ale vcera som chytil siona AD do ruky a hned 2 vyhry za sebou, ten jeho stun + ulti rozseka cokolvek hlavne ked ma na tope nechaju farmit
League of Legends
-
xH4wK
Re: League of Legends
no o transfere neuvazujem kedze vsetci co poznam hraju na east
ale vcera som chytil siona AD do ruky a hned 2 vyhry za sebou, ten jeho stun + ulti rozseka cokolvek hlavne ked ma na tope nechaju farmit
krasne sa s tym hralo ...
momentalne som si vsimol ze "lahko" vyhravaju teamy so Shyvanou, Olafom, Mordekaiserom, Trundlom a podobnymi championmi, kde staci postavit nejaky zakladny defense item, nafarmit si top a stavaju sa nezabitelny v priebehu early game, ak dalej farmia late je ista prehra...
a najhorsie je ze dmg co robi takyto "tank" - napr Olaf, je len o 10-20% mensi ako robi full AD dmger, je to naprd ze tank moze robit taky velky dmg... a fakt dost casto vidno tento nebalance...
a najhorsie je ze dmg co robi takyto "tank" - napr Olaf, je len o 10-20% mensi ako robi full AD dmger, je to naprd ze tank moze robit taky velky dmg... a fakt dost casto vidno tento nebalance...
-
xH4wK
uz som prehral aj hru kde som v priebehu 15 minut mal 9/0 s olafom v jungle + 110 cs, ale teamfighty sa stale prehrali kvoli dementnemu teamu, takze tak. niekedy sa fakt neda.
Úplne s tebou súhlasím xH4wK. "Najlepšie", keď support ide na top. To ma fakt dorazí.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie je to o tom, že ľahko ale Lee Sin/Shyvana/Udyr sú top jungleri/toperi, že ich vidíš skoro v každej hre. A early game sú úplne dominantní, v late síce menej ale tiež.Forsaken napísal:momentalne som si vsimol ze "lahko" vyhravaju teamy so Shyvanou, Olafom, Mordekaiserom, Trundlom a podobnymi championmi, kde staci postavit nejaky zakladny defense item, nafarmit si top a stavaju sa nezabitelny v priebehu early game, ak dalej farmia late je ista prehra...
Udyra mám, ale neviem ako s ním dobre hrať a aký build stavať...
presne tak,udyr sa mi paci a mam ho,ale neviem s nim vobec hrat.Pride mi to s nim tazke.A rovnake aj hrat s vladimirom..
-
lekoklatik
VIP
Kamarát ho hral veľmi dlho, aby prišiel na to čo mu najviac vyhovuje.
Prvá rada je asi, nehrať ho na formu Fénixa, ale korytnačku.
Prvá rada je asi, nehrať ho na formu Fénixa, ale korytnačku.
Ako to? S fenixom a korytnačkou sa junglí ...
ako sa zobrazuje to elo momentalne mam 1225 w 36 L 29 a stale sa neukazuje
este nejaku stranku pre pro buildy nie ako mobafire nemate cosi ?
-
xH4wK
pro buildy neexistuju, max mozes pouzit guide na pochopenie basic veci ohladom championa, inak buildy su vzdy podla situacie 
Akože neexistuje ? Predsa http://www.solomid.net
-
xH4wK
Vravim ze univerzalne buildy neexistuju, kazdy si musi svojho champa pochopit a hrat situacne inak sa daleko nedostane.
Aha...Tak som ťa asi zle pochopil.
-
xH4wK
inak aj tak na solomid su slabe guide co som teraz pozeral .. na mobe ich je viac a su kvalitnejsie. (ak clovek vie co hlada
)
-
lekoklatik
VIP
Veď tak je ozaj tak ťažké prečítať si ktorý item čo robí, ktorý champ čo robí, vyskúšať si jeho možnosti, vyskúšať si zahrať pár cvičných hier proti botom napríklad, spočítať si čo sa vyplatí podľa štýlu hry, podľa setupu champov v allied a enemy teame a celkovo zapnúť hlavu?
Venovať tomu trošku času a zistiť čo komu najviac vyhovuje.
