auto do 4000 s komplet všetkým
auto do 4000 s komplet všetkým
Prajem pekný deň,,,, dufam že som to zaradil do dobrej témy lebo v "CHcem kupiť auto" je toho dosť a je tam trošku zmatok v každom prípade spať k téme. Pracujem v anglicku a chcem si sem doviesť auto. (Prosím nepíšte nech si ho kupim tu, viem prečo ho tu nekupujem kto tu žil alebo pracoval to vie tiež insurance powa). Auto by malo stáť s komplet všetkým 4000 €. Využitie auta 2x do roka cesta anglicko - slovensko.... inak využitie auta čisto do práce cca 10 km. Nejaké minimálne požiadavky čo by som mal aut. klíma elektr. okná a aby bolo 5dv. asi všetko viac menej. Mal by to byť diesel rozmýšlal som nad vw passat 1,9 tdi ten 84kw ... nič iné som v podstate ani nehladal preto som zvedavý na vaše názory čo si o tom myslíte resp. či viete o niečom lepšeom ako passat. S tou cenou komplet všetko som mysllel to výmena oleja rozvodou prepis atd... aby to vydržalo nejaké tie kilometre a nenechalo ma to niekde v nemecku na polceste človek nikdy nevie ... ideál by bol 6st manual ale zoberem aj 5tku ked inak nebude. Ďakuujem za vaše názory a čas 
Re: auto do 4000 s komplet všetkým
ja osobne by som asi radsej volil rotacku 81kW ako pd (a ked pd, tak asi 96kW)
do 4 tis. predpokladam, ze B5.5 nekupis, cize to bude B5 a to udajne nie je velmi vydareny model (co viem ja, tak nie velmi podarena elektrika, drahy podvozok, caste odchadzanie homokinetakov)
tolko suhrn mojich informacii, na tvojom mieste by som stravil nejaky ten vecer citanim skusnosti na vw-klube (pripadne na moje.auto.cz)
do 4 tis. predpokladam, ze B5.5 nekupis, cize to bude B5 a to udajne nie je velmi vydareny model (co viem ja, tak nie velmi podarena elektrika, drahy podvozok, caste odchadzanie homokinetakov)
tolko suhrn mojich informacii, na tvojom mieste by som stravil nejaky ten vecer citanim skusnosti na vw-klube (pripadne na moje.auto.cz)