stiahol som si jeden .rar súbor, ten .rar súbor som rozbalil a boli v ňom viaceré priečinky. V každom priečinku sa nachádza po 2-3 súboroch. Ako je najrýchlejší spôsob dostať von všetko naraz zo všetkých priečinkov? Ide o to, že ja mám tých priečinkov cca. 200-250, tak snáď sa mi nechce otvárať každé zvlášť. Existuje nejaký softík na to či nejaký jednoduchý spôsob? Ďakujem
Otvorenie viacerých priečinkov
Otvorenie viacerých priečinkov
Zdravím, otázka nasledovná ...
stiahol som si jeden .rar súbor, ten .rar súbor som rozbalil a boli v ňom viaceré priečinky. V každom priečinku sa nachádza po 2-3 súboroch. Ako je najrýchlejší spôsob dostať von všetko naraz zo všetkých priečinkov? Ide o to, že ja mám tých priečinkov cca. 200-250, tak snáď sa mi nechce otvárať každé zvlášť. Existuje nejaký softík na to či nejaký jednoduchý spôsob? Ďakujem
Re: Otvorenie viacerých priečinkov
Sú tie názvy súborov rovnaké? Mňa teraz narýchlo napadlo.... zbaliť všetky priečinky do jedného rarka.. avšak nastavenia rarka upraviť, aby sa neukladali žiadne cesty.. a následne to rarko rozbalíš a mal by si mať všetky súbory v jendom priečinku.

Bohužiaľ nie ... a som už zúfalý, som typ čo si potrpí na rýchlosti a chcem mať všetko čo najrýchlejšie spravené.
Keď nie sú názvy súborov rovnaké, je to dobré.. aspoň sa Ti pri rozbaľovaní nebudú prepisovať.. čiže vyskúšaj winrar.. 
za 10 minut to manualne spravis 
Ak to nie je veľké, pošli to, v Linuxe je to otázka 30 sekúnd 
(Určite aj v cmd vo Windowse, ale to fakt neviem)
// audiotrack, ach ty jeden!
// audiotrack, ach ty jeden!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
BX napísal:Ak to nie je veľké, pošli to, v Linuxe je to otázka 30 sekúnd
Kód: Vybrať všetko
for /r %f in (*) do @copy "%f" targetRe: Otvorenie viacerých priečinkov
Však ale cez WinRAR mi to nepôjde. Ja mám zložku dajme tomu s názvom "LACKO", v tom priečinku mám presne 447 priečinkov s rôznymi názvami, dajme tomu "laco 22, janko 35" atď. a v tých priečinkoch mám veci, ktoré potrebujem. Keď dám týchto 447 priečinkov zabaliť a potom znova extrahovať niekde tak mi to nepomôže nič
Rozumiete už? 
SSemteXX.. ak v nastaveniach archívu zrušíš uloženie ciest, budeš mať presne to, čo chceš...
Ja tak minule niečo zbalil.. nechal tam toto nastavenie.. a potom som to rozbalil.. a všetky súbory mi hodilo do jedného priečinka, už mi ich nepotriedilo, že tento súbor má byť v priečinku SETUP, druhý súbor v priečinku DOC atď.. ale všetky súbory mi hodilo do jedného hlavného priečinku.. a to myslím aj chceš.
Ale keď chceš, vymýšľaj ďalej..
Ja tak minule niečo zbalil.. nechal tam toto nastavenie.. a potom som to rozbalil.. a všetky súbory mi hodilo do jedného priečinka, už mi ich nepotriedilo, že tento súbor má byť v priečinku SETUP, druhý súbor v priečinku DOC atď.. ale všetky súbory mi hodilo do jedného hlavného priečinku.. a to myslím aj chceš.
Ale keď chceš, vymýšľaj ďalej..
Hm, naozaj to funguje 
Ďakujem ti.
Ďakujem ti.