot ta musi prefackat :D Alebo: Kto nechce byt sklamany, nesmie nikomu verit :D

Teraz vazne: daj sa dokopy, odhod minulost a nauc sa byt trochu ostrazity..Stanov si hranice, vyzaduj od druhych respekt (kto ta ma za handru, s tym sa nebav), nauc sa hovorit "nie" a snaz sa byt viac egoisticky. Doveruj, ale preveruj! Viac sa k tomu neda dodat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som zatiaľ s ničím takýmto nestretol. :wink:
Napísať odpoveď