Energeticky napoj Franks

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Energeticky napoj Franks

Príspevok od používateľa Gangy »

Pili ste niekto tento napoj?

Viete niekto kde sa este predava ci ako sa k nemu dostat?
Kedysi ho predavali u nas v Bille, ale len chvilu a ked som videl ze ho uz nepribuda tak som skupil vsetok no odvtedy sa k nemu uz neviem dostat.
Za akukolvek radu ci nasmerovanie budem vdacny.
Prílohy
franks-1-.jpg
franks-2-.jpg
franks-cola-3-.jpg
Frikso
Darca
Darca

Re: Energeticky napoj Franks

Príspevok od používateľa Frikso »

V zivote som ho nevidel. Je vsak v niecom iny/lepsi, nez bezne predavane energetaky koli comu ho zhanas?
Gangy
Darca
Darca

Ten colovy mi k*revsky zachutil a vzdy ked si nan spomeniem, prepadne ma odhodlanost ho niekde zohnat :D
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

myslim, ze niekde na pumpe som ich videl, ale to ti asi nepomoze :?

:minus: prehnana cena
Gangy
Darca
Darca

Ale pomoze, len mi povedz na ktorej

//To ma byt vtip? Ty si myslis ze na kazdej OMV pumpe maju ten isty sortiment? Si mi teda pomohol.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

bud Agip alebo OMV ...

// nie neviem ale logicky som od teba cakal, ze sa teda pozries po okoli po nejakej "omfauke" ked tak velmi chces ten energetak, ale tak vidim, ze ty si cakal, ze ti niekto povie GPS suradnice, popripade v ktorom regali a v akej vyške sa nachádza. normalne by som to nepisal, ale dost som uz dnes nasratý ....
Gangy
Darca
Darca

Predstav si ze na OMV pumpe som takmer kazdy den.

Chod aj s tymi tvojimi "radami" trollit niekam inam. "Niekde na AGIP alebo OMV pumpe na slovensku" znamena asi tak 1200 moznych lokacii, a este ja som kkt ked si dovolim vypytat upresnenie. To si bud nepisal za triezva alebo je to ozaj vtip. Fakt neuveritelne.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kedze sa jedna o siet pump (ktore nakupuju tovar centralne), tak je snad jasne, ze na nich bude rovnaky sortiment (teda pokial netankujes v nejakej prerobenej bude s 1 stojanom a minimalnym listingom)
.
je*** bude kazdy dalsi, kto by ti v tejto teme chcel akokolvek pomoct - s takymto pristupom

OMV Slovensko s. r.o. (tel.: Tel: +421 2 687 20 500)
Agip: [email protected] (tel. Tel. 00421 250 700 411)

..napisat mail alebo zatelefonovat a opytat sa by mal dokazat aj taky suteren ako ty.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dobre, sortiment na výber objednávaného tovaru môže byť rovnaký, ale podľa mňa tam funguje nejaký systém objednávania. Teda prevádzkar tej pumpy spíše tovar, ktorý treba objednať a pokiaľ nejaký tovar mali a sa u nich nepredával, tak ho neobjednávajú. Aspoň ja si to myslím, že to tak funguje.

Takisto sa to robí aj v normálnych obchodoch s potravinami. Aj keď je to reťazec, dajme tomu Billa, tak nie v každej Bille majú ten istý tovar.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

v pripade napr. billy - je to ako ked si predstavis "obratenu pyramidu"
.
najslabsie prevadzky maju najmensi sortiment (zakladny) a s rastucou silou (resp. rozlohou prevadkzy) sa sortiment rozsiruje. vynimkou mozu byt cerstve lokalne vyrobky - no o tych sa teraz nebavime. a co sa tyka objednavania/neobjednavania.. prevadzka ma predpisany sortiment, ktory musi dodrzat. nie je to o svojvoli veduceho.
.
takze staci zavolat na centralu a tam ti uz poradia.

//s billou priamo polupracujem a nikto si z nicoho nevybera. co maju predpisane, to tam maju....
Gangy
Darca
Darca

Retazec pump ma predpisany len okruh sortimentu z ktoreho si kazda pumpa vybera samostatne, tak ako je to aj pripade Billy (vcera som sa o tom priamo rozpraval s prevadzarkou pobocky u nas) navyse nie od lokalnych dodavatelov ale z centralneho skladu. Cize mi to absolutne nijak nepomoze, keby to bol napriklad obchod tak ten mi vie posunut dodavatela a od neho si to uz objednat viem, ale centralny sklad OMV na slovensku asi nikam inam ako na OMV pumpu tovar posielat nebude, vsakze. Takze ty, aj ten druhy "suteren" mozte ist rozhadzovat rukami niekam inam, ja budem zatial cakat na niekoho kto bude mat pre mna realnu radu namiesto postihnuteho lamentovania nad tym, ako podla neho funguje vnutorna ekonomika cerpacich stanic.
Napísať odpoveď