Prosim vás ako by sa dala pustit hudba do mikrofonu bez toho aby som to musel prikladat k reprakom. Jednoducho napr. volám na skype ako môzem do svojho mikrofonu pustit hudbu nieaku mp3. Čím jendouchšie tim lepšie.
Vopred dakujem
Hudba do mikrofonu
Re: Hudba do mikrofonu
nemam skype, teda robil som snim velmi davno, ale skus v skype nastavit vstum nie mikrofon, ale to ostatne co tam mas na vyber, len neviem co, takze musis poskusat a malo by to fungovat. Lenze tym padom ti nebude fungovat mikrofon ale ten na druhej strane bude pocut vsetky zvuky vyvolane windowsom a aplikaciami - jednoducho povedane spustis winamp a pustis hudbu a ten na druhej strane to bude pocut. Len neviem ci je to tak mozne, treba vyskusat.
Presne o toto mi ide mikrofon nepotrebujem aby mi vtedi išiel ale skype žiadne taketo nadstavenie na vstupi nema.
Cez pôjde to asi len nieak cez windows možno nieakym programom ale neviem ani čo hladať.
Cez pôjde to asi len nieak cez windows možno nieakym programom ale neviem ani čo hladať.
neviem ci nejaky program na to existuje, myslim ze nie, ale da sa to podla mna vyriesit aj bez programu. Skus vo windowse nastavit vo zvuku>nahravanie a tam zvol nie mikrofon ale stereo mix, jedina polozka okrem mikrofonov, teda tak som to mal ja. Takto ti bude windows snimat zvuky priamo z windowsu. Teoreticky potom v skype bude moznost vybrat tento stereo mix a malo by to ist tak, ako si zelas.
Okrem mikrofonu tam nic nemam. Ešte ma napadlo prepojit káblom zvukovy výstup a mikrofonovy vstup ale to bolo k ničomu 
Keď som potreboval niečo nahrať priamo zo súboru do nového zvukového súboru cez nahrávanie zvuku, toto som robil a bez problémov to šlobrits napísal:Okrem mikrofonu tam nic nemam. Ešte ma napadlo prepojit káblom zvukovy výstup a mikrofonovy vstup ale to bolo k ničomu
tak tam nastav rozsirene ovladanie, mal by sa tam potom zobrazit aj mix. Ak to nepomoze, tak zial dalej uz ma nic nenapada ako by som pomohol.brits napísal:Okrem mikrofonu tam nic nemam. Ešte ma napadlo prepojit káblom zvukovy výstup a mikrofonovy vstup ale to bolo k ničomu