Mate Tattoo?
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
ja pridam obrazok prednej strany stehna (je to starsieho data, naokolo sa to uz vyfarbuje)
inak je to robene podla kresby jedneho typka z bratislavy
inak je to robene podla kresby jedneho typka z bratislavy
Zdravím, chcel by som sa poradiť, používate nejakú mastičku na tatto ? Čítal som, že je odporúčaná mastička s vitamínom E máte konkrétne s nejakou skúsenosti ?
Prezrel som poslednych zopar stran a niejak som to tu nepostrehol tak sa opytam...
Ako je to s tetovanim ak niekto cvici ?? ...trebars ak by som nabral este viac vahy/svalovej hmoty, pripadne schudol alebo pribral na tuku...ako sa to podpise na tetovani?vybledne,"roztrha" sa??...alebo ?? .......potom to treba dat niejak "prerobit" alebo ....
Ako je to s tetovanim ak niekto cvici ?? ...trebars ak by som nabral este viac vahy/svalovej hmoty, pripadne schudol alebo pribral na tuku...ako sa to podpise na tetovani?vybledne,"roztrha" sa??...alebo ?? .......potom to treba dat niejak "prerobit" alebo ....
slavo120: to by si musel nabrať alebo schudnúť fakt veľa a v krátkom čase, aby sa ti nejako potrhalo alebo moc roztiahlo to tetovanie. a keby sa aj stalo, tak všetko sa dá opraviť. tiež chodím cvičiť, tak som sa na to pýtal svojho tatéra a ten mi povedal, že nie je problém to opraviť ak sa to potrhá. a tiež mi hovoril, že sa to potrhá len vtedy, ak človek veľa naberie alebo schudne v krátkom čase. ak budeš mať tetovanie čerstvé, tak by si aspoň týždeň nemal namáhať tú časť, kde tetovanie je.
koncom januára mi bolo dokončené tetovanie. ešte som sa ale rozhodol, že sa vyplní celý vrch chrbta tieňmi a nejakými detailami. zatiaľ to ešte nemám na 100% rozmyslené, tak ten vrch zostáva prázdny. počítam, že dokončovanie bude niekedy v marci alebo v apríli.
koncom januára mi bolo dokončené tetovanie. ešte som sa ale rozhodol, že sa vyplní celý vrch chrbta tieňmi a nejakými detailami. zatiaľ to ešte nemám na 100% rozmyslené, tak ten vrch zostáva prázdny. počítam, že dokončovanie bude niekedy v marci alebo v apríli.
Zajtra idem na dorábku, potom sem hodím foto. 
// Prikladám foto, ešte to vytieňuje + malé detaili sa doladia
// Prikladám foto, ešte to vytieňuje + malé detaili sa doladia
-
retsil
Light Star
zasa som s tym trochu pohol, stale je to este nedokoncene
Maro: Čo to znamená a v akom to je jazyku ? + máš korene v danej krajine, resp niečo spoločné ? ...
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
ja uz dlho rozmyslam nad tetovanim teda nie ci si dat albo nedat..ale skor co dat a kam..tak som si povedala ze stacilo a uz mam termin!!:) nasla som si dve veci medzi ktorymi sa neviem rozhodnut..a su to bud kvety aleb kridla..tak by ma potesili vase nazory, ja to vidim tak ze sa nakoniec rozhodnem az v salone:)
NoGoodAdvice.. krídla njéé.. to nie je vôbec pekné. Radšej nejaký ten decentný kvietok, prípadne teraz letia motýliky... vytieňované, že vyzerajú, akoby Ti v skutočnosti sedeli na tele........ a miesto.. na lopatku alebo vpredu na bok pod pupkom... prípadne na členok.. tam som ochotný akceptovať tetovanie na dievčati.
Každopádne držíme palce a potom sa nezabudni prísť pochváliť hotovou prácou..

to je arabcina, len som za 2 roky vybehol z praxe aby som to vedel precitatLubenečko napísal:Maro: Čo to znamená a v akom to je jazyku ? + máš korene v danej krajine, resp niečo spoločné ? ...
aby sme ti boli napomocni, tak sa pridam...pre mna je strasne malo veci tak peknych ako dobre spravene kridlabrm napísal:NoGoodAdvice.. krídla njéé.. to nie je vôbec pekné. Radšej nejaký ten decentný kvietok, prípadne teraz letia motýliky... vytieňované, že vyzerajú, akoby Ti v skutočnosti sedeli na tele........ a miesto.. na lopatku alebo vpredu na bok pod pupkom... prípadne na členok.. tam som ochotný akceptovať tetovanie na dievčati.
motyle, rastliny a podobne ma fakt neberu, podla mna je to vazne zle, ma to kazda druha pipka
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Brm - ked to bude hotove, hodim sem. A diki za nazor:)
Coldrain - ten tater je fakt profik, o kvalitu tetovania sa nebojim. Ved prave ze kvetiny motyliky etc. ma kazda druha.. A myslim ze tie kridla by sa mi hodili..neviem sa vazne rozhodnut, lebo aj konkretne tieti kvety sa mi pacia
Coldrain - ten tater je fakt profik, o kvalitu tetovania sa nebojim. Ved prave ze kvetiny motyliky etc. ma kazda druha.. A myslim ze tie kridla by sa mi hodili..neviem sa vazne rozhodnut, lebo aj konkretne tieti kvety sa mi pacia
No ja neviem, ale mne sa tiez kridla na chrbte absolutne nepacia, pride mi to otrepane asi tak ako ine veci a okrem toho mi to pride bez pointy.
Krídla nie. Mne sa to vôbec nehodí k žene. Vlastne sa mi to nehodí k nikomu. Ani to nie je pekné, ani to nič nehovorí. Tie kvety sú v pohode a to by sa mi na žene páčilo. Poznám jednu babu, čo má niečo podobné vytetované a podľa mňa to je pekné. Je pravda, že trochu otrepané, lebo v súčasnosti to má veľa žien, ale krajšie ako tie krídla.
-
audiotrack
VIP
krídla určie nie, vôbec to nevyzerá pekne. Keď už silou mocou niečo chceš, tak radšej otrepaný kvietok alebo motýlika ako krídla
-
retsil
Light Star
daj si na seba co sa paci tebe, chces kridla tak si daj kridla, chces kvietok tak kvietok
budes to hold nosit na sebe ty, ako sa hovori, nie je pekne co je pekne ale co sa komu paci 
Kridla su super!
.
krídla ee... nie takéto malé... to vyzerá ako náhoda po prechlastanom piatku...
NoGoodAdvice - Co tak nieco na krize skor?