Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
Coopers, alebo Asahi
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dnes som si kúpil redd's čo chodí na to reklama. Je to taký jablkový radler s tým, že to má 4,5 % alkoholu takže je to ako normálne pivo a musím uznať, že mi to veľmi chutilo. Nemá to tú (pre mňa) hnusnú pivovú chuť len škoda tej ceny 99 centov za 3 dcl 
-
Silmer
Darca
mali ste uz niekto ten bazant radler grapefruit? , ak ano , aky je?
-
retsil
Light Star
najnovsie som mal teraz ten capovany pomarancovy plzen, celkom fajny,v lete bude super osviezujuci 
-
G0lDiER_
King
Co tak Kvasar-cek 14° ?
//preklep;)
//preklep;)
-
retsil
Light Star
nie nahodou kvasar? 
-
Silmer
Darca
Na kvasar-a som chodieval do jedneho podniku v Bratislave - Kotolna Pub na Jozefskej 7 oproti fakulte architektury, len to tam zrejme zavreli. Par kram som tam chcel ist a vzdy to uz bolo zavrete. Neviete nahodou niekdo co sa s tym stalo?
-
Soviet
Darca
Coze? To uz aj Plzen zacal vyraba ochutene "pivo"? Fuck it..Ide to dole vodou.retsil napísal:najnovsie som mal teraz ten capovany pomarancovy plzen, celkom fajny,v lete bude super osviezujuci
bohuzial trend nezastavis.. radlery opat dokazali nakopnut trh s pivom - tak si chce kazdy vyrobca utrhnut nieco.
.
z coho som znechuteny najviac je, ze kolko sa preda piva v plastovych flasiach. brrr
.
z coho som znechuteny najviac je, ze kolko sa preda piva v plastovych flasiach. brrr
Mňa by zaujímalo, že ako sa ten plzenský pomaranč volá lebo nejako o tomto produkte nie sú žiadne informácie ani na stránkach prazdroju...Jediné ich ochutené pivo je Frisco, ale čo už - nemôžu byť všetky produkty Pilsner Urquell 
Grepovo svojskýSilmer napísal:mali ste uz niekto ten bazant radler grapefruit? , ak ano , aky je?
Inak nepohrdnem viac menej žiadnym pivom, avšak Corgoň vyhráva. A z nealko len a len Birell, mňam!
Ja tieto "malinovky " akosi neoblubujem... človek by povedal že ženskej by to aj malo chutiť, ale nie je nad dobré pivko... čisté pivko bez somarín..
Zvykla som si chodiť každý pondelok v NR do Čudného pohľadu na kvíz a rovno si dať pár nefiltrovaných Staropramenov 12° - nemôžem si pomôcť, ale strašne mi zachutil
Zvykla som si chodiť každý pondelok v NR do Čudného pohľadu na kvíz a rovno si dať pár nefiltrovaných Staropramenov 12° - nemôžem si pomôcť, ale strašne mi zachutil
Podla mna ani tak nejde o znacku, ale o to ako to v tych podnikoch skladuju a staraju sa o to. Takze zaklad je najst dobry podnik a potom si vychutnavat tu ci inu znacku
Na klasicku plzensku dvanastku nedam dopustit, asi preto lebo mam taky pocit ze Plzen si naozaj dava pozor kto ich pivo capuje a vacsinou to su nimi akreditovane podniky. Okrem Plzne je tiez vacsinou skvely Bernard (tiez som ale narazil na dost zle nacapovaneho). Tiez mi aj chuti napriklad Chotebor, napriklad v La Putike pri Primacialnom je fakt skvely, ale pil som uz aj chotebora, pri ktorom som mal skor pocit ze lizem kovove trubky ako pijem pivo...
-
audiotrack
VIP
dnes som ho mal prvýkrát. Celkom sa dá, je v ňom menej cítiť pivo ako v tom citronovom, tak je to skôr také malinovkové. Ak máš rád chuť piva, tak ťa to asi nezaujmeSilmer napísal:mali ste uz niekto ten bazant radler grapefruit? , ak ano , aky je?
-
rufus59
Light Professional
Zlaty Bazant Radler Grapefruit : Mi prišiel jemne horký ako chuť grapefruitu ale chuť piva takmer necítiť, malinovkové pivo ako radler.
Smadný Mních Radler : Slabší odvar ako Zlatý Bažant, podľa mňa viac sladšie celkom v pohode za tú študentsku cenu.
Smadný Mních Radler : Slabší odvar ako Zlatý Bažant, podľa mňa viac sladšie celkom v pohode za tú študentsku cenu.
Naposledy som pil Svijany 13, veľmi dobré pivko.
Leffe, Grim z takých "našich" plzeň a birell
a ešte vačšina pív z menších pivovarov
-
Kok
Light Professional
mam taku otazku, v ktorom retazci dostat kupit nefiltrovany Staropramen ? pil som capovany pred nejakym casom a chutil bozsky, bohuzial tu u nas capovany asi tazko tak by som okostoval aj flaskovy