The Sims 3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Sims 3
Podla vsetkeho ti ho vypina kvoli teplote. Hra ako taka samotna by Win z nicoho nic nevypla, teda predpokladam, ze to vypne tak, ze zrazu je vypnuty cely notebook.
-
lekoklatik
VIP
jn, parametre PC by možno tiež neboli na škodu.
Kamarátka hráva Heroes of Might and Magic 4 a tiež jej ntb vypne po pol hodine hrania. Keď hru zapne znovu, tak ho už vypne po nejakých 5-10 minútach a asi to bude proste tým, že to ten počítač nezvláda.
Kamarátka hráva Heroes of Might and Magic 4 a tiež jej ntb vypne po pol hodine hrania. Keď hru zapne znovu, tak ho už vypne po nejakých 5-10 minútach a asi to bude proste tým, že to ten počítač nezvláda.
mám Lenovo G560. Je to dvoj-jadro Intel Pentium P6100 2,0GHz, 4GB Ram, Windows 7 x64... No nie je to hráčsky notebook, ale napríklad Call of Duty 2 mi tam ide na stredných detailoch bez problémov a aj keď sa hrá dlhší čas.
Ale veď ja som túto hru normálne hrával, mne to v pohode išlo, len v poslednom čase to blbne. Jak som písal - dal som tam nejaké datadisky a odvtedy to hapruje. Všetko som teda odinštaloval a opäť nainštaloval, tentoraz ale už len základ. Po re-inštalácii som tam nechal defaulné nastavenie a jediné čo som zmenil bola veľkosť obrazu, aby to bolo na celej obrazovke; lenže nepomohlo ani to.
V minulosti som skúšal omnoho náročnejšie hry, ale ani tam sa to neprejavovalo takto. Buď mi hru nespustilo, alebo to zamrzlo, ale nikdy mi to odrazu nevyplo!?
Ale veď ja som túto hru normálne hrával, mne to v pohode išlo, len v poslednom čase to blbne. Jak som písal - dal som tam nejaké datadisky a odvtedy to hapruje. Všetko som teda odinštaloval a opäť nainštaloval, tentoraz ale už len základ. Po re-inštalácii som tam nechal defaulné nastavenie a jediné čo som zmenil bola veľkosť obrazu, aby to bolo na celej obrazovke; lenže nepomohlo ani to.
V minulosti som skúšal omnoho náročnejšie hry, ale ani tam sa to neprejavovalo takto. Buď mi hru nespustilo, alebo to zamrzlo, ale nikdy mi to odrazu nevyplo!?
-
redliner
King
Máš originál ? Ak nie skús iný crackvald napísal:mám Lenovo G560. Je to dvoj-jadro Intel Pentium P6100 2,0GHz, 4GB Ram, Windows 7 x64... No nie je to hráčsky notebook, ale napríklad Call of Duty 2 mi tam ide na stredných detailoch bez problémov a aj keď sa hrá dlhší čas.
V minulosti to ist mohlo, dnes uz nemusi. Zaniesli sa peny od prachu, je tam nizsie prudenie vzduchu, teplota je vyssia a preto to vypina. Skus cez programy odsledovat teplotu grafickej karty a procesoru.
Tak zdá sa, že som na to prišiel. Bolo to skutočne v prehrievaní. Ani nie v nánose prachu, ale skôr kvôli upchatiu sacej mriežky. Tá je na spodnej strane NB, má dvojité mriežkovanie (t.j. mriežka na plaste + kovová mriežka zvnútra) a navyše je to celé velké len asi ako dvoj-eurovka.
Našťastie tá mriežka je súčasťou krytu pod ktorým sú Ram-ky a HDD, takže som defacto ani neporušil záručné podmienky. Stačilo to len riadne vyfúkať a NB šlape jak predtým. Hral som cca necelú hodinu a teplota CPU bola len niečo cez 60°C.
Díki všetkým, ktorý sa aspoň unúvali reagovať - pomohlo to.
Ešte raz díki.

Díki všetkým, ktorý sa aspoň unúvali reagovať - pomohlo to.
Ešte raz díki.
-
hojko
Site Admin
A aj tak si sa chcel hadat s ostrielanymi borcami a presvedcat nas, ze sme nemali pravdu. Pri notebooku vsak pozor na fukanie a vysavanie, pretoze uz nejeden clovek si pokazil notebook prave touto manipulaciou, to sa vsak tyka malych radiatorov. Pokial si to vytiahol von a prefukol, tak v pohode. Ocakavaj, ze v lete tie teploty vystupia vyssie, ked budes mat v izbe napriklad 30 stupnov z horucav. Vtedy by pomohlo kompletne vycistenie notebooku a vymena filtrov, ktore su tam. Da sa to spravit za 15 eur, ale PC firmy vezmu za to aj dvojnasobok. Riesenim by tiez mohla byt chladiaca podlozka, aj ked znizi teplotu len o par stupnov, no aj tak to pomoze.
Nehádal som sa, len som argumentoval. Moje tvrdenia boli vtedy opodstatnené pretože problém mi spôsobovala iba táto hra, a práve preto mi to nešlo do hlavy. No ale jak to už býva - človek sa v núdzi chytá všeličoho a tak som preveril aj túto možnosť, a oplatilo sa.
Nič som von nevyťahoval, len som dal dolu kryt a poriadne som to tam po-prefukoval. No tak prach bol aj dnu, ale najväčší problém bol v spomínanej sacej mriežke. Jedno mriežkovanie má plastový kryt a na ňom je z vnútornej strany pripevnená ešte jedna kovová mriežka (pliešok z hustými dierami) a jednotlivé otvory proti sebe ani nesedia. Ťažko je mi posudzovať či to bol zámer výrobcu alebo diletantstvo, ale v každom prípade si na to budem musieť v budúcnosti dávať pozor.
Takže pokiaľ má niekto tiež Lenovo nech si radšej skontroluje stav sacej mriežky..
Inak notebook mám len rok a štvrť a už to bolo zanesené!? Môj predošlý NB bolo staré HP-čko, mal som ho viac než tri roky a nič som na ňom čistiť nemusel. Kúril jak kachle, ale šlapal bez problémov. Nakoniec skončil u kolegu za pozostatkovú cenu a ten si ho stále chváli. (má ho kvôli internetu).
Aj sa bojím pomyslieť na to v akom stave bude po troch rokoch tento stroj..
Nič som von nevyťahoval, len som dal dolu kryt a poriadne som to tam po-prefukoval. No tak prach bol aj dnu, ale najväčší problém bol v spomínanej sacej mriežke. Jedno mriežkovanie má plastový kryt a na ňom je z vnútornej strany pripevnená ešte jedna kovová mriežka (pliešok z hustými dierami) a jednotlivé otvory proti sebe ani nesedia. Ťažko je mi posudzovať či to bol zámer výrobcu alebo diletantstvo, ale v každom prípade si na to budem musieť v budúcnosti dávať pozor.
Takže pokiaľ má niekto tiež Lenovo nech si radšej skontroluje stav sacej mriežky..
Inak notebook mám len rok a štvrť a už to bolo zanesené!? Môj predošlý NB bolo staré HP-čko, mal som ho viac než tri roky a nič som na ňom čistiť nemusel. Kúril jak kachle, ale šlapal bez problémov. Nakoniec skončil u kolegu za pozostatkovú cenu a ten si ho stále chváli. (má ho kvôli internetu).
Aj sa bojím pomyslieť na to v akom stave bude po troch rokoch tento stroj..
dobry den chcel by som sa spytať či sa da sparviť tka ze ked si stiahnem napríklad 5 datadiskov tak budem ich hrať všetky naraz alebo sa to da ze ked si naistanlujem jeden tak druhy nebudem macť hrať spolu ? dufam ze chapate ma
a ak to ide ako sa to ma všetko instalovať ? dakujem 
-
KaptMichal
King
ja nechapam teba...
Ked budem mat viac datadiskov naistalovanych ci mi pojdu ako keby v jednom že budem mat vylepsenia zo vsetkych v jednej hre