BattleField 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: BattleField 3
frajerik: skoro nič z toho sa mi nikdy nestalo
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Preto ako sniper vzdy rozlozim soflam a ked aj prvu raketu zrusia svetlice, druha uz pristane tam kde treba. Ale ako hovoris, je to o spolupraci.GothaR napísal:Balancovanie zbrani je dolezite, moze zarucit dlhodobu zabavu, ale zaroven sa DICE nesmie podriadit kritike od nejakych lamerov. Najviac nerozumiem tomuto: "Laser guided missiles can be now distracted with flares". To je blbost jednak z fyzikalneho hladiska a hlavne to uplne nici vyhodu tychto rakiet, ktore je aspon v tanku tazke ziskat (u ostatnych vozidiel neviem, nemam to odomknute). A celkovo je dost stastie ked sa najdu 2ja hraci, ktori v tomto dokazu spolupracovat.
Mne sa pacila vcerajsia hra. S nejakym typkom sme behali s LAV-25. On bol sofer ja som bol za gulometom. Boli sme celu mapu na cele tabulky k/d ratio som mal asi 47:4 (on este podstatne viac) a ked nam isli znicit LAV tak ma kryl a ja som to hned fixoval. Uplne sme si v tej hre sadli a aj vdaka tomu sme doviedli team k vitazstvu. Skoda, ze je skor vynimkou najst tam cloveka s ktorym dokazes na 110% spolupracovat. A to v poslednej dobe hravam uz aj na hardcore serveroch.
Tak ani nič iné nehraj. HC ma veľmi veľa výhod. Žiadny 3D spotting, žiadny killcam, rychlejšie zabíjanie.
-
->slavo<-
Addict
Reduced the spot times on C4 and Claymore projectiles from 30 to 15 sec
Claymores now live up to 5 seconds after a player dies
The MAV can no longer be used as an elevator.
C4 a claymore už viac doj...t nemohli , a konečne opravili ten elevator bug .
ALe nechapem prečo ten čas na claymore a C4 však ked raz niečo podminujem tak to tak ma ostat achhh.
Claymores now live up to 5 seconds after a player dies
The MAV can no longer be used as an elevator.
C4 a claymore už viac doj...t nemohli , a konečne opravili ten elevator bug .
ALe nechapem prečo ten čas na claymore a C4 však ked raz niečo podminujem tak to tak ma ostat achhh.
-
Michaelo
Hardcore addict
Neviem ale C4 aj míny by mali ostať aj po smrti, len protipechotné zmiznú aj keď podľa toho čo viem tak zmizne aj C4 aj protipechotné no protitankové ostanú na mieste.
Samozrejme je to hovadina ale čo spravíš? Možno to čo ja, vyserieš sa na tú hru.
Samozrejme je to hovadina ale čo spravíš? Možno to čo ja, vyserieš sa na tú hru.
slavo ale ked niekde das c4 a zomries je blbost aby si to potom odpalil kedze pri smrti si stratil aj ten spustac to s claymorom a minamy je blbost
-
TommyHot
Addict
Hral som posledne dni za snipera len preto aby som ziskal MAV a mohol ho pouzivat ako vytah a oni mi pokazia radost... No nic musim si to uzit kym este nevysiel ten patch.
// btw b2k mi znova pada a zhadzuje driver.. bf3 vsetko ok.. snad to s tymto patchom prestane robit...
// btw b2k mi znova pada a zhadzuje driver.. bf3 vsetko ok.. snad to s tymto patchom prestane robit...
Dnes do battlelogu pribudlo pár vecí.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2012, 15:42)
Neviem síce prečo ale další update
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2012, 15:42)
Neviem síce prečo ale další update
-
DeJF
Addict
fuu..tak nový update celkom svinstvo... sám mi lahne počas strelby, nechce sa postaviť, zbrane hádžu jak uj_bané a neviem trafiť ani hovno (asi som hral vela fruit ninja
)
-
Hotwire
Addict
DeJF to hras na PS3 predpokladam? lebo na pc este nevysiel, nie?
-
DeJF
Addict
Hej PS. Doteraz šlo všetko ako malo a po patchi si postava robí čo chce a má traslavku..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
dúfam že na PC bude ok.
Na patch sa teším hlavne kvôli:
-Players should no longer take fall damage from short falls.
-Players now get up from Prone slightly faster, allowing better odds of getting away from a grenade or threat when prone.
-Fixed some situations that would unintentionally make a player unrevivable.
-Parachutes now respond to turn and throttle inputs more quickly.
-Reduced the black screen fade in time on spawn. The fade is still necessary for properly streaming in loading content at spawn, but it has been substantially reduced.
-Increased the effectiveness of explosive resistance.
-SCAR-H: Increased damage at maximum range and increased max range. The SCAR-H fires a heavier round than all other carbines, giving it better stopping power at range at the cost of a low fire rate that penalizes it in CQB.
Na patch sa teším hlavne kvôli:
-Players should no longer take fall damage from short falls.
-Players now get up from Prone slightly faster, allowing better odds of getting away from a grenade or threat when prone.
-Fixed some situations that would unintentionally make a player unrevivable.
-Parachutes now respond to turn and throttle inputs more quickly.
-Reduced the black screen fade in time on spawn. The fade is still necessary for properly streaming in loading content at spawn, but it has been substantially reduced.
-Increased the effectiveness of explosive resistance.
-SCAR-H: Increased damage at maximum range and increased max range. The SCAR-H fires a heavier round than all other carbines, giving it better stopping power at range at the cost of a low fire rate that penalizes it in CQB.
takmer všetko len samé zbrane. kedy sa už zamerajú na opravovanie dôležitých veci. síce znovu, ale zopakujem to - STARÉ DOBRÉ BC2
-
Hotwire
Addict
asi si necital patch notes, vsakze?
Sranda je ze MAV riding nefixli
. Respektive fixli ale len ked stojite. Ked si lahnete tak sa mozete dalej v klude vyvazat
. Nabuduce bude co? Fixnu pre lezanie a bude sa dat este ked budete cupiet?
Zacinam pochybovat ze DICE ma nejake QA oddelenie.
PC PATCH UZ ZAJTRA !
PC patch has a date which is tomorrow. Coming in hot we will go into maintenance mode from 9-11:30 CET. More details coming on the blog.
lol wuut? nice. to som cakal ze to bude min az na druhy tyzden
Sa prekonali. Len dufam ze fixli ten nefixnuty MAV bug. Nechcem vidiet zase 20 sniperov na streche hotela na karkande...
pravdu povediac som približne do polovice článku čítal len o zbraniach, tak ma to aj prestalo baviť čítať ďalejSchYzo napísal:asi si necital patch notes, vsakze?
details ohladom pc patchx (1,6gb~)
http://blogs.battlefield.com/2012/03/be ... tems-live/
http://blogs.battlefield.com/2012/03/be ... tems-live/