Prekvapenie pre priateľa
Prekvapenie pre priateľa
Priateľ sa ma po dvoch mesiacoch vrátiť domov a ja by som ho chcela niečim prekvapiť. Myslím v posteli. Skúste mi poradiť, inšpirovať ma. Chlapci, čo by sa vám páčilo? Aké sú vaše tajné sny, predstavy čo by ste chceli od priateľky.
A samozrejme aj dievčata, ak máte nejaké nápady, rada si prečítam všetko.
A samozrejme aj dievčata, ak máte nejaké nápady, rada si prečítam všetko.
Re: Prekvapenie pre priateľa
nova plachta, obliecky..
.
to by bolo super
.
to by bolo super
Skús napr. strapon... ten ho určite prekvapí... 
....každý chlap má iné túžby, iné fantázie... nikdy Ti o nich nevravel? Skús sa zamyslieť.. a splň mu nejaký jeho sen (nie náš).... bude tým najšťastnejším chlapom!
Inak ja hlasujem za obliečky s A-teamom...

//ale ako tvrdí Pinco.. hneď keď príde, asi mu bude všetko jedno, hlavne že bude s Tebou.. možno to prekvapenie by bolo vhodné až na "druhé"/"tretie" kolo, aby si ho viac užil... to len také zamyslenie.

....každý chlap má iné túžby, iné fantázie... nikdy Ti o nich nevravel? Skús sa zamyslieť.. a splň mu nejaký jeho sen (nie náš).... bude tým najšťastnejším chlapom!
Inak ja hlasujem za obliečky s A-teamom...
//ale ako tvrdí Pinco.. hneď keď príde, asi mu bude všetko jedno, hlavne že bude s Tebou.. možno to prekvapenie by bolo vhodné až na "druhé"/"tretie" kolo, aby si ho viac užil... to len také zamyslenie.
že strapon
tak takto kvalitne som sa nezasmial už dávno. Tá predstava, keď si k nej ľahne, odokryje perinu a ona má na sebe toto
Kúp nejaké sexy prádlo, to bude stačiť. Aj tak, keď príde po takej dobe domov, tak to z teba strhne ani nebudeš vedieť.
Kúp nejaké sexy prádlo, to bude stačiť. Aj tak, keď príde po takej dobe domov, tak to z teba strhne ani nebudeš vedieť.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zavolaj kamaratku k sebe a nech sa vyzabava schuti na dvoch.
A možno má už po tých 2 mesiacoch sexu plné zuby. Radšej mu upeč koláč.
obliečky nové?
to sa má páčiť chlapovi? OMG!
Kúp si nejakú sexi súpravu s podväzkami (pozri prílohu).
Vyzdob sviečkami izbu vyvoňaj a hraj sa s nín nemusí byť hneď sex, skúsim ťa ešte inšpirovať mne niečo takéto spravila frajerka a potom mi prikázala nech si ľahnem na postel, dala mi do ruky vychladené pivko a začala makať ústami
Myslím že toto by potešilo 95% chalanov
to sa má páčiť chlapovi? OMG!
Kúp si nejakú sexi súpravu s podväzkami (pozri prílohu).
Vyzdob sviečkami izbu vyvoňaj a hraj sa s nín nemusí byť hneď sex, skúsim ťa ešte inšpirovať mne niečo takéto spravila frajerka a potom mi prikázala nech si ľahnem na postel, dala mi do ruky vychladené pivko a začala makať ústami
Myslím že toto by potešilo 95% chalanov
- Prílohy
-
- suprava.JPG (30.42 KiB) 4539 zobrazení
Keby mne frajerka počas takejto chvíle strčila pivo do ruky, tak by asbolútne zabila všetku romantiku a umŕtvila ma tak, že by som šiel radšej pozerať futbal ako sexovať.
Ak by ma pripútala k posteli a zaviazala oči, tak by to bolo iné a nie pivo do ruky.
Ak by ma pripútala k posteli a zaviazala oči, tak by to bolo iné a nie pivo do ruky.
-
audiotrack
VIP
a ešte nealko, nie?
Super.. už len zavolať kamarátov, aby si nepopíjal to pivo úplne sám... a ponúknuť kamarátom aj nejakú tú fajku... žeby nesedeli len tak nasucho.Element napísal:potom mi prikázala nech si ľahnem na postel, dala mi do ruky vychladené pivko a začala makať ústami
U mňa by to tým pivom bolo tiež totálne zabité, ale ta........ všetci sme nejakí..
veď ale to je v zmysle že môj popíjaj si tu pivko odpočiň si ja sa ti zatiaľ predvediempinco napísal:Keby mne frajerka počas takejto chvíle strčila pivo do ruky, tak by asbolútne zabila všetku romantiku a umŕtvila ma tak, že by som šiel radšej pozerať futbal ako sexovať.
tak ja neviem nie všetci chlapi sú takí romantici ako ty, takýchto chvíľ si užiješ veľa ale takých chvíľ kde ti dá pivo do ruky a ... takých veľmi málo
ten koment nealko ma pobavil najviac
lumir dúfam že si to myslel ako sarkazmus už od začiatku lebo od hojkáčov sa dá čakať hocičo
-
Old Dirty Bastard
Guru
aha, takže ty poznáš slovo sarkazmus, zaujímavé.
Ja viem, ako si to myslel. Len mne to príde také no, ako by som to napísal... trochu zvláštne. Neviem, ako to ty berieš, ale ja samotný akt lásky dosť spájam s romantikou a toto mi príde dosť neromantické. Je mi jasné, že ide o orál, ale aj tak, ja by som si to nevedel takto vychutnať.
Teda aspoň na takúto príležitosť, keď chce žena prekvapiť muža, sa to nehodí.
Teda aspoň na takúto príležitosť, keď chce žena prekvapiť muža, sa to nehodí.
sprav mu foot fetish
Element, si si istý, že ti to pivo nedala len podržať, že si "uhasí smäd", keď skončí? 
z tych uplne otrepanych, sprav mu strip, eroticka masaz, lezby show s kamoskou .. resp omrkni sexshopy .. kua ved ty by si mala najlepsie vediet co ho rajcuje
vykloktať baktérieFrikso napísal:Element, si si istý, že ti to pivo nedala len podržať, že si "uhasí smäd", keď skončí?
-
TommyHot
Addict
uplne bude stacit ak prehltnes..
-
mr_margera
Medium Professional
jasné, a ak jej to neni pochuti, tak mu ogrcia minimálne celý rozkrok... dik, to radšej to pivo