televizia v mobile

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
cuco0
Medium Star
Medium Star

televizia v mobile

Príspevok od používateľa cuco0 »

Kupil som si novy telefon htc evo 3 d. zatial s nim moc neviem robit :D ale stve ma ze sa nemozem dostat na stranku wap.orange.sk. cita a nic inac net ide normalne iba na tuto stranku sa nedostanem. takze nevidim spotretbu a ani telku. skusal som menit aj pristupove body ale nepomohlo v com moze byt problem ?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: televizia v mobile

Príspevok od používateľa audiotrack »

tá stránka si kontroluje tvoj profil, musíš sa pripájať cez sim (profil orange internetu) a nie cez wifi alebo nejako inak. Mňa to tiež trošku otravuje, keď si chcem pozreť spotrebu treba zmeniť prístupový bod v nastaveniach bezdrôtových sieti a potom zase prehodiť späť lebo na tom profile zase nejde normálny net (cez aplikácie, cez prehliadač áno). Inak sú to presne tie isté nastavenia, len jeden profil sa volá Orange World a druhý Orange Internet
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

prečo si na spotrebu nestiahnete aplikáciu?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Shwollo napísal:prečo si na spotrebu nestiahnete aplikáciu?
pretože aplikácia ti meria napríklad dátový prenos, ale nerozlišuje aký prenos to je. V orange mám 100MB na internet, a 180MB na televíziu cez internet z ich stránky. Aplikácia v tom nevie rozlišovať a bude počítať prenesené dáta dokopy, a potom neviem koľko MB mi ostáva na telku a koľko na net. A to isté aj o volaniach. Aplikácia dajme tomu každý mesiac resetne počítadlo minút, no nepočíta s tým, že mám z predošlého paušálu nejaké prenesené. Treba si to držať v hlave a pod.
cuco0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cuco0 »

jj presne tak uz som nasiel to nastavenie na orange stranke. takze to mi az tak nerobi problem len to prehodim a ide to diky aj tak. inac na starom tel x peria mini som to predhadzooval tak ze som musel prepisovat orangewap na internet tuto len prepnem bod a ide :D
Napísať odpoveď