sony xperia ray - nejde net
sony xperia ray - nejde net
nazdar,takze moj problem: mam pausal od telekomu podla seba naj 7, mam tam neobmdzeny net, mam ho odvcera, takisto odvcera mam aj telefon... internet mi normalne siel, stiahol som asi tak 600 mega vcera
no problem je ze dnes cca o 14tej mi prestal z nicoho nic ist (nic som nestahoval dnes) na wifi sa mi pripojit ide, pozeral som milion nastaveni vsetko by mal obyt ok, nastavenie siete mam wcdma/gsm.. skratka neviem cim to je. dalsia vec je ze mi nechce automaticky aktualizovat cas podla siete, ak aj zaskrtnem automaticky aktualizovat cas ostane taky aky som nastavil manualne, ale to ma az taknetrapi skor ten net... mobil som uz milion krat vypol a zapol, vybra sim zalozil sim... dik za rady
Re: sony xperia ray - nejde net
Skus v nastaveni pod bezdrotovymi sietami vypnut a zapnut mobilne datove prenosy.
skusil som, vypol som datove prenosy, restartoval telefon, zapol datove prenosy... nejde
Este skus pozriet rezim siete ci nemas nahodou nastavenu prioritu iba na GSM....(mal by tam byt dualny rezim)
to už napísal v prvom príspevku že má duálny režim.
Aaa,mas pravdu prepac,nevsimol som sineqeb napísal:to už napísal v prvom príspevku že má duálny režim.