Prestup z FHI na FIT VUT/FRI UNIZA
Prestup z FHI na FIT VUT/FRI UNIZA
Koncim bakalara na EUBA, odbor Hospodarska informatika..viem, ze ziadna slava...ale chcem ist na Ing inde...bud FIT VUT alebo FRI UNIZA. Popripade aj Mendelu odbor Ekonomicka informatika, len ci to nebude z kaluze do blata. Budem tam mat sancu vydrzat aspon prvy rok? Viem makat na sebe, aj matika mi ide, bavi ma Java...len ta skola, ma nejak brzdila.
Re: Prestup z FHI na FIT VUT/FRI UNIZA
Na FIT zabudni. Veľmi ťažká škola. Skôr tá ZA je reálnejšia.
Ja som na FIT VUTBR prestupil po bakalarovi na FIIT STUBA. FIT odporucam pokial ta informatika naozaj bavi. Je to tazka skola, ale v konecnom dosledku ma aj vela naucila, nelutujem. Po prichode z FIIT som bol trocha prekvapeny narocnostou, ale ked si clovek zvykne ze je nutne sa ucit tak to celkom ide.
ked na VUT tak na podnikatelku, odbor informacny management, to by bolo pre teba ovela vhodnejsie
Tak FIT asi vzdavam, a na IM sa uz nedaju podat prihlasky. Cize to vyzera len na tu Mendelu a mozno tu ZA.
www.fri.uniza.sk > studium > ing.studium > ing. programy. Mas na vyber : informacne systemy(programovanie,databazky, optimalizacia, najtazsi odbor), manazment(ekonomika..), pocitacove inzinierstvo(hardver, pajkovanie, signaly ..). popozeraj tie predmety a posud.