Ja som si napríklad leblanc nacvičil tak neskutočne dobre, že mi sedí v každej situácií proti komukoľvek a dovoľujem si neskutočne riskatné situácie riešiť s prehľadom, pretože sa spolieham na jednotlivé itemy, ktoré ma držia pri živote (spellvamp, dmg a cds).
A nie je to len o tom builde champa. Aj celkové levelovanie skillov je dosti závažná vec a tam už to fakt nie je o ničom inom len o tom, prečítať si čo ktorý level robí (vždy niečo lepšie, silnejšie, kratšie cd, etc..).
Takže si nájdite trošku času a vyskúšajte si. Kľudne si zahrám proti niekomu keď si bude chcieť vyskúšať nejaký build, keď budem mať čas a chuť.
Venovať tomu trošku času a zistiť čo komu najviac vyhovuje.
Ja som si napríklad leblanc nacvičil tak neskutočne dobre, že mi sedí v každej situácií proti komukoľvek a dovoľujem si neskutočne riskatné situácie riešiť s prehľadom, pretože sa spolieham na jednotlivé itemy, ktoré ma držia pri živote (spellvamp, dmg a cds).
A nie je to len o tom builde champa. Aj celkové levelovanie skillov je dosti závažná vec a tam už to fakt nie je o ničom inom len o tom, prečítať si čo ktorý level robí (vždy niečo lepšie, silnejšie, kratšie cd, etc..).
Takže si nájdite trošku času a vyskúšajte si. Kľudne si zahrám proti niekomu keď si bude chcieť vyskúšať nejaký build, keď budem mať čas a chuť.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
tvoje elo sa bude ostatnym zobrazovat az ked budes mat nad 1250Axelik.m napísal:ako sa zobrazuje to elo momentalne mam 1225 w 36 L 29 a stale sa neukazuje
http://www.lolpro.com/
-
lekoklatik
VIP
Tie weby sú aj tak úplne rovnaké, prispievajú tam ľudia z iných fór + je tam pár nových užívateľov.
Ale tak robte ako myslíte. Tiež sa občas samozrejme pozerám keď som zvedavý a nemám náladu sa párať s nejakým champom keď som už ingame. Myslím si že osobná skúsenosť je vždy lepšia ako nejaký návod na nete. Tip a pomoc neberiem ako návod.
Ale tak robte ako myslíte. Tiež sa občas samozrejme pozerám keď som zvedavý a nemám náladu sa párať s nejakým champom keď som už ingame. Myslím si že osobná skúsenosť je vždy lepšia ako nejaký návod na nete. Tip a pomoc neberiem ako návod.
ako najviac menis len u offtankov ale ja hraju cosi insiho tak menim len staviam itemi v inom poradi obcas ked niekto stakujem amor tak kupim whisper....
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hra tu niekto KAYLE ?
Kupil som si ju ako prvu hrdinku ale nejako som ju nikdy nehral a teraz som sa k nej vratil a musim povedat ze je neskutocne podcenovana..
Ako ju hrate? ako som pozeral web da sa hrat rozne, mne vyhovuje AD/AS... Len nikde nemozem najst ci "Righteous Fury" dava AD+60+20% AP alebo len 60+20% AP (ak je vymaxovana na 5 )
Podla pozorovania myslim ze je to ta prva moznost a preto si myslim ze viac skody narobi AD kayle , skusal som aj AP ale nedopadlo to dobre..
Aky mate nazor na kayle?
Kupil som si ju ako prvu hrdinku ale nejako som ju nikdy nehral a teraz som sa k nej vratil a musim povedat ze je neskutocne podcenovana..
Ako ju hrate? ako som pozeral web da sa hrat rozne, mne vyhovuje AD/AS... Len nikde nemozem najst ci "Righteous Fury" dava AD+60+20% AP alebo len 60+20% AP (ak je vymaxovana na 5 )
Podla pozorovania myslim ze je to ta prva moznost a preto si myslim ze viac skody narobi AD kayle , skusal som aj AP ale nedopadlo to dobre..
Aky mate nazor na kayle